Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Phone 8 de gelecek varmı ?

Harvey

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

http://www.youtube.com/watch?v=DM8NSSzxNGM

lkdghsgdgh

adamlar 1 telefondan özentilik yapıp 10000 lerce telefona direk kopyaladılar bişey olmadı da adamlar müşteri talebine cevap verdi diye mi sorun oluyor? inovasyon düşkünü bir firma arıyorsan sadece 1-2 saat mac os x kullansan bile yeter. icloud ile yapılanlar bile ayrı bir olay adam 1-2 ui benzetmiş sıkıntı değil
Sosyal ağlarda paylaş

valla türkiye'de çıktığından beri lumia 920 sahibiy(d)im. ta ki geçen haftasonuna kadar. telefonum kayalardan aşağı düştü (hala çalışıyordu, aşağıda görünmeyen bir yerde ama ulaşamadığımdan, orada bıraktım kendisini =P çok acı oldu).

sonra gittim lumia 520 aldım ve şu 2-3 günlük süreçte, hiç beklemediğim kadar memnunum. bayağı kafam düşmüştü 920'den 520'e geçiyorum diye..

sonuç hüsran olsa, gider aynı seriyi almaz, fırsattan istifade başka bir telefon alırdım ama gayet memnunum.

ki windows phone iyi, nokia da iyi abi üretici olarak.

daha önce lumia 920 topic'inde falan da demiştim. app store, rakipleri kadar gelişmiş değil ama arayı kapatacağına inanıyorum. misal yeni uygulamaların wp8 adaptasyon süreci hızlandı.

bi de app store boş değil sonuçta, bu hangi tür uygulamalara, ne kadar bağımlı olduğunla da ilgili.

gerge'nin 620 topici detaylı, bayağı bir şey yazmıştı artısıyla eksisiyle.. büyük oranda katılıyorum oradaki fikirlere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Orada yazmıştım, WP8'in beni çeken ana yani minimalizm oldu. Tabletlerin ve eReader'ların yayılmasıyla herşeyi yapan harika cihaz kavramı giderrek önemini kaybetti. Android belli zaten, iOS'da 7 öncesibasit sınırında kalip minimalizm sıfatını hak etmiyor bence ama iOS 7 çok doğru bir adım.

Yani öyle basit ve adi bir OS değil bu, epey sağlam ve minimalist bir OS.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...