Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Çok güzel şey var da baraj sıkıntı fena halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 torentto said: Oy kullanmıyorum yeahh, siyaset sevmiyorum yeahh , ne güzel kafalar var aynen öyle oy kullanmıyorum siyasetten nefret ediyorum, oy atarsam kendimi kirlenmiş hissedicem hatta .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yeni parti risk demek. baraji gecebilecegi bile supheli. hazir baraji dusurucez diyen chp varken bu kadar kisa zamanda yeni parti pesinde kosmak bana biraz mantiksiz geliyo. verelim chpye. baraji dusurebilecek cogunlugu saglasak sonraki secimde sok istedigin partiyi. kilicdaroglu da tayyibin, bahcelinin falan yaninda melek gibi adam bu arada. tayyibin yaninda herkes melek gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Praetorian said: torentto said: Oy kullanmıyorum yeahh, siyaset sevmiyorum yeahh , ne güzel kafalar var aynen öyle oy kullanmıyorum siyasetten nefret ediyorum, oy atarsam kendimi kirlenmiş hissedicem hatta .. oy atmayinca da aptal gibi hissetmiyo musun? senin atmadigin oy akpye atilmis gibi sayiliyo cunku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bazi partilerin birlesmesi gerekirken, hala ne yeni partisi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Marty said: Praetorian said: torentto said: Oy kullanmıyorum yeahh, siyaset sevmiyorum yeahh , ne güzel kafalar var aynen öyle oy kullanmıyorum siyasetten nefret ediyorum, oy atarsam kendimi kirlenmiş hissedicem hatta .. oy atmayinca da aptal gibi hissetmiyo musun? senin atmadigin oy akpye atilmis gibi sayiliyo cunku? yok hissetmiycem gidip oy kullancam bu sefer,kirletcem yani kendimi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 chp tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bu ldp 99 yılından beri varmış lan ama helal olsun %1 i bir kere bile geçememelerine rağmen yılmamışlar %0.50 yi bile geçememiş hiç harcadıkları paraya yazık lan.bide ben geçen seçimde seçim arabalarını felanda görmüştüm bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 LDP AKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ldp yunuslu olanmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 aynen afasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yunus iyi seçimmiş aslında http://anongallery.org/img/8642/totally-not-a-virus-im-a-dolphin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Çetintaş usta giderken bütün tgb lileri götürdü mü? IP den bahseden yok hiç.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ülkede 10 İP li var biri bu foruma üyeydi onuda banladılar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 biri de hapiste. kaldı mı 8. zorlasak hepsini buluruz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mithat said: Şu 17 akpli adamı bulup ip ban atalım , mantıklı açıklama yapanlar hariç, tekrar ediyorum mantıklı açıklama yapanlar hariç. Kalkıp hüülllloooğğğ olanları direk kovalım bu kadar basit. Bunca olay var kalkıp bi tanesi de savunma yapacak cesaret gösteremez mi bu kadar mı korkak sinik silik tipler bu akpliler . Yazini okuyunca Akpye attim inadina, 56ya 23 oldu durum sanirim, hadi banlat bakalim... Cilleri Yilmazi Eceviti koalisyonlari gormus biri olarak Akpnin fena olmadigini dusunuyorum. Ha daha iyisi varsa ciksin tanitsin kendini ona da oy atalim, ama yok henuz. Chp acmis bir Ataturk shieldi, onun arkasinda takiliyor anca, laf cok icraat yok. Ist Kartalda yerel secimde Chpye attim en son, elime sicam. Onca zamanda baskan Altinokun en buyuk icraati heykel dikmek oldu, kabadayi kartalli Kazimin belinden bicak cekerkenki bir heykeli! Ha bide bi protestocuyu olduresiye dovduler tvlerin de oldugu bir acilista. Ardindan Altinok cikti ve burasi Kartal bizim mekanimizda bize yanlis yapilmaz dedi. Onumuzdeki secimde nah kalir o koltukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 hüüloooloooğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ciller yilmaz ecevit koalisyonlarinda da 1000lerce protestocu yaralandi protesto eden insanlar olduruldu, evlere gaz bombasi mi atildi? az kalsin sacma sapan tartisicaktim. fistan gereken seviyeye inip cevabi vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ya bu forumda bu kadar ldp'li yoktu, enteresan cidden. olsa 15k oyda kalmazdı adamlar. :/ 2002 videosu, bu adam başbakan olsaydı 2002'de, bambaşka bir seviyeye yükselmiş olurduk hem haklar olarak hem ekonomide ama halkımız maalesef o treni kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 vay anasını ya. akıllı adamlar dolu dediğimiz paticik'in hali,yarı yarıya hala akp oyu çıkıyor. burdakilere bile hala anlatamamışsak gidip hüloloğlara nasıl anlatacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 BDP, MHP'yi geçiyorsa vay forumun haline. Gerçek hayatta geçemez orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Fistan said: chp ye vermeyeni silkecegim secimden sonra chp ye değilde gidip oyunu veremeyini silkeyelek önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Llama said: Fistan said: chp ye vermeyeni silkecegim secimden sonra chp ye değilde gidip oyunu veremeyini silkeyelek önce this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sabonis said: bu oylamayı aslında ekşisözlükte falan yapıcan baya net bi yüzde verir o. eskiden olsa vermezdi de artık orada baya denge var. Şu anda da vermez. Kanzuk falan olaylarından sonra kaliteli yazar kitlesinin (ki bunlar haliyle iyi eğitimli, kafa kullanan adamlardı) büyük kısmını yitirdi ekşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Fistan said: hüüloooloooğ ... dedi, kan ve ic savas ciksin diye basliklar acan zibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar