Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A, 1, CC

ginaly

Öne çıkan mesajlar

Yok abi hoşuma gidiyor araba, içi falan çok seksçi.

Metalik Renk 950 TL
Elektrikli Açılır Panaromik Cam Tavan 2.700 TL
14 Yönlü ergoActive Koltuk 980 TL
LED Stop Lambaları ve Arka Plaka Aydınlatması 810 TL
17" Dijon Aluminyum Alaşım Jantlar (Comfortline Donanım) 480 TL
18" Durban Aluminyum Alaşım Jantlar 1.590 TL
Bi-Xenon Farlar ve LED Gündüz Farları 2.800 TL
Sürüş Konfor Paketi (Hız Sabitleyici + Ön-Arka Park Mesafe Sensörü) 1.270 TL
Radyo "Composition Media" 2.400 TL
Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi "Keyless Access" 910 TL
Elektrikli Katlanabilir Yan Aynalar 730 TL

Ekstralar da bunlarmış bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

bagaj filesi bauhaus'dan alırsın ya daha ucuza. Anlamsızca o tür şeyler için orjinal kasmamak lazım. Sonuçta garanti kapsamında olan şeyler değil. İşe yarıyor ama tabi. Arabanın arkasında şişe, ıvır zıvır olduğu zaman sağa sola savrulmasın, ses çıkarmasın bunlar önemli.

Cruise Control taktır kesinlikle. Panaromik cam tavan arkada oturan için gayet güzel ama aracı sen kullanacaksan zevkini çok çıkaramıyorsun. Xenon farlar iyidir taktır bence. Sonuçta mercekli takılacak.

Ben de tiguan chrome edition almıştım mayıs sonu. Gayet memnunum valla. Nav+geri görüş taktırdım zenec 2011d. gayet iyi. Hani çok işime yaramaz falan diyordum navigasyon için ama Akçay'da tatile gittiğimde baya işime yaradı. Trafik kanalı da iyi iş görüyor.

Ama panaromik tavan istersen 3 ay sonraya gün verirler. Çok az şeyi takabiliyorlar Türkiye'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Cam tavanı öğlen güneşine aracı bırakıp ne kadar ısı geçirdiği konusunda dene. Misâl ben bir sonraki aracımı cam tavan alır mıyım emin değilim; tepemde resistanslı ısıtıcı gibi meret.

Navigasyon dert değil, igo'lu bir cihazı 250-300TL mertebesinde alabiliyorsun ve trafik sıkışıklık hedesi falan içinde oluyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Cam tavan gerçekten çok zevkli ama bu zevki bahar dönemlerinde yaşayabiliyorsun. Yazın sabah/akşam hava sıcak olduğu için klima en mantıklısı. Perdelerini açıp daha ferah bir hacim hissine de kapılıyorsun ama ahh o sıcak yok mu!

Benim çözümüm film kaplatmak :D Ne kadar kesebilirsem güneşin ısıtmasını o kadar iyi.

Tabi benim cam tavan Golf'ün tavanı kadar olabilir :P

Navigasyon konusunda da;
Abi her cihaz kendi işini yapsın bence. Google Maps'in navigasyon özelliği yok, sadece rota çizme ve konum gösterme özelliği var diye biliyorum; en azından TR için. Navigasyon dediğin cihazın işlemcisi de, yazılımı da bu iş için sunulmuş çözümler. Google maps ile uğraşılmaz ya :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

para'nın dediği gibi bu iş için tasarlanmış navigasyonla cep telefonlarının uygulamalarını karşılaştırmayın. Çok başka şeyler.

ucuzu da var pahalısı da var. Ben aracın tüm fonksiyonlarını koruduğu için, Doğuş garantisini bozmadığı için satın alırken aracı zenec 2011d taktırdım geri görüş kamerasıyla birlikte. Baya da işime yaradı açıkçası. en alaksız yerlde eczanelerden tut, otoparklara, mağazalara, sağlık ocaklarına, bakkala kadar buluyor.

Panaromik cam tavana gelirsek harbiden ayrı bir zevk ama aracı kullanırken pek tadını çıkaramıyorsun. sıcaklık olayına ise çok karşılaştıramayacağım açıkçası paramecium ama passatta kullandım tavansız, şu anda 2013 tiguan kullanıyorum panaromik cam tavanlı. Perdesi ve zaten lazerle karartılmış camları yetiyor ya. Çok rahatsız olmadım güneşin altında. Ama tabi adam gibi ölçüm yapmak lazım. İlla geçiriyordur ama çok rahatsızlık boyutunda farkedeceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben daha yeni benim aracın ön camını atermik cam ile değiştirdim ve inanılmaz fark etti güneşe karşı sürüş konforum. Büyük ve kocaman puntalarla diyebilirim ki; Renault öküzü cam tavana ataermik özelliği eklememiş! Tamam karartılmış cam ama ı-ıhh abi yakıyor beyinciğimi :)

Eğer cam filmi ile çözüm bulursam süper olacak :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
65-70K verip neden piyasa malı araba alıyorsun ki? Hem de aylarca bekleyerek?

Şundan verelim sana, hem herşeyvarline hem de hemen teslim :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mini-2012-mini-cooper-s-countryman-all4-chili-paket-120429440/detay

Cam tavanı kesinlikle öneririm çok keyifli bir özellik bence. @para'nın dediği gibi bahar aylarında veya akşam hava serinken daha keyifli oluyor ancak ben arabayı sadece haftasonları kullandığım için daha çok keyif odaklı yaklaşarak hem tavanı açıyorum hem klimayı. Bu şekilde gayet güzel oluyor :)

Yalnız bildiğim kadarıyla Golf'ün tavanı panaromik değil, panaromik görünümlü sunroof. Açılan kısmı normal sunroof ama büyük parça tavan yapmışlar dışarı doğru açılıyor. Bence oldukça dandik olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...