Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A, 1, CC

ginaly

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Lan ben de aynı ikilemin bir benzerini yaşıyorum. A180 AMG paket ile 1.16 urban line arasındayım, A3'e bugün kendimi çok yakın hissettim de sonra vazgeçtim, tipsiz geliyor.

Çok fazla yakmasın, güvenli olsun, güzel olsun isterim, performans şu kadar umrumdaysa top olayım. Seçin alıcam birini.

Sıfır alıcam bir de, ikinci el arabaya güvenmoorum.
Mesaj tarihi:
bmw 1 cok ufak geliyor bana ya psikolojik olabilir bilmiyorum a3 daha genis geliyor ic hacimlerini tam olarak bilmiyorum

bu arada ben olsam a180 alirdim
ama 2 hafta once ugradik
2014 e siparis aliyorlardi diye hatirliyorum cla ve a serisi icin
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Çok fazla yakmasın, güvenli olsun, güzel olsun isterim, performans şu kadar umrumdaysa top olayım. Seçin alıcam birini.

Ben sanirim listeye volvo v40 i da eklerdim.

ardindan secimi v40 ile 1.16 arasinda yapardim. Sonunda da 1.18 alirdim.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

Xaenin said:

Ben sanirim listeye volvo v40 i da eklerdim.

ardindan secimi v40 ile 1.16 arasinda yapardim. Sonunda da 1.18 alirdim.

Abi ama

http://www.yasarkiyak.com.tr/wp-content/uploads/2013-mercedes-benz-a250-amg.jpg

:/
Mesaj tarihi:
Abi valla bir tavsiye versenize bu kadar para bayacağıma highline bir Golf alıp tasarruf etmek ya da comfortline alıp doldurmak mantıklı mıdır? Golf iyi midir bu diğer söylediklerimin yanında? Baktım broşürlere de çok uygun eşek sıpası, tipi mipi de idare eder, bir amg değil ama.
Mesaj tarihi:
performans önemli değil diyorsan a200amg al bitsin. bu benim zevkim tabi sdfs

1 serisi ile a serisi arasında kalmışsan tek çözüm hakkaten tipine en ısındığını almak olur. iyice arabaların içini kıçını başını gez otur. hangisi hoşuna giderse işte.

bu sınıf araçlarda bende performansı çok önemsemiyorum ya. tipi ve içi önemli.
  • Yeni Oluştur...