Harvey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Arkadaşlar 1 senedir galaxy ace 2 kullanıyorum ve android sıkmaya başladı windows phone 8 çok hoşuma gitti arayüz falan lumia 620 almayı düşünüyorum ama uygulama sayısı çok az ve malum nokia her zaman fail olmuş bi firma sizce pişman olurmuyum alınca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 nokia her zaman fail olmuş derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 yeni nesil. http://blog.comparemymobile.com/wp-content/uploads/2012/12/Nokia-3210-01.jpg http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01878/snake_1878153c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Lumia 620 hakkinda sunu yazmistim, cok memnunum: http://forum.paticik.com/read.php?7,6896304,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 O calimero'nun dediginin yeni meslini cikardilar, 15 Euro EU'da ama bize daha gelmedi: Nokia 105: http://cdn.ndtv.com/tech/images/gadgets/nokia-301-105-phones.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DM8NSSzxNGM lkdghsgdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 guzelmis la WP8 pedere 920 gelmis ona cokeyim ben agjsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 google contacts i merge edebiliyormuyuz peki wp8 telefonlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 yoktur ya google android ios un yaninda zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 pascalnouman said: google contacts i merge edebiliyormuyuz peki wp8 telefonlara? Ben google contacts'ı almıştım rehberime direk nokia 620 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 alınabilitesi varsa np o zaman cokuyorum 920ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Bu nokia 105 telefonlar sanırım müzik ve batarya performansı için yapıldı? Biliyorum daha gelmedi ama müzik dinlemek için mp3 player yerine bundan alsak hem de telefon yerine kullansak olur mu? Yoksa ipod, mp3 playerların verdiği müzik kalitesini vermez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Kabul edilebir ses kalitesi icin gereken en ucuz DAC'lar (Ti PCM2702 mesela) tanesi 15$'dan gidiyor 1000 tane filan aldiginda. 15 Euro'luk telefonun guzel ses verecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Flat Design iyi bir konsept minimalist yaklaşım iyi fakat bu konsept ile canlılığın birleştirilmesi gerek onuda ios7 ile apple yaptı işte. Windows phone da şans görmüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Daha cikmadan Apple yapti diyorsunuz yillardir kullanilan seyi. Oha yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Su lumia'lari bir ara nasil pompaladiniz forum'da.Oyle boyle degil , Sizin Yaptiginiz reklami nokia turkiye yapmadi :) o gazla aldi millet ama sonuc husran. Fiyati en azindan husran,acayip dustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Flassh said: http://www.youtube.com/watch?v=DM8NSSzxNGM lkdghsgdgh adamlar 1 telefondan özentilik yapıp 10000 lerce telefona direk kopyaladılar bişey olmadı da adamlar müşteri talebine cevap verdi diye mi sorun oluyor? inovasyon düşkünü bir firma arıyorsan sadece 1-2 saat mac os x kullansan bile yeter. icloud ile yapılanlar bile ayrı bir olay adam 1-2 ui benzetmiş sıkıntı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Masticore said: Su lumia'lari bir ara nasil pompaladiniz forum'da.Oyle boyle degil , Sizin Yaptiginiz reklami nokia turkiye yapmadi :) o gazla aldi millet ama sonuc husran. Fiyati en azindan husran,acayip dustu.. hüsrandan kastın nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 valla türkiye'de çıktığından beri lumia 920 sahibiy(d)im. ta ki geçen haftasonuna kadar. telefonum kayalardan aşağı düştü (hala çalışıyordu, aşağıda görünmeyen bir yerde ama ulaşamadığımdan, orada bıraktım kendisini =P çok acı oldu). sonra gittim lumia 520 aldım ve şu 2-3 günlük süreçte, hiç beklemediğim kadar memnunum. bayağı kafam düşmüştü 920'den 520'e geçiyorum diye.. sonuç hüsran olsa, gider aynı seriyi almaz, fırsattan istifade başka bir telefon alırdım ama gayet memnunum. ki windows phone iyi, nokia da iyi abi üretici olarak. daha önce lumia 920 topic'inde falan da demiştim. app store, rakipleri kadar gelişmiş değil ama arayı kapatacağına inanıyorum. misal yeni uygulamaların wp8 adaptasyon süreci hızlandı. bi de app store boş değil sonuçta, bu hangi tür uygulamalara, ne kadar bağımlı olduğunla da ilgili. gerge'nin 620 topici detaylı, bayağı bir şey yazmıştı artısıyla eksisiyle.. büyük oranda katılıyorum oradaki fikirlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Orada yazmıştım, WP8'in beni çeken ana yani minimalizm oldu. Tabletlerin ve eReader'ların yayılmasıyla herşeyi yapan harika cihaz kavramı giderrek önemini kaybetti. Android belli zaten, iOS'da 7 öncesibasit sınırında kalip minimalizm sıfatını hak etmiyor bence ama iOS 7 çok doğru bir adım. Yani öyle basit ve adi bir OS değil bu, epey sağlam ve minimalist bir OS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 620 almayı düşünüyorum bende ama 512 ram sorun yapmasın ilerde ? fazla oyun oynayan biri değilim ama hani mesela arkadaş oynarken sorunca kaldırmıyo demekte istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 güzel değil windows phone'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 920 yerine 925i baya övüyorlar türkiyede var mı bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 925 daha çıkmadı diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar