Darksun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 SimCity 2000™ WING COMMANDER 3™: HEART OF THE TIGER WING COMMANDER™ IV: THE PRICE OF FREEDOM Ultima VII The Complete Edition eklenmiş humble packe https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 GOG a dondu adamlar :) Ilk origin bundle neydi oyle yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Bu bundle a bakın derim :) http://www.bundlestars.com/all-bundles/indie-legends-bundle/ monaco giana sisters vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 steamde skyrim %75 ve haftasonu boyunca yükle oyna beleş mordor %66 bir de rogue-like sale var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 tam onu demeye geldim. shadow of mordor alınır artık.. bir de skyrim legendary edition alsam dlclerin toplamından daha ucuza geliyor. ana oyun var bende envantere atar mı acep? cinnah vermiyorlar.. ama eklentiler 27tl, legendary 20 tl tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 isaacler, ftl, pixel piracy, rogue legacy, spelunky var. bunların haricinde alınası ne var roguelikelardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 FTL mutlaka al mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 yok onlar bende olanlar. ftl i her moduyla defaatle oynadım hala installu duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 pardon ya var kelimesini farklı anlamışım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 dungeons of dredmorla don't starvea bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 http://cdn.akamai.steamstatic.com/steamcommunity/public/images/avatars/e1/e1a4b0f2533ed11b53a874643277ad5ed7d31d7c_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 dredmoru aldım ama şimdilik pek keyif vermedi. necrodancer çok şahaneymiş ama %50 indirime girdiği zaman daha tadlı olur heralde. ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 necro iyi ben indirimi az diye yazmadım şu an. dungeon of the endless'ı kaçırdın esas indirmi bitti o da çok zevkli, her akşam multi atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Humble might and magic bundle :D https://www.humblebundle.com/ magic sevenler dalsın haftaya heroes 3 ü felanda verir bunlar yanlız DRM çok çeşitli ona dikkat edin uplay de var steam de drm free de. Heroes of Might & Magic II: Gold Edition (DRM free) Heroes of Might & Magic IV: Complete Edition (Uplay) Might & Magic 1 to 6 collection Might & Magic (Uplay) Might & Magic Heroes Online - Angel Starter Pack (Download) Pay $9.44 or more to unlock! Heroes of Might & Magic V (Uplay) Might & Magic Heroes VI - Gold Edition - HOMM VI (Uplay) Dark Messiah of Might & Magic (Steam) Might & Magic: Clash of Heroes + I Am the Boss DLC Might (Steam) Pay $15 or more to unlock! Might & Magic X - Legacy Might & Magic X - Legacy (Uplay) Might & Magic X - Legacy - The Falcon & The Unicorn DLC (Uplay) Heroes of Might & Magic 3 - HD Edition (Steam) Might & Magic Heroes VI - Shades of Darkness (Uplay) Might & Magic Duel of Champions – Starter Pack (Download) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 anam bu ne. öffff masraf çıktı yine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 güzel paket yapmışar might x legacy lazım oradan sadece. onun için 15 dolar mı vercez. alan kullanmayan bi pmlesin ayarlayalım bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ohoho tam almalık... dolarda çok fena ya... bi sn Might & Magic Heroes VI ?? bu preorder mi ne bu ? Might & Magic: Heroes VI - Shades of Darkness 44 lira steam de off haha hemen alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 7 ile karıştırdın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Haftaya might and magic 7-8 ve heroes 3 açılır herhalde başka magic oyunu yok zaten sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 aynen... 7 cıkacakmış, bunu oynamamıştım. Ama niye steam simgesi yok ? windows var haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 uplay çoğu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 More games coming soon! şimdi alsak sonra veriyormu yoksa illa beklicezmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Otomatik ekleniyor evet, ne zaman aldığının önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Sirf uplay oldugu icin cogu almicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 En dusuk fiyatli olanlar haric hepsi zaten var :P Cok karli ciktim bu isten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar