Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 wht!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Korranın olmadığı her sahne iyidi. Gelmiş geçmiş en dandik avatar kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Ihtiyacimiz olan tek kisi KATARA... Duy sesimizi nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 4 bölüm arka arkaya olmasi cok iyi oldu ama sonu böyle olmamaliydi. Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 abi bu mako ne kadar adi bi' herif lan? hapislerde curuyesice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Tüm sezon boyunca Unalaq her şeyi fazla rahat yaptı, bölüm sonunda geçen sezon sonu gibi yine Deus Ex oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 çok darlanıyorum ya izlerken, korra mıdır nedir bi uyuz bi uyuz pff bak yine sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 abi dort bolum var, hafiften spoilera alsak da farketmeyenler sey olmasa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aOq3RLE_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 nasıl dört bölüm var abi dalgamı geçiyorsunuz ? şuan dizimagde 2 bölüm var ilki night of thousand stars diğeride harmonic convergence ? diğer 2 si ayın 23 ünde yani öbür hafta nerde bu dediğiniz dört bölüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 4 bölüm var dizimag'da 2 bölümün türkçe altyazısı daha çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bune lqn adamlar sezon çıkarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 HarveyQuinn said: dizimag http://i.imgur.com/R03KWMP.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 altyazı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 spo bitti mi yani yaw? bu mudur? Bir sürü şey ucu açık kalarak bitmemeli, bir yerde gördüm 3. sezon yapmayacaklarmış, eğer öyleyse ve bu son bölümlerse üzülürüm valla. vatuya noldu? Jinero naptı öyle orada? Rava'dan bir parça taşıyor olabilir mi mesela ondan mı öyle ruhani yanı kuvvetli? Mako ve Korra ayrılığın danisksı.. Zuko hiç gözükmedi mesela...onu bir kere göstermeden seriyi sonlandırmak da neyin nesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 herşey iyi güzelde kötü bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 unalaq ravaaya son darbeyi vururken kalk bir şey yap allahın belası diye bağırdım korraya artık dayanamadım. bu kadar sevilmeyen bi karakter yaptıktan sonra kozmik enerjiyle bağlantı kurmuş, dünyayı kurtarmış falan hiç heyecanlandırmıyor. ha kötü bitti zaten o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 steampunk unsurlar haricinde tüm seri hakkında söyleyebileceğim tek şey... meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 gerizekalının hatası yüzünden başka avatar olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ^butun 4 bolumu izleyip yanlis mi anladin 3. bolumden sonra enrage mi actin bilmiyorum ama yok oyle bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 spoi rav ağa girdi içine olacak sadece eski gavatarlar yok oldu yenileri devam edicekte ne boktan finaldi ya nerede aangli final nerede koralı final bi seks bile göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 book 3 ve 4 gelicekmiş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 HellHound said: ^butun 4 bolumu izleyip yanlis mi anladin 3. bolumden sonra enrage mi actin bilmiyorum ama yok oyle bir sey 3. bölümü izledikten sonra ki rage le yazmıştım bunu. şimdi bitirdim son bölümü fakat yine aklımda bikaç soru var. yanlış anladıysam düzelt hocam. vaatu + unalaq raava'yı yok ettikten sonra geçmiş avatarlarla olan bağlantılar yok oldu. sonra jinora sağolsun ravaa tekrardan hayata döndü. korra'dan sonra gelecek olan avatarlar sadece korrayla mı iletişimde olacak yoksa diğer avatarlarla da iletişime geçebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 çok iyi olduğunu düşünüyorum ben bu bölümlerin.sonunda kendini boksör sanan korra adam akıllı birkaç dövüş figürü sergilemeyi başardı.o hantal kız wushucuya döndü birden gerçi raavanın jinorayla gelmesini anlamadım orası zorlama olmuş. bu arada kaç kişi korra kozmik enerjiyle bağlantı kurarken yıldırım efekti hayal etti(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 leak mi oldu bir anda 4 bölüm çıkmış noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar