Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy


Ytse

Öne çıkan mesajlar

Biraz once geldim filmden,acayip bisi agzim acik kaldi
konu fln harika,birde bilgisayar animasyona oldugunu unutuyorsun filmi izlerken,ole manyak yapmis adamlar..shrek fln hikaye yaninda

Acayip etkisindeyim su an muziklerini fln indiriyorum,cok manyak bisiydi :-)

Ne diyim super yani,tr ye geldimi daha bilmiyorum,gelirse gidin hemen (yaw zaten solemeye gerek yok kim gitmezki eheh.lol)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
shrek çizgi film, bu direk bilgisayar animasyon

NOT: içerde filmle ilgili direk bir spoiler yapmadım, ancak spoiler niyetine geçebilecek cümleler olabilir, gözümden kaçmıştır, o yüzden filmi izlemediyseniz, spoiler istemiyorsanız, alttaki şeyleri okumanız sizin kararınıza kalmıştır :)

DVD'sini daha yeni aldım evde izledim. 5.1 sistemimiz çalışsa daha zevkli olurdu da babam sökmüş öyle süs niyetine duruyor... neyse.

Film konu olarak çok hoş. Windaria'yı hatırlattı bana sonu, hmm Windaria da izlemek lazım, ama bulabilirsem :)

Film konu olarak çok hoş dedim, ama direk klişe Hollywood filmleri gibi sahneler mevcut. Kötü bir adam, İyi bir adam, ve bu adama aşık olan bir kız. Hatta Aliens filmindeki gibi gittikçe azalan bir squad da mevcuttu.

Film klişe gibi gözükse de, temelinde çok ilginç bir tema var. Herşeyin içinde bir ruhu olması. Anlamadığım birçok şey var, özellikle son sahne. Ancak cidden ilginç bir senaryoya sahip.

Filmi bitirdikten sonra şöyle birşey çekti canım:
Keşke filmin sonunda "İnsanların ruhları yok, öfkeli bir gezegenden kopan parça bizim gaiayı içine almış ve insanların ruhlarını içine çekmiş. İnsanlar ruhsuz ruhsuz dolaşıyor, ve kendi ruhlarına karşı savaşıyor" teması görebilseydik daha hoşuma gidebilirdi.

Ne biliyim herşey çok açıkta kalmış. O uzaylılar neden kavga ediyor, filmin sonundaki "rise of the spirits" olayı ne, vs vs...[signature][hline]mono - life in mono
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucantekme, 04 Aralık 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar konu ne zaman yazılmış cevap ne zaman verilmiş bi göz atın allahaşkına

üzgünüm daha yeni izleyebildim, göz atalım evet eski bir topic.
ama forum kurallarınca arama yaptım ve bulduğum eski bir topice mesaj attım. bilmem ne demeye çalıştığımı ifade edebildim mi...

said:
armra, 04 Aralık 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
noluyoz :P vizyon konularını taşıma timi filan mı kurdunuz ?

abicim az önce izledim filmi, eski topic, konu dışında, o zaman yokmuş vizyon bölümü, moderatörler ve adminler gördüğünde taşır işte alla alla :)

üstüme gelmeyin imdaaak
evet film vizyondayken gidemedim benim hatam çok afedersiniz..
evet film çıktığı sıralarda vizyon bölümü yokmuş ytse konu dışında açmış..[signature][hline]mono - life in mono
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bone'cum buna başlık kalabalığı yapmaktan kaçınmak değil başlık hortlatmak deniyor.. :-p 1500 yıllıksa başlık normal olan yenisini açmaktır..

ha ayrıca film süper tabii.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yeni film sandım sonra üzüldüm final fantasy VII advent children ın thrallerini bi izleyin ama ff süferdir muhteşemdir. O yaratıkların görselliği nedir öyle ya.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...