RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 beyler siz hack n slash e devam , bosuna kalabalik yaratmayin topicde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 noldu 3 dolar kazandınız iş adamı mı oldunuz sdfs. hemen bi dışlamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bu arada hayirli olsun btcturk de ramak kaldi 2k TL gorulucek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 crash beklemekten gözlerim kör oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 14'den çıktım ben LTC'de crash bekliyorum hadi beyler SELL EVERYTHING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ah abi cikmayaydin be :/ yilbasina 50 dolardan giricegiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 gerci simdi ufak bir crash gorebiliriz 12 ye dogru , tetikte dur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben dün nvcden 2,65ten çıktım nerden bileydim 5,9 olcağını =( o değilde bütün coinler hypeta hiç alınmaz şu anda dimi dimi dimi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Hiç al-sat yapmasaydım, yatırdığımın 1.5 katını kazanmıştım şimdi. HAHAHAHA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 RaidenXelRu said: gerci simdi ufak bir crash gorebiliriz 12 ye dogru , tetikte dur :P gircem zaten tekrar hazırda bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Crash dediğin 13 olur anca o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 nmc 6'yi gördü, kaca kadar yolu var ya, cıkmak gerekir mi, dün geceki nvc olayında dilim yandı :D 10da girdim 26da çıkmadım 14te cıkmak zorunda kaldim simdi yine 22 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 btc-e'den btcturke şu an iyi kazandırıyor. Ama 24change'deki btc-e passcodelar tükenmiş bugünlük pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 AÇTIK YA LAN TUTOLAR KISMINA, BİDE FLAME YAPIYOSUNUZ(!) Artı yani, beleşcisiniz.Hiç ksuura bakmayın. Dirsek çürüttük haftalardır, taktik kasıyoruz. Çöl diye gelip karadenizli müteahitler gibi parayı basıp al/sat yapıyosunuz. Ben buna kılım. Ha bide evet, periyodik 4 saydafa birisi mutlaka geliyor, nası yabıoz bunu yeaa? diyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 nmc ucuyor ya, keske dün daha cok para atsaydim hesaba diye yaniyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Abi NMCye kafam ya. Valla 2-2,5 ken girmeyi düşünüp girmedim. Sonra 3,5-4 oldu. Dedim 3 olunca gireyim. Şimdi hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 madem oyle bizde terracoin pumplayalim ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 btc/ltc/nmc/nvc bunların dışındakiler hep btc kuruyla mı alınıyor? terra trc mi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 dün geceki pumpı yerse nmc 10-15e falar cıkabilir, o zaman satıp beklemek gerek, tekrar 6-7 civarına düşüp 15 lere cıkması muhtemel gibi. elinde bekleten de kazaniyor al sat yapan da, yeterki al satın zamanını tutturalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Rotweiler said: AÇTIK YA LAN TUTOLAR KISMINA, BİDE FLAME YAPIYOSUNUZ(!) Artı yani, beleşcisiniz.Hiç ksuura bakmayın. Dirsek çürüttük haftalardır, taktik kasıyoruz. Çöl diye gelip karadenizli müteahitler gibi parayı basıp al/sat yapıyosunuz. Ben buna kılım. Ha bide evet, periyodik 4 saydafa birisi mutlaka geliyor, nası yabıoz bunu yeaa? diyor sdfg İsteyen istediği gibi sorar, tabi ki yeni gelen olucak. İsteyen de parasını sokar çıkarır. Bu kadar klavye başında atar yapacağına hiç cevap vermeseydin daha iyi bi davranış olurdu bence. Gereksiz büyüttün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 pardon görmemişim ama tuto bölümüne bakmak da aklıma gelmedi. bütün olay bu bölümde dönünce burada beklio insan sonuçta eve online la ilgili bi tuto hazırlayacak olan gidip tuto bölümüne açmıyor yine eve'e açıyor gibi bi mantıkla düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 serjuhan said: btc-e'den btcturke şu an iyi kazandırıyor. Ama 24change'deki btc-e passcodelar tükenmiş bugünlük pff. ben parayı çektirdim redeem code gönderilen mailde kod gelmedi boş geldi o kısım ticket açtım bekliyorum sdf nerden ogrendin bittiğini? nolcak benim para sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 tutoyu falan bırak üç beş sayfa geriyi okusan anlarsın zaten hep aynı şeyler abi her sayfa. neyse konuya dönek ltc 10'a kadar vurur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bitcoinin değeri arttıkça benim paramda değer mi kanaıyo şimdi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ltc 10 u zor görür gibi bundan sonra max 12 görür o bile zor. nmc bu gece 10u zorlar böyle giderse. volume'u yüksek olan coinler kolay kolay 3-5 dolar düşmüyor ama nvc gibi düşük volume olan coinlerde oynama cok fazla dun geceki 16 dolarlık fark gibi. riskli ama zamanında yakalarsan efsane. suan en güvenli liman nmc yüklenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar