Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2001 Biraz once geldim filmden,acayip bisi agzim acik kaldi konu fln harika,birde bilgisayar animasyona oldugunu unutuyorsun filmi izlerken,ole manyak yapmis adamlar..shrek fln hikaye yaninda Acayip etkisindeyim su an muziklerini fln indiriyorum,cok manyak bisiydi :-) Ne diyim super yani,tr ye geldimi daha bilmiyorum,gelirse gidin hemen (yaw zaten solemeye gerek yok kim gitmezki eheh.lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 shrek çizgi film, bu direk bilgisayar animasyon NOT: içerde filmle ilgili direk bir spoiler yapmadım, ancak spoiler niyetine geçebilecek cümleler olabilir, gözümden kaçmıştır, o yüzden filmi izlemediyseniz, spoiler istemiyorsanız, alttaki şeyleri okumanız sizin kararınıza kalmıştır :) DVD'sini daha yeni aldım evde izledim. 5.1 sistemimiz çalışsa daha zevkli olurdu da babam sökmüş öyle süs niyetine duruyor... neyse. Film konu olarak çok hoş. Windaria'yı hatırlattı bana sonu, hmm Windaria da izlemek lazım, ama bulabilirsem :) Film konu olarak çok hoş dedim, ama direk klişe Hollywood filmleri gibi sahneler mevcut. Kötü bir adam, İyi bir adam, ve bu adama aşık olan bir kız. Hatta Aliens filmindeki gibi gittikçe azalan bir squad da mevcuttu. Film klişe gibi gözükse de, temelinde çok ilginç bir tema var. Herşeyin içinde bir ruhu olması. Anlamadığım birçok şey var, özellikle son sahne. Ancak cidden ilginç bir senaryoya sahip. Filmi bitirdikten sonra şöyle birşey çekti canım: Keşke filmin sonunda "İnsanların ruhları yok, öfkeli bir gezegenden kopan parça bizim gaiayı içine almış ve insanların ruhlarını içine çekmiş. İnsanlar ruhsuz ruhsuz dolaşıyor, ve kendi ruhlarına karşı savaşıyor" teması görebilseydik daha hoşuma gidebilirdi. Ne biliyim herşey çok açıkta kalmış. O uzaylılar neden kavga ediyor, filmin sonundaki "rise of the spirits" olayı ne, vs vs...[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Arkadaşlar konu ne zaman yazılmış cevap ne zaman verilmiş bi göz atın allahaşkına[signature][hline]♀♂ :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 noluyoz :P vizyon konularını taşıma timi filan mı kurdunuz ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hakkaten ha bu bugece 2. sanırım..[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: ucantekme, 04 Aralık 2004 00:11 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar konu ne zaman yazılmış cevap ne zaman verilmiş bi göz atın allahaşkına üzgünüm daha yeni izleyebildim, göz atalım evet eski bir topic. ama forum kurallarınca arama yaptım ve bulduğum eski bir topice mesaj attım. bilmem ne demeye çalıştığımı ifade edebildim mi... said: armra, 04 Aralık 2004 00:12 tarihinde demiş ki: noluyoz :P vizyon konularını taşıma timi filan mı kurdunuz ? abicim az önce izledim filmi, eski topic, konu dışında, o zaman yokmuş vizyon bölümü, moderatörler ve adminler gördüğünde taşır işte alla alla :) üstüme gelmeyin imdaaak evet film vizyondayken gidemedim benim hatam çok afedersiniz.. evet film çıktığı sıralarda vizyon bölümü yokmuş ytse konu dışında açmış..[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bizim arkadaş ona final fastori demişti o aklıma geldi şimdi..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bone'cum buna başlık kalabalığı yapmaktan kaçınmak değil başlık hortlatmak deniyor.. :-p 1500 yıllıksa başlık normal olan yenisini açmaktır.. ha ayrıca film süper tabii.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yaf Herseye Ters Cevap Vermek Yerine Bi Kerede guzel cevap vermeyi madalyalar ogretemiyor tabi[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ya ben bu filmi izleyemedim ya :([signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bende izlemedim film alıcaktım bari gidip bunun dvd'sini alıyım izliyim bu hafta[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ben izlemiştim hasta olmuştumyani çok güzeldi grafikler ama nedense konuyu hatirlayamıyom çok fıısss bişeydi sanırım (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bende yeni filmimi cikmish oldum ulen bone ulennn boneeeeee[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 cık cık cık yakıştıramadım sana bonec *kaçar*[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ilk yeni film sandım sonra üzüldüm final fantasy VII advent children ın thrallerini bi izleyin ama ff süferdir muhteşemdir. O yaratıkların görselliği nedir öyle ya.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar