ajmet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ürün Media Markt dan alınmadır halada ha 17 ay sony garantisi devam etmektedir.Cihaz Hem 3g hemde Wifi li dir. ürünle birlikte 16gb hafıza kartı vardır. cihazda arka panelde kullanımdan kaynaklanan ufak çizilmeler oluşmuş fakat kullanıma kesinlikle engel değildir. onun dışında ekranında yada herhangi bir yerinde en ufak sorun yoktur.ürünün kutusu yok fakat tüm kutu içeriği mevcut özenle kargolanıp gönderilecektir. istediğim fiyat patiye özel 375 Tl dir. detaylar için pm ile telefonnumaranızı bırakabilirsiniz ben sizi ararım.yada bana 551 203 38 21 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Erzincan iline elden teslim diğer illere kargo benden olmak kaydı ile ödeme yapıldıktan sonra gönderilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 fiyat cok iyiymis, neden satıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ajmet e güvenilir kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 oynanmıyor evde bos duruyor ps4 icin hazirlik yapiyorum :) @spompas sagolasin tugberk bi mukabele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ajmet abi 1 numaradır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 PS4 ile entegre seyleri olmayacak miydi bunun? Onun icin sakla istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 @spompas @Virtue-L tuğberk ve Erdeme bir kez daha iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.aytıca 7 gün kaldı 7 gün sonra izmitteyim gençler bekleyin beni bu arada cihaz forum dışından satıldı herkese çok teşekkürler @GERGE çok beceremedim kullanmayı birde beklerken kinect alıp kızımla atlayız zıplayalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 havada kapmışlar bunu ya :) neyse hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar