Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Berbat gidiyo. OC kıvamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Kirici olmak istemme ama bu bölümleri begenebilmek icin zevksizligi caplemis olmak lazim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 hiç "bi sonraki bölüm gelsin" heyecanı yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 animasyonların neden tırt olduğunu buldum, narutoyu yapan adamlara yaptırıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 var abi heyecan merak etmionuz mu o karanlık avatar? arkadaki komployu vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 etmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bok gibi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 hayır bok gibi senaryo. eğer kuzeyin adamı koh çıkmazsa kurtaramaz bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 lan niye koh ne alaka sdsf tarihten silinmiş bi avatar söz konusu, belkide tek evil avatar ve geri dönmeye çalışıo belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ucuncu sezon daha da rushed bir olay orgusu kurarlarsa ses hizini kirariz artik kezban ergen avatar mal mal davranir dedik de oeh yani bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ilk 3 bölümü arka arkaya izledikten sonra hemen TLA'dan 1-2 kesit izleyip anca kendime gelebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ne yalan söyliyim ben de aynisini yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ben zencili ruslu izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 yazcaktım yazmayı unutmuşum, son bölümü şimdi izliyorum ama amca heralde kendini kaçırttı adamlarına CALLING IT NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 amcanın yavşak olduğu, gözüktüğü ilk karede belliydi zaten. O kadar açık abidik yapmışlar ki, korranın nekadar salaklık yapacağını falan kestirebiliyorsun zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 4. bölüm güzeldi. Hala umut var yani, böyle giderse belki düzelir:p Kısa da olsa düzgün combat gördük, konu rayına girmeye başladı, bölüm öncekilere kıyasla daha akıcı geçti ve en önemlisi Korra kezbanlık yapmadı. Ota boka mızmızlanıp atar yapıcağına ağzının ortasına sallasın fireball u, böyle çok daha iyi (tu) Sonuna da çok güldüm ahahahah ^^ Yalnız introduction kısmı o kadar tırttı ki bu kadar vasat yazmış olamazlar, kesin Unolak villain değil de greater good için uğraşıyor çıkıcak filan diye twist çekerler diyordum. Tırt girişten aynen devam ettiler eheh. Ama yine de bölüm güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Sparkcaster said: yazcaktım yazmayı unutmuşum, son bölümü şimdi izliyorum ama amca heralde kendini kaçırttı adamlarına CALLING IT NOW Onu bırak o kadar bariz ki bu spirit mevzularını amcasının cıkardıgı. Meh tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Hikaye rezalet Nydus Canal deselermiş şu kutuplardaki portallara bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 ill nydus ur mom m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 abi hikaye inanılmaz zorlama ya Water. Earth. Fire. Air. Long ago, the four nations lived together in harmony. Then, everything changed when the Fire Nation Northern Water Tribe attacked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 aslında 2 sezonda da hikayeler güzel ama işlenişi çok kötü.barış içinde geçen bir çağda avatarın karşısına çıkabilecek sorunları çok güzel bulmuşlar eşitlikçiler ve iç savaş güzel fikirler ama dediğim gibi işlenişi yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 hic islemeselermis keske. + merhaba ben amcan ve baban soyle boyle - FAK YU DADDY * o oyle olmadi - FAK YU UNKAPANI biri de cikip kardes buildupi dinamigi otu copu var bunun, ergen kezban da olsa 10 saniyede bir karakterlere saf degistirtme dememis yazarlara dizinin bir yere acelesi var ama nereye anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Gizli said: aslında 2 sezonda da hikayeler güzel ama işlenişi çok kötü.barış içinde geçen bir çağda avatarın karşısına çıkabilecek sorunları çok güzel bulmuşlar eşitlikçiler ve iç savaş güzel fikirler ama dediğim gibi işlenişi yanlış lel no http://i.imgur.com/IowURqz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 nıç water tribe öle büyük savaş açamaz, fire nationun olayı, souzinin kuyruklu yıldızıydı. Bu hıyar herif kuzeydekinide açıp the one kafası yaşamak istio tabide, boru deil fire nation earth kingdom hayvan gibiler. AMA Zikko elektrikler ilk dizinin lightiningleri yanında nasıl sönükse, korranın avatar statei aanginin yanında öle sönük. 2 TANE GEMİYİ İTTİRİVERDİ resmen koskoca avatar state i booster olarak kullanıo ayar oluorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar