serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Arkadaşlar merhaba, Çok fazla notebook öneri topiği var ancak başka arkadaşların topiğini kirletmeyeyim diye ben de forumu kirletmeye karar verdim. Şimdi Mediamarkttan 1700 TL civarında bir hediye kartım var ve ben de notebookumun 4.senesini doldurmuş olmasından ötürü bu hediye kartını notebook ile kullanayım diyorum. Üzerine ekleme de yapabilirim 500 TL filan kadar. Şimdi isteklerime gelirsek aslında çok net değilim. Ancak hani taşınabilirlik ve pil ömrünü düşününce ultrabooklar ön plana çıkıyor. Ama tabi ultrabooklarında fiyatları yüksek genelde ve acaba harici ekran kartlı ve full hd bir modele bütçem yetebilir mi? Notebook konusunda karar kılarsam bütçem iyi bir makine için gayet yeterli olur gibi düşündüm. Kullanım amacına gelirsek yani genel ofis kullanımı ve aslında oyun da oynasam arada fena olmaz. Evde de Mac olduğundan, bir de Windows tabanlı makine olsun diyerek Macbook kısmına pek yanaşmayayım diyorum bu arada. Sizce doğru bir düşüncemidir? Bu bilgiler ışığında önerilerinize açığım arkadaşlar. Sizlerin bilgisine çok değer verdiğimden sizlerden fikir almak istedim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Hem OS X hem Windows olmasi ama tum programlarin tekrar alinmasi demek. FIyati uygun 1080p tek ultrabook benim bildigim Asus UX31A Senin alacagin yerde var mi, ne kadar bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Abi hali hazırda zaten Windows tabanlı bir notebook kullanıyorum. O yüzden buradaki programları kullanırım. Yani sıkıntı olmaz programa yapılacak masrafım yok gibi bir şey. Esasında komple Apple ekosisteminde cihazlara sahip olduğumdan dolayı macbook almayı da düşündüm fakat Macbook Pro almaya da güç yetmez ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mac'in varmis zaten, al bi tane mac air kafan rahat etsin. Oyun ne oynayacaksin? Ben blizz oyunlarini denedim mid2012 air'da. D3 ve WoW calisti ama cok isiniyor. Oyun isi pek uygulanabilir degil. Mac OS'tan Windows'a downgrade etme user-experience'ini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Macbook Air bi alternatif olarak kafamda ama sistem olarak o kadar uzun süre götürür mü bilmiyorum. Bir de dediğin gibi oyun performansı düşündürüyor. Bakıyorum da işin içinden çıkabileceğimi zannetmiyorum yav. Ultrabook olsun 15 inch olsun full hd olsun harici ekran kartı olsun dersen eşek gibi fiyat çıkıyor. Bu yeni Haswell işlemcili makineler ne zamana gelir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bu Haswell'li notebooklar ne zaman gelecek takip eden var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 os x olsun da ne olursa olsun abi özellikle iş için falan kullanacaksan. Hem macbook air kalite ve dizayn olarak pil ömrü vs çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Valla platforma tam karar veremedim ama pil ömrü açısından Haswell çok gecikmicekse bekleyeyim diyorum. Bir de eğer O/B ekran kartı ile kalacaksak Haswell o açıdan da kurtarır nispeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Selam. Asus UX31E sahibiydim, illallah ettim ve mid 2012 macbook pro'ya gectim. Simdi baya baya rahatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 MacbookPro'ya çıkabilsem can olur cidden abi. Ama fiyat olarak anca Macbook Air'a çıkabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Valla is icin kullanacaksan bir sekilde zorla sansini derim zira baska turlu olmuyor. Bir de ultrabook deyince ozellik acisindan cok aciz kaliyor modelller. fiyat/performans olarak baktiginda kesinlikle degmiyor bence verilen paraya, Haliyle 2kg'lik Macbook pro alip yuruyor. Bu arada baya baya uyuzum ben Apple'in fiyat politikasina ama cihazdan memnun kaldim baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Pro retina 8gb var hayatımda sahip olduğum en güzel pc valla. Os, hız, vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 macbook air 13. net. win seviyorsan da windows yükle üzerine. parasını tıkır tıkır hak ediyor. hatta daha pahalı bile olabilirmiş gibi geliyo alete her baktığımda. ben hak etmiyorum lan böyle iyi bi bilgisayarı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yalnız malesef turkiyede ki fiyatlar pahalı. ben şans eseri denk geldi honk konkg a giden bir komşumuzdan aldırdım burdakinin yarısı kadar ücretle ram upgradei ssd upgrade vs burdan alsam server kadar malesef belki şu apple store açılcak diyorlar ozaman ucuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ultrabooklar eskisi kadar pahalı değil ki, ayrıca nvidia ekran kartlı olanları da var. tercih edebilirsin bir de ultrabook zaten pipi kadar full hd ekranı ne yapacaksın, ne bileyim shop falan mı calısıyoun, külfet ve eziyetten başka birşey değil full hd ultrabook özellikle oyun oynuyorsan ciddi bir fps düşüsü olacaktır çünkü full hd açmazsa lcd tek navite çözünürlük destekledği için görüntü kumlu olacaktır. dolayısıyla full hd açınca fps ister istemez dibe inecek. olayın pil vs ise direkt ultrabook al. yok değilse o paraya i7, 6 küsür ram'li, 2gb ekran kartlı bir notebook olur. tavsiyem asus ya da dell'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Herkesin güzel cevapları icin tesekkur ediyorum. Bakalım az daha bekleyeyim düsüneyim de hortlatırım konuyu geri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 acelesi yoksa haswelli bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 macbook air e haswell geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 http://teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=UX31A-R4003H 2. el şu bilgisayar ederi nedir arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 450/500 usd 2. el durumuna bağlı düşebilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 peki sizce değer mi bu parayı vermek? satan arkadaş 1900 tl diyor... çok şık bir alet bu arada sanırım ram ve hard disk eklemesi yapılamıyormuş? oyun amaçlı düşünmüyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 royal blue modeli varken gitmiş o rengi almış (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 256 gb yeter ya, 4gb az ama 1900 TL fena fiyat degil bana sorarsan. ben xcode'da ios development yaptim 4 gb ile yillarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar