Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss'de çıkmış Trigonometri soruları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar aradım aradım bulamadım acaba bir site bilionuzmu? o kadar arama rağmen bulamadım.Biri yardım etsin kafayı yicem[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Mesaj tarihi:
öss de trigonometri çıkıyo mu ki? bulsan bulsan son yıllların sorularını bulursun, son yıllarda da trigonometri çıkmıyo bildiğim.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
yaw geçmiş senelerde çıkmış Öss soruları Yani bütün össlerde çıkmış trigonometri soruları bilen yokmu bi kaynak yaw[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Mesaj tarihi:
trigonomteri en kötü ihtimalle sadece bir geometri sorusunun ikinci bir çözüm yolu olarak çıkar. Matematiğin sırf sayısal olan kısmında çıkmaz.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
lan trigonometri deilde Analitik geometri olmasın o?
analitik geo çıkıyo sınavda sıkça karıştırılır öğrenciler tarafından(şahnse bende dershaneye gidince öğrendim farklı olduklarını :D )[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00
Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01
Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...

Ahanda Resmim:
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Mesaj tarihi:
Öss de trigonomeri çıkmaz en son öys de çıkmış. Bu senede sınav öss olacağı için trigonometri çıkmıycak.( Ama üçgenin alanını bulmak için sin lü 1 formul var o çikarsa çikar)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 04 Aralık 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
lise2 yim. biz öys ye girecekmişiz.

hadi len kandırmıslar seni.
(lan bende lise 2 yim simdi dote gelmiyelim durup dururken??)[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Mesaj tarihi:
said:
Cico, 04 Aralık 2004 14:04 tarihinde demiş ki:
Ne alaka Analitik ( Ders) Trigonometri (Konu) :)

çaktırma yanlız mesaj çekmişim editlemeye üşendim :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı:
Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 04 Aralık 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 04 Aralık 2004 14:42 tarihinde demiş ki:
5 sene sonra gelir öys.

lise2 yim. biz öys ye girecekmişiz.

yok öys bize girecek.[signature][hline]SlayerTr
  • Yeni Oluştur...