Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss'de çıkmış Trigonometri soruları

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

trigonomteri en kötü ihtimalle sadece bir geometri sorusunun ikinci bir çözüm yolu olarak çıkar. Matematiğin sırf sayısal olan kısmında çıkmaz.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

lan trigonometri deilde Analitik geometri olmasın o?
analitik geo çıkıyo sınavda sıkça karıştırılır öğrenciler tarafından(şahnse bende dershaneye gidince öğrendim farklı olduklarını :D )[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00
Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01
Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...

Ahanda Resmim:
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Sosyal ağlarda paylaş

Öss de trigonomeri çıkmaz en son öys de çıkmış. Bu senede sınav öss olacağı için trigonometri çıkmıycak.( Ama üçgenin alanını bulmak için sin lü 1 formul var o çikarsa çikar)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 04 Aralık 2004 14:42 tarihinde demiş ki:
5 sene sonra gelir öys.

lise2 yim. biz öys ye girecekmişiz.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Sosyal ağlarda paylaş

gelsede bişey olmaz zaten öys kolay öss çalışan girer rahat orda çalışmayan öylesine girenleri elemek başta amaç ama gelmicek ona daha var[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected]
Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cico, 04 Aralık 2004 14:04 tarihinde demiş ki:
Ne alaka Analitik ( Ders) Trigonometri (Konu) :)

çaktırma yanlız mesaj çekmişim editlemeye üşendim :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı:
Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...