imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Esnaf said: bahçeşehir de oturcaksa arabası olması lazım. araba var da binmeden evvel 2 doz valium alıp, koltuk altında kırmızı itfaiye baltasıyla yolculuk yapmak gerekmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Esnaf said: bahçeşehir de oturcaksa arabası olması lazım. Bir de benzinliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 2,5 sene bahçeşehirde oturdum sakın sakın sakın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 olm kimse beni dinlemio lan. herkes fantazisini yazmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yok lan metrobüse binince alıosun valium, arabada klima açıp takıl trafikte bi tanede 3ds al nintendo valium yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 para sorunsa çeliktepeye bak, ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 çeliktepe?? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/phone-ringing.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Metrobüs'te valium değil doğum kontrol hapı alıyon. Aman diyim metrobüse kanıp da ucuz kiraymış metrobüs hattında bir yer tutayım deme. Ne kadar maaş alıyorsun bilmiyorum bu arada ama 1.8k kiradan bahsedilmiş; yapmayın etmeyin. O parayı verdikten sonra barbarosta dükkan tutsun içinde yaşasın direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 iş yeri nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 https://maps.google.com/maps?ie=UTF-8&q=%C3%A7eliktepe+istanbul&fb=1&gl=tr&hq=%C3%A7eliktepe&hnear=0x14caa7040068086b:0xe1ccfe98bc01b0d0,Istanbul&ei=XOLCUYWBNo7ZPfn2gKAB&ved=0CLIBELYD Beşiktaş'a dolmuşla 10dk, ama safire yakın olmalı kaldığın yer. İçerlere girdikçe mordor'a bağlıyor ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 imamizer said: bana kalsa oturulmaz, yaşanmaz ama bi iş ihtimali var diye soruyorum. istanbulu bilmiyorum o yüzden semt seçimi ve ulaşım kolaylığı konusunda sıfırım. iş barbaros bulvarında. nerede kaça oturulur? beşiktaş pahalıymış kümes için 1500 lira istiyorlar mesela. tavuğumu oraya koysam ben nerede kalıcam diye düşünüyorum. tavsiye pls selam önceden yazdım kiralar sapıttı diye kentsel dönüşüm iyice sıçtı piyasanın ağzına nese barbarostaysa iş, sana metrobusle gelırrsın yaee avcılardan tut dıyecek mutluluk yoksunu cahıller olabilir bu ınsanlar gaflet,dalalet ve hatta hıyanet içinde olabilir bakırkoyde 1300lira verip 200 yıllık dairede otur rahat ulaşırsın diyen çıkabilir bunlara aldırmayacaksın. 3 kriter! 1- ev iş arası, rahat olacak gidiş geliş 2- ev eğlence arası rahat olacak gidiş geliş, eğlenemiosan para kazanmanın alemi ne lan? 3- ev huzurlu olacak. napıyoruz? gözümüzü barbaros sarıyer istikametine çeviriyoruz. evet 1- beşiktaşta tek başına kirayı sırtlamak zor, bi ev arkadaşıyla güzel bir evde 1400-1500 e oturabilirsin Hayatında geçireceğin en mutlu günler olabilir 2-ortaköy nispeten ucuzdur, yürüyebilirsin gene işe yazın felan. rivendell gibi yerdir ortaköy 3-şişli kanadına yaklaşabilirsin, fulyada daha uygun evler var. Ha bi bjk mi? asla, o huzur işten geldikten sonra ( ki 2 dakka yürücen ) bi bira açıp sahile inmek kadar guzel bişi yok. 4- levent tarafına sarkabilirsin, maslak muhteşem bi yer olduğu için levent-4levent ve pınar mahallesi kanadı iyi. Eskidir evler ama mahalleler süper. Ulaşım 1 minibüs 5- mecidiyeköyden uzak dur 6- üsküdar why not, mahalle baskısı tadabilirsin ama. Ulaşım kolay. Bunlar nispeten uygun yerler, sen bütçeni de bakim hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Barbarosta çalışacaksan üsküdar iyidir, motorla 5 dakkada beşiktaş. Üsküdarda metro biterse e-5 kozyatağı metro durağı yakınlarındaki evler de rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Aslında oturacak en iyi yer levent ama kiralar uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 üsküdar da iyi bir seçenek de abi sen fiyat ver kira+aidat için ne ayırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 1000-1500 civarı bi şeye razıyım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Sariyer lel... Tarabya falan oneren de cikar simdi. Sabahlari nasil bir trafik oldugunun bilincinde olmayanlar konusmamali, o guzel gunleriii, anilarla gonulleri hos tutmali, avutabilmeli.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 levent çarşıda villa tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 işyerin bakırköy tarafındaysa yeşilköy muazzam. Para olsa caddebostan :D istinye , yeniköy akar ama işyeri önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kanyonun yanında benim ev 1+1 metroya yürüme mesafesi kanyona 2 dakka falan 2. kat 650 kira saygılar , emlakçım köylüm çıktı yalvardı ev sahibine çok şanlıyım ben yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ayrıca istanbula gelsem her pazar size mangal yakarım ben atari de tank 1990 oynarız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 1 odam bos gel kiraliyim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 imamizer said: 1000-1500 civarı bi şeye razıyım aslında. tamam o zaman beşiktaş müdür, içi yapılmış güzle evler 1400 1500 falan olmadı gayrettepe tarafıda iyidir leventtede oturabilirsin nezih yerler ama boşver, akşam taksimden çıkıp eve yürüyebilmek sahil havasını sureklı teneffuz etmek o kadar guzel bısı kı. bjk candır can, çarşısı falan çok güzeldir bak orda evlere. beni dinle çok teşekkür edicen istanbulun kalbinin ortasında oturmak başka bişi çünkü 5 ay oturdum, deniz manzaralı gece konduda ordan biliorm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 demek yürüsem yirmi dakikaya falan coprynin evini basabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bence de beşiktaş akar hacı. turşunu alır köfteni yersin o bile yeter. games workshopçuda var :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar