Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A, 1, CC

ginaly

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Abi neden orta sinif bankaci arabasinda bu kadar diretiyosun ki , genc ol biraz (:

Abi böyle dedin diye gittim Design Beetle aldım lan impulsive şekilde sdkjfhsd.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hacı cavcavlar bu Zenec'leri takmak kolay mı yoksa götürüp mü takmaları daha mantıklı olur. ZE NC2010 takmayı düşünüyorum 6.5 inçliği çıkarıp, yorumlarınız nedirler? Bir de oturmama uymama gibi bir sorunu olmaz değil mi?
Mesaj tarihi:
ABI SAKIN TAKMA

ben taktim pisman oldum cok boktan bunlarin arayuzu, sistemi, dokunmatik algisi falan.

Para verip kenwood pioneer falan tak. Vw grubu icin ozel uniteleri var. Ama fiyati zenec in iki kati olabilir.
Mesaj tarihi:
Ya ben bunları araştırdım, senin dediğine zaten ekran kalitesi, dokunmatik algısı falan olarak kötü diyorlar da Zenec konusunda insanların yorumları hep pozitif olmuş. Şu anda mevcutta takabileceğim alet söylediğim model olduğu için soruyorum zaten, gidip 3 milyor para vermek istemiyorum yenisini almaya, elde NC2010 var o yüzden soruyorum. Zaten çok da mühim değil, arabanın kendisinin 6.5 inç orjinal dokunmatiği var, sd kart girişli vs. ama entegre bluetooth falan yok. Zenec'i takarsam elimdekilerin üstüne bluetooth gelecek, dvd mividi var o çok kritik değil de, navigasyon olacak falan olacak filan olacak o yüzden düşünüyorum.

Uyumluluk konusunda bir sıkıntı olur mu?
Mesaj tarihi:
abi dusunme. Elindekini kullan. BT nin falan elzem olmadigini goruceksin. Aracin ustundeki zenecten kaliteli.

Milletin takinca ben aptalca bi is yaptim diye itiraf edemedigi icin "abi vuhuuu cogzel cogzel" diye geziyor.
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

Doğuş'u al Anadolu'ya vur, Koç'u al bilmem kime vur... Abi böyle elemeye kalkarsak çeşme suyu bile içilmez zira Belediye para kazanıyor ondan da :P

Saygılar.

çeşme suyunu kim içio ulan zaten dayı
  • Yeni Oluştur...