Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Inanmasi güc belki ama a$agidaki soru ve cevaplar gercek mahkeme tutanaklarindan alinmi$tir: Soru : Dogum tarihiniz nedir? Cevap : 15 Temmuz. Soru : Hangi yil? Cevap : Her yil. Soru : Hastaliginiz hafizanizi etkiliyor mu? Cevap : Evet. Soru : Peki ne $ekilde etkiliyor. Cevap : Öldürdügüm ki$ileri,yaptiklarimi unutuyorum. Soru : Bize unuttugunuz bir $ey hakkinda örnek verir misiniz? Soru : Sizinle ya$ayan oglunuz kac ya$inda. Cevap : Ya 38 ya da 35.Hangisi oldugunu hatirlayamiyorum. Soru : Ne kadardir sizinle ya$iyor? Cevap : 45 yildir. Soru : Kocaniz uyandigi zaman size söyledigi ilk $ey neydi? Cevap : Bana:"Nerdeyim ben,Cathy?"dedi. Soru : Peki bu nicin caninizi skti? Cevap : Cünkü benim adim Susanna. Soru : Korna caldiniz mi? Cevap : Kazadan sonra mi? Soru : Kazadan önce. Cevap : Tabiki.10 sene boyunca. Soru : Doktor,$unu söylemek dogru olur mu acaba?Biri uykusunda öldügünde,ertesi sabaha kadar farkina varmaz,öyle degil mi? Soru : En kücük oglunuz,20 ya$indaki.Kac ya$inda acaba?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Laistragon, 04 Aralık 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Soru : Korna caldiniz mi? Cevap : Kazadan sonra mi? Soru : Kazadan önce. Cevap : Tabiki.10 sene boyunca. pahuaha bu süfer[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ehehue guzel ama daha once gormustum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Eheuhe hakkaten guzel korna çaldınız mı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Türk mahkemeleri değil bunlar dimi...Susanne felan...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Laistragon, 04 Aralık 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Soru : Doktor,$unu söylemek dogru olur mu acaba?Biri uykusunda öldügünde,ertesi sabaha kadar farkina varmaz,öyle degil mi? *!uyanır* lan hstr lan ölmüşüz olm? napcaz simdi bab yaaaa?!? rofl[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahuaha dövmek lazım bunları[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Cevaplar belki ama soruları salaklık olarak düşünmeyin. Avukatların aldatmak adına sıkça başvurdukları bişey.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Qui, 04 Aralık 2004 18:06 tarihinde demiş ki: Cevaplar belki ama soruları salaklık olarak düşünmeyin. Avukatların aldatmak adına sıkça başvurdukları bişey. cevaplar da aldatmak için olamaz mı? ama yine de "öldüğünü uyanmadan farketmezsin!!" pek bi aldatmaca diil hani :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bu tür mantıksız sorular avukatların en önemli silahlarındandır ecnebi mahkemelerinde. Böyle sorularla tanığın ya da sanığın kafasını karıştırır, böylece gizlediği bir şey varsa da dikkatinin dağılmasıyla ağzından kolayca alınmasını sağlarlar.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hepsi birbirinden güzel daha da çok var böle...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 küselmis :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bunlar yabancı mahkemelerden alıntı soru ve cevaplardır.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 hepsi ve daha fazlası için: https://imgur.com/gallery/1U1GwqN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Vay be 2004 de masum muşuz. Günlük fallar, Burçların karakterleri, Hakime verilen komik cevaplar, En komik fıkralar vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Biz büyüdük, ve kirlendi Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bu nası hortlatmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar