-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sırf su Guinness için butun turkiye'de ki james joyce'ları gezdim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 CthuLhu said: kadıköyde ufacık barda içtim geçen rexx büfenin yanında. her yere dağıtıyorlar herhalde artık. Her yerde varda biri de benim ucuza nereden iceriz sorunuma derman bulsa. Icerken bogazimiDa kalmasa daha iyi olur :) hani ne biliyim 18 lira gordum 50cl en ucuz ben o da bir cok yerde öyle . Şöyle 15 lira bir yer olsa kafi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 14.5'a içtim gayet geçen gün kadıköyde. nerdeydi hatırlamıyorum ama uasdfahf. hatta "oha normal 50'lik 11 iken guinness 14.5, müthiş başka bişi içmem" demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Masticore said: CthuLhu said: kadıköyde ufacık barda içtim geçen rexx büfenin yanında. her yere dağıtıyorlar herhalde artık. Her yerde varda biri de benim ucuza nereden iceriz sorunuma derman bulsa. Icerken bogazimiDa kalmasa daha iyi olur :) hani ne biliyim 18 lira gordum 50cl en ucuz ben o da bir cok yerde öyle . Şöyle 15 lira bir yer olsa kafi... benim dediğim yerde 30luk 10 50lik 13 müydü neydi. 18 değildi ama ondan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://d.asset.soup.io/asset/1522/6813_4d1d.gif rexx büfe nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sdfsadfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 çok pahalı ve dandik, beğenmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Seni dover gumbetteki kurtlerin onune atarim. Begeneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 dunyanın en boktan bırası ılk defa ıcınce super daha sonraları yok abı efes ararsın fellık fellık ılgıt ılgıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Masticore said: rexx büfe nerede kadıköyde rexxin karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 marmara gold > guinness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 guinness guzel degil deyip bilimum lager ornegi veren arkadaslar, yapmayin ya da trollemeyin. herhalde surekli guinness icersen canin bir sure sonra heineken, carling, becks falan ceker. aksamustune dogru hayvan gibi biraya susamisken gidip bedava stout verseler icmem, kana kana asitli gazli birami icerim acimam. ya da siseden bulmers on ice (tu) tap olmayacak ama ohsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 dün içtim. içindeki bilye yüzünden açar açmaz delice köpürüyor oradan ilk eksiyi yedi. şekere alışmış damak böyle su gibi içtim, sonra alkolü hızlıca aldığımdan ötürü baş ağrısı yaptı. belki uzun süre içilirse damak ona alıştığından dolayı şekerli biraların tadı kötü gelmeye başlayacak ama skol-tuborg ikilisi hala iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Baya baya tırt bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Marjinalliginiza ziplayam bilinmeyen bira icme hastalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Arkadaslar guinness fici icilir size soylemedimi kimse teneke almayin diye... Teneke baya baya les. Oturup bi pub'ta icin farki gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Kutuyu kafana dikmezsen çok sorun yok sdfs Bardağına koyarken köpürsün diye adamlar topunu falan koymuş işte içine, gayet de içiliyor çok fark yok dışarıdakiyle kutudan bardağa doldurup içtiğinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 nasıl fark yok ya barız çok farklı ikisi, ben guinness seven biri olarak teneke kutulardan çok haz etmedim. İmkanım oldukça gider fıçıdan içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Olm tenekenin çeşitleri var, fıçı olanından alın. Tuborg fıçıyla normal arasında da fark var yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 migros da güzel biralar var, bence samuel adams ve grolsch kadar iyi bir bira değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Eve guinness fici taktiramayacagimiza gore , gidip kutu aliyoruz. Evet farkli. Ama yine de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Certhas said: dün içtim. içindeki bilye yüzünden açar açmaz delice köpürüyor oradan ilk eksiyi yedi. şekere alışmış damak böyle su gibi içtim, sonra alkolü hızlıca aldığımdan ötürü baş ağrısı yaptı. belki uzun süre içilirse damak ona alıştığından dolayı şekerli biraların tadı kötü gelmeye başlayacak ama skol-tuborg ikilisi hala iyi. Abi yanlis anlama da adamlarin o bilyeyi nasil gelistirdigi uzerine belgesel var discoveryde. Cok cahilce icmissin birayi, tebrik ederim (: Herkesin agiz tadi farklidir ama bu turu seven icin turkiyede esi yok, tabi ki cek cumhuriyetinde 48 tane farkli dark icebilirsin, hepsi de birbirinden lezzetli. Ama burada bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Sunun hastasi oldum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Fıçı guinness'in tadını başka şeye değişmem ama barlarda en ucuz 15 lira lan. Çok geliyor 15. 12 lira filan olsa su gibi gider de 15 olunca 2 tane içiyosun tamam... Kadıköy'de 15 altı görmedim bn daha(50 Cl'lik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bi ara migroslarda var diye duymuştum. ankarada bulamadım ankamall da falan. 345803459 çeşit bira vardı halbuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar