Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z_ultra_screenshots_emerge_confirm_specs-news-6245.php 6.4 inch yuhhuri.. eger dogruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 6.4 nedir ya. xperia z zaten güzel telefon. daha da ekranı büyütmeye hiç gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yok artık ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 The screenshots confirm that the Sony Xperia Z Ultra features a Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 chipset with 2.2GHz quad-core CPU, and Adreno 330 GPU. There's 2GB of RAM and 16GB of built-in memory on board, which can be further expanded via microSD card slot. The OS version is Android 4.2.2 Jelly Bean. The display's resolution is listed at 1080 x 1824 pixels. The remaining pixels up to 1920 are likely reserved for the trio of virtual buttons. The listed pixel density of 342ppi on the other hand, confirms that the unit sports a 6.4" diagonal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Su snapdragon 800 incelemesi vardi gecen .. tek atiyor performansda. Cok lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi cep telefonunda süper güçlü işlemcinin olayını hala anlamadım. Tamam teknoloji güzel ilerlesin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Reklam iste cogu. Ben kullanmadim islemcilerin gucunu. Kullanan varsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 cep telefonlarını tablete kaydırıyorlar, bel çantasında taşıyacaz yakında. Hoş bende nokia 1100 var ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bu kafada giderlerse bel degil sirt cantasinda tasiyacaz telefonlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Tablet reader vs tek telde olur ama bununla artik. Hepsini tam yapabilir gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Note2 kullanırken millet trene bakar gibi bakıyor bununla dolaşsak cep telefonu diye, tasak oglani oluruz. O ekrani koyup yanına kalem koymamalari fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Kalem gereksiz bana bi kere cikarmadim yuvasindan ne note 1 de ne note 2 de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Güzele benziyor alınabilir.Fakat GERGE'nin yorumlarını merak etmiyor değilim bu telefon ile ilgil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Gerge iphonecu oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 İsteyen alır sonuçta abi 10' de olsa bi alıcısı mutlaka çıkar, sonuçta her markanın 3-4 tane modeli mutlaka var. Ben 4' ten büyük oldu mu sevmiyorum mesela, iphone 5, xperia S vs çok yeterli bana kalırsa boyut olarak, ama kardeşim de note2 aldı sırf ekran boyu yüzünden, zevk kullanım meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/06/xperia-zu-tip-photos/gsmarena_002.jpg http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/06/xperia-zu-tip-photos/gsmarena_001.jpg ilk resimde ortadaki note 2.. ohhhh guuuuddd... kasinmaya basladim. tablet alacaktim telefon ozellikli bu enfes oldu. reader tablet telefon gak guk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bu ne abi, çok büyük note 2 bile yazın çekilmez oluyor inanılmaz büyükmüş bu, neremize şey edicez. kaç para acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 xperia z yi satip bunu alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 :) http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2013/06/Sony-Xperia-ZUTogari-540x311.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/06/sony-xperia-zu-official/gsmarena_001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Çıksın çıksın, note2 sahibi biri olarak benimde gördüğümde *oha adama bak tepsiyle konusuyor* diyebileceğim birileri olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 xperiz z den 3-5 gomlek ustun olmus herseyiyle nerdeyse. (abarttim hafif) ama 3000 mah pil nedir ? ne kadar goturur gormek gerek. 6.5 mm kirilir bu be.. hmm There's a 3000mAh battery, which Sony claim will give you 11 hours of 3G talk time. demis sony. The handset measures 179.4 x 92.2 x 6.5mm, sticking to that slim design that we liked from the Sony Xperia Z and Sony Xperia Tablet Z. It weighs 212g, so despite the size, isn't going to weigh you down too much. It will come in black, white and purple. http://cdn.pocket-lint.com/r/s/748x/assets/images/phpgd5yvo.jpg su gecirmezlik ip58 bir gomlek ustun Z den. http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/06/sony-xperia-zu-official/gsmarena_003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ha birde ekran yeni bir teknoloji (Sony's Triluminos tech) ve normal kalem ile kullanilabiliyormus. bu sefer ezmis sony her yerden herseyi. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Alınır bu bence ama yanında bluetooth set sart. iPhone'cu olmadım bu arada iPad ve Lumia ikilisine geçtim Android'den. Tablet olarak ekranı küçük aslında ama dışarda çalışan insanlara filan ideal görünüyor. Buna 2000TL+ para verip de Bluetooth set almamak öküzlük olur ama, kulağına koyana da aynı düşünceyle bakarım. İş telefonu olmuş tam işte aynı anda benim gibi hep iPad, hem Kobo, hem Lumia taşımak istemeyenler için. Bu üçü dışında çantamda küçük bir not defteri, kulaklık kutusu ve kalem var şu anda. Bunu ceket cebine koyup diğerlerini almadan çıkarsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 :) iphone aklimda kalmis :D aynen dedigin seyi dusunuyordum bende, bir suru makine, reader, ipad, note 2.. bu acikcasi reader ve telefonu zaten asiri kapsiyor tek sikintisi tablet tarafi gorunuyor 6.44inch ekrandan dolayi, ancak onuda yuksek cozunurlukle kapiyor acik ara.. arti ustune herhangi bir kalemle not dusulmesi super olmus. baktikca alete bu kadar ince yapip bunca seyi koyabimek.. cep telefonu tarihcesinde sony koymus masaya acik ara su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar