Tori Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bu başlığı seviyorum lan. Yaptığım profitlerin, hiç haberimin olmadığı kaç tane hikayenin içine daldığımın haddi hesabı yok. Keep it up plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bu arada saatlerdir gog'da flash sale olduğunun farkındasınız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bu wb bundle a niye bonus gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Flassh said: bu wb bundle a niye bonus gelmedi geldi login olup mailden linke gir moba hastası olarak uzun süre Guardians of Middle Earth ü bekledim geldi sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 1 dolar basmıtım, ama tüm bonuslar averaj gelmiş üstünü nasıl tamamlayıp diperlerini alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 lotr online için başka paketler almak gerekiyor mu? ve aylık subs var mı? edit:f2p imiş fakat triple pack diye ayrıca bi paketi daha varmış meh bundleı averaja yükseltmekten caydım fear1 kullanmıcak varsa, açığım tekliflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Hesabına gir. WB bundle'a tıklayınca link çıkıyor. Verdiğiniz parayı arttırmak ister misiniz diye. Oradan avaraj üstüne yetecek para ekle önceki miktarın üzerine. Ben öyle yaptım. Lotr online çekmiştim. Ucuz dlc'nin tadı başka olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bu gog sale güzelmiş ya heyecanlı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 gog stem key vermiyor dimi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 off tek bi oyun var sanıyordum kaçırdım wiçırı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Arkham Origin DLC de iyimis :P Cogu kiside oyunu bile yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Septerra Core varmış yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bir yığın oyun var, sürekli tükenip yenileniyor. Free bile çıkıyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ya ben az önce Rayman'i kaçırdım. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Hmmm defenders quest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Heroes III de güzel oyundu. Güzel oyunlar var hep ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Jade Empire'ı hüpletti insanlar zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi şöyle güzel oyunları söyleyin de kaçırınca üzülmeyelim. bu neymiş diye bakıyorum öyle ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Çok fazla kasmayın abi. Saniyesinde buy tuşunu yakalasanız bile %99 sayfa yüklenirken dünyanın başka yerinde daha hızlı erişebilen yeri yerinize giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 3 tane aldım ben şu ana kadar o kadar zor değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ben de alabiliyorum ama FREE olanları yakalayamıyorum. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 oha bi sidmeier geçer gibi oldu gören var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 iyi satış taktiği he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Alpha Centauri vardı beleş ama ben daha sayfanın yüklenmesini beklerken sıfırladı gözlerimin önünde ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Evet iyi fikir bencede ama site pek kaldıramıyor =p Demin beleşe lucius verdi şimdi para istiyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar