Feamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 dıştan güzelde, adamlar kaputa çıta koymuşlar, mercedesin e den aşşası yala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 kaan bi tane az km scirocco satılıyo sahibindende 2013 gts mi ne pazarlık et bu tarz bişi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 alet batmandaymış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 oha bi tane de hakkaride satılıyo asdfasd olm boyle sarı mercedes filmi gibi olur lan onu buraya getirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 yakisir bu sana, gokalple gidin alin. gokalpsiz sakin gitme, oralarda seni yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Esh said: Abi neden orta sinif bankaci arabasinda bu kadar diretiyosun ki , genc ol biraz (: Abi böyle dedin diye gittim Design Beetle aldım lan impulsive şekilde sdkjfhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hass onu ben alcaktım lan. FENDER edition mu aldın? ben beetle gsr düşünüyorum da türkiyeye gelir mi ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Yok fender değil ya malesef, bayramdan sonra teslim alıcam çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bidıla önyargılıyım. bidıl s falan yok mu daha erkeksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hacı cavcavlar bu Zenec'leri takmak kolay mı yoksa götürüp mü takmaları daha mantıklı olur. ZE NC2010 takmayı düşünüyorum 6.5 inçliği çıkarıp, yorumlarınız nedirler? Bir de oturmama uymama gibi bir sorunu olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Selam, Çok mu güvenilir ve kaliteli ki tercih ediliyorlar? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Anlamadım abi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Selam, Bu Zenec denen alet çok mu kaliteli veya süper über düzgün bir arayüze mi sahip ki tercih ediliyorlar orijinal ürün yerine? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ABI SAKIN TAKMA ben taktim pisman oldum cok boktan bunlarin arayuzu, sistemi, dokunmatik algisi falan. Para verip kenwood pioneer falan tak. Vw grubu icin ozel uniteleri var. Ama fiyati zenec in iki kati olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Gerci ben zenec takmadim , az daha fakir edition bisi taktim. Necvox bilmemne. 7 inc ekrana kandim, teyzeler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ikinci el bi RCD510 falan tak, mp3 icin sd kart yuvasi var yeterli oluyo. Adam gibi algiliyo dokununca falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ya ben bunları araştırdım, senin dediğine zaten ekran kalitesi, dokunmatik algısı falan olarak kötü diyorlar da Zenec konusunda insanların yorumları hep pozitif olmuş. Şu anda mevcutta takabileceğim alet söylediğim model olduğu için soruyorum zaten, gidip 3 milyor para vermek istemiyorum yenisini almaya, elde NC2010 var o yüzden soruyorum. Zaten çok da mühim değil, arabanın kendisinin 6.5 inç orjinal dokunmatiği var, sd kart girişli vs. ama entegre bluetooth falan yok. Zenec'i takarsam elimdekilerin üstüne bluetooth gelecek, dvd mividi var o çok kritik değil de, navigasyon olacak falan olacak filan olacak o yüzden düşünüyorum. Uyumluluk konusunda bir sıkıntı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi dusunme. Elindekini kullan. BT nin falan elzem olmadigini goruceksin. Aracin ustundeki zenecten kaliteli. Milletin takinca ben aptalca bi is yaptim diye itiraf edemedigi icin "abi vuhuuu cogzel cogzel" diye geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 paramecium said: Selam, Doğuş'u al Anadolu'ya vur, Koç'u al bilmem kime vur... Abi böyle elemeye kalkarsak çeşme suyu bile içilmez zira Belediye para kazanıyor ondan da :P Saygılar. çeşme suyunu kim içio ulan zaten dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 saygılar xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Selam, Yürü git sen kendi bölümüne... Ne ararsın, ne sorarsın... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Takmıyorum o zaman, ne güzel de bedavaydı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Rcd 510 un uzerine hersey gereksiz abi. 16gb kart destekliyo. Belki 32 de destekliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oha kız arabası almış adam. ginaly ne aldı bu arada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar