serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Hmmm ikinci dediğin doğru abi. Benim de herhangi bir güvenlik korumam yok PCmde. Şimdilik PCde tutsam, kafama eserse heralde gönderebiliyorum değil mi bir online wallet hesabına filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mithat said: Amma prim yaptı bitcoin başlığı , acaba bitcoinin yükselmesine siz mi sebep oldunuz :D Çin abi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Peki bu bitcoin değerlerinin bu kadar artması satıcıları nasıl etkiliyor? Mesela bi oroyin satıcısı her gün fiyatlarını güncelliyor mu şu anda? Çünkü ben oroyin alacak olsam dolara göre bu kadar seri değer kazanan bi para birimini kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 serjuhan said: Hmmm ikinci dediğin doğru abi. Benim de herhangi bir güvenlik korumam yok PCmde. Şimdilik PCde tutsam, kafama eserse heralde gönderebiliyorum değil mi bir online wallet hesabına filan. kullandigin walletlara gore deismekte , bir bakinayim belirli cooldownlar varmiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 serjuhan said: Peki ID versek sorun olur mu ya? Sonra paketlemesinler gel sen bakayım diye? Btcturk kullanan arkadaşlar şuna yorum yaparsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mithat said: Amma prim yaptı bitcoin başlığı , acaba bitcoinin yükselmesine siz mi sebep oldunuz :D Ayrıca hem web hem bilgisayarda offline olmama yöntemi var , direk paper wallet yaparsınız , banknot para gibi olur paralarınız , ama hani 10-20 bitcoinden aşağı varsa çok kasmayın millet 1000 bitcoin hackliyo , sizin 1-2 bitcoininize sulanmaz kimse. o is okadar basit degil abi. webde bazi yerlerde cok fazla tartisma donuyor. servis sunucularinin(online btc bankalari) belli yerden sonra kendini hackleyip servisi kapatmasi vs. baya soylentiler dolasiyor. inside joblar var. sen 1 2 bitcoin diyorsun , 1000tl az para degil. 4100 btc hacked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ben vermedim henüz id, ihtiyacım olmadı. Ama karapara aklamıyorsan, horoyin satıp kadın ticaretiyle uğraşmıyorsan bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 3 günde 200 lira arttı ya %33 kar ne demek anasını satayım 3 günde seqo falan duymasın ona yarar bitcoinler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 solar enerjiye ulasimi olanlar varsa aramizda gogo :> 600 GH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 neutrino said: Ben vermedim henüz id, ihtiyacım olmadı. Ama karapara aklamıyorsan, horoyin satıp kadın ticaretiyle uğraşmıyorsan bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Yok illegal bir şey yaptığım yok da ne bileyim hani hükümet gelip demesin sonra bitcoin almışsınız gençler geçin bakıyım kenara diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 serjuhan said: neutrino said: Ben vermedim henüz id, ihtiyacım olmadı. Ama karapara aklamıyorsan, horoyin satıp kadın ticaretiyle uğraşmıyorsan bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Yok illegal bir şey yaptığım yok da ne bileyim hani hükümet gelip demesin sonra bitcoin almışsınız gençler geçin bakıyım kenara diye. Demez abi, illegal bir şey değil ki. Gelir vergisi falan olarak düşünüyorsan da, ona gelene kadar çok işleri var. Zaten devlette bunu bilen kimse yoktur şu an, rahat ol. En kötü çekersin paranı öyle söylentiler başlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 O zaman ID filan göndereyim. Abimle tek hesaptan ilerliyoruz. 500 500 anlamsız oldu. 2-3 BTC alalım diyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Umarım kaybetmezsiniz parayı. Bitcoinin sitesinde yazmışlar açık açık, "kaybetmeyi göze alamayacağınız parayı yatırmayın" diye. Siz de öyle yapmayın. Yansa da üzülmeyeceğiniz parayı basın gitsin. Ben 100tl koydum, 124 oldu bugün, üzülmem yansa da sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bende bu topici açtığımda 7 tane vardı sdf keşke harcamasaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 moriarty said: bende bu topici açtığımda 7 tane vardı sdf keşke harcamasaydım. 2 dolar falan oldugu gunu hatirliyorum :((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yok abi zaten öyle vadeli hesaba yatırır gibi yatırmayacağız da. 2-3 bitcoin alalım dursun diyoruz. Baktık iyi gidiyor bir 2-3 daha alırız. Ha biz alınca patlarsa zaten sağlık olsun ne diyeyim tüm sistemi patlatmış oluruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sene sonu olmadan 500 doları görecek demedi demeyin ama sonra bir ayar gerekir çünkü alım gücü azalır bu kadar yüksek bedelde bir fiyatlama aracının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bu arada bu isin sonunun gayet kotu bitebilecegi olasiligininda bilincinde olun lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 dipnot : saglam crossfire setupiniz var ise Litecoin minelamayi bir deneyebilirsiniz ama son aldigim haberde difficultynin ordada boku cikmis dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Difficultynin bokunun çıkmadığı yer var mı abi? Sistemi hazırlayan elemanlar maksimum verimi elde ediyor işte yakın çevresiyle, sonrasında sen ben duyana kadar böyle bir şeyin varlığını almış yürümüş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bence 1-2 ay bekley'n tekrar dusecek fiyatlar o ara saldirirsiniz 10 tane alirsiniz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 en tasaklı adamlar bile yarın ya da gelecek ay ne olacagini bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 mtgox'taki alım satım emirlerini üye olmadan göremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://coinmarketcap.com/ şunlardan hangisini mine'lamak mantıklı olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 en tasakli adamlarin ne dedigi pek sikimde degil fistan hep boyle patliyor fiyatlar hereks satinca dusuyor iste o ara aliyosun tekrar yukseliyor atom parcalamiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar