Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 öncelikle, bence herhangi bir sezonun/dizinin kokusunun çıkması için gereken bölüm sayısı 6'dır. neye göre diyeceksiniz, kafaya göre :P ayrıca, 4 villain introduce edildi ordan bi takım dramalar başladı ama republic city sarmaşıklar altında. bence, umarım ki, sezon 4 villain ile spirit world dünyaları kesiştiği zaman ballanıcak. umudumu kaybetmedim. geçen sezon da mmmeeeh diye başlayıp güzelleşmişti diye hatırlıyorum. AYROCO BÖĞONMOYON SOYROTMÖSÜN!!!11
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Emaleth said: AYROCO BÖĞONMOYON SOYROTMÖSÜN!!!11 http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140311135850/mlp/images/2/2a/She%27s_right_you_know_meme.jpg
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Son 2 bölüm fena değildi. Ancak 3 sezondur başkötülerin zorlanmadan ortalığı dağıtıp, sezon sonu bölümünde mucizevi biçimde yenilmesi olayı bıkkınlık getiriyor. Sezonun geri kalanı da romansla geçiyor.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Warhero said: Ancak 3 sezondur başkötülerin zorlanmadan ortalığı dağıtıp, sezon sonu bölümünde mucizevi biçimde yenilmesi olayı bıkkınlık getiriyor. fds ne güzel özetlemişsin gerçi bu sezonda airbender olaylarına girmeleri hoşuma gitti yani böyle bi the last airbender'dan beri süregelen bi olayın devamını izliyor olmak güzel
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 HarveyQuinn said: Bölüm isimleri geldi. Episode #1: A Breath of Fresh Air Episode #2: Rebirth Episode #3: The Earth Queen Episode #4: In Harm’s Way Episode #5: The Metal Clan Episode #6: Old Wounds Episode #7: Original Airbenders Episode #8: The Terror Within Episode #9: The Stakeout Episode #10: Long Live the Queen Episode #11: The Ultimatum ismi nete düşmemiş 2 bölüm daha var Episode #12: Enter the Void Episode #13: Venom of the Red Lotus Guru Lahima şiir i okurken zaheer boşluğa kendini bırak ve rüzgar ol falan diyodu 12.bölümün onla alakası varmı acaba ?
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 önce dark avatar, şimdide red lotus çıktı. metal klanda dai li'nin antisi olacak gibi görünüyor. eğer hepsini 4. sezonda toplarlarsa, çok iyi malzemeler çıkar. 10. bölümün ismi işkillendiriyor. earth queen, dai li'den kazığı yiyebilir. serinin tüm kötülerinin karizması yanında, ezik kalan bu kraliçeden bir cacık çıkmazdı.
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 dai li vs metal clan, red lotus vs white lotus kapışsın yeterli korra olmasada olur.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 best korra efsaneliğini tartışılmayacak şekilde konuştursun artık bu sezon da bitsin bu nefret.
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 bolin yine ne eğlenceli ne eğlenceli
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 su ve lin'in kapışması güzeldi (tu) hatta su'nun ilk yaptığı hareket ilk seride toph tarafından yapılmıştı, bulup koymaya üşeniorm da, sol elle yerden toprak büküp sağdan havadan bişi yollamaca ek olarak, air nomad taraflarını beğendim aferim len
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 HarveyQuinn said: üstteki resim Lin'in gençiliğini the last airbender'daki Azula'yı seslendiren kişi, Suyin'in gençliğini ise Toph'ı seslendiren kişi seslendiriyor bu arada. Aang ile Katara'yı seslendiren kişiler daha duyulmadı, bakalım onlara da rol verecekler mi?
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ben de 6. bölümden baya keyif aldım
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 korra yavaş yavaş ergenliği atlatıyor gibi. Tenzin'e tavsiye vermeler falan...
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 6 güzeldi baya ya. korra'nın böyle 3denemede metal bend öğrenmesi meh dedirtti biraz gerçi air nomad acolyte güzel gibi :P bi yandan bide adam magma büküyor lan :s
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 metal bendingin earth bendingin olayı temas etmekti, dokunmaktı hareketlerinin hoşluğuda ordan geliyodu hep. hiç direncsiz koyanın ustune kosup ıcıne girebilmeleri, elşlerini yere sokup kaya fırlatmaları, buminin kendini yere bırakıp yerine altına girmesi, toph'ın elleriyle celik kapıları ayırması falan. şimdi magneto olmus direk
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 aynen lan su büker gibi demir büküyor lavuklar
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 her zaman ucuruyolardi kayalari, toph kor oldugu icin butun olayi temasti. bumi hareket etmeden de bendliyebiliyodu.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 yok imkansızdı demiyom zatende, esprisi oydu
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Cüce sitemini pek anlayamadim. Teknikler insanlar tarafindan gelistiriliyo sonucta.
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 70 yılda herşey gelişecekte bending mi gelişmeyecek ? bi zahmet gelişsin.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 metal deilde en büyük hayalkırıklığı elektrikti ya amele yapmışlar koskoca lightningi
Öne çıkan mesajlar