Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 9 http://th07.deviantart.net/fs70/200H/f/2014/214/7/4/hannibal_korra_by_zachvalkyrie-d7tdds1.png ehu iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bolin iyice cozuttu ya, tadını kaçırıyor bazen. onun dışında güzel gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 gelecek bölümlerde öyle şeyler gelecekki korra serisi tam istediğiniz gibi olacak. merak edenler pm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 benim merak ettiğim 2 şey var. 1 bolin lav bükecek mi,(metel bükmedeki başarısızlığını, buna yoruyorum.) 2 iroh blue sprit maskesini takacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Bolinle olan diyaloglar bazen gerçekten çok saçma ve aptalca oluyo bunun sebebi daha çok çocukların izlediğini düşünmelerimi yoksa gerçekten böylemi çünkü bazen gerçekten çok can sıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Sanki Bolin'i Sokka yerine koymaya çalışıyorlar ama olmuyor. Sokka'daki geyik Bolin'de yok, çok zorlama sahneler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ben 9. bolumde bolin'i oncekilere nazaran cok daha basarili buldum. asil sokka bayagi lame'di bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 sokka'ya laf eden çarpılır be.. allak muhafaza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 çok değişik bükme stilleri göreceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 gerizekalı kanal ilerki bölümlerden bir sürü video koymuş sitesine. Spoiler yedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Bence Bolin'de gayet basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 acayip iyi bolumdu, kosun izleyin. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 10 çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Ayfon said: Bence Bolin'de gayet basarili. bolin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Smoke said: 10 çıktı mı? youtube'de çıktı. bölüm 10 part 1 bölüm 10 part 2 10 adına yaraşır bir bölümdü. earth queen hayatının ayarını aldı. devrim ateşi ba sing see'de başladı, bakalım yayılacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 youtube da çıktı diye bişe yok artık cuma günleri yayınlanıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 kaç sezon oldu ya ben ilk 2 sezonda bırakmıştım, olaylar nedir özet şeklinde nereden öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 birisi çevirmen lere haber etsin de çevirsin bölüm düştü yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 yutub'da çıktı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 yayınlandı bölüm işte artık cumalara yayınlanıyor. çevirmen tanıdığı olan varsa söyleyinde çeviriversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Sene olmus 2014, Hala ceviri nerde diye milleti darliyosunuz. Ben bile 29'umda 30'umda ogrendim, Siz baya buyuk halt ediyosunuz. Oo kafiye de oldu. Dur misralara da boleyim siir gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Bolum guzeldi bu arada sevdim ben. Bolin'in bending olayinda bi twist olcak gibi ama dur bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 #DirenÇeviriBekleyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Ulgio said: kaç sezon oldu ya ben ilk 2 sezonda bırakmıştım, olaylar nedir özet şeklinde nereden öğrenebilirim? yoo dostum öyle kolay kurtulamazsın. sen de korranın yetoluklarını izleyip her bölüme lanet edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar