Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AÇTIK YA LAN TUTOLAR KISMINA, BİDE FLAME YAPIYOSUNUZ(!)
Artı yani, beleşcisiniz.Hiç ksuura bakmayın. Dirsek çürüttük haftalardır, taktik kasıyoruz. Çöl diye gelip karadenizli müteahitler gibi parayı basıp al/sat yapıyosunuz.
Ben buna kılım.
Ha bide evet, periyodik 4 saydafa birisi mutlaka geliyor, nası yabıoz bunu yeaa? diyor sdfg
Mesaj tarihi:
dün geceki pumpı yerse nmc 10-15e falar cıkabilir, o zaman satıp beklemek gerek, tekrar 6-7 civarına düşüp 15 lere cıkması muhtemel gibi.

elinde bekleten de kazaniyor al sat yapan da, yeterki al satın zamanını tutturalım :D
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

AÇTIK YA LAN TUTOLAR KISMINA, BİDE FLAME YAPIYOSUNUZ(!)
Artı yani, beleşcisiniz.Hiç ksuura bakmayın. Dirsek çürüttük haftalardır, taktik kasıyoruz. Çöl diye gelip karadenizli müteahitler gibi parayı basıp al/sat yapıyosunuz.
Ben buna kılım.
Ha bide evet, periyodik 4 saydafa birisi mutlaka geliyor, nası yabıoz bunu yeaa? diyor sdfg

İsteyen istediği gibi sorar, tabi ki yeni gelen olucak. İsteyen de parasını sokar çıkarır. Bu kadar klavye başında atar yapacağına hiç cevap vermeseydin daha iyi bi davranış olurdu bence. Gereksiz büyüttün.
Mesaj tarihi:
pardon görmemişim ama tuto bölümüne bakmak da aklıma gelmedi.

bütün olay bu bölümde dönünce burada beklio insan sonuçta eve online la ilgili bi tuto hazırlayacak olan gidip tuto bölümüne açmıyor yine eve'e açıyor gibi bi mantıkla düşündüm.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

btc-e'den btcturke şu an iyi kazandırıyor. Ama 24change'deki btc-e passcodelar tükenmiş bugünlük pff.

ben parayı çektirdim redeem code gönderilen mailde kod gelmedi
boş geldi o kısım
ticket açtım bekliyorum sdf
nerden ogrendin bittiğini?
nolcak benim para sdfsd
Mesaj tarihi:
ltc 10 u zor görür gibi bundan sonra max 12 görür o bile zor. nmc bu gece 10u zorlar böyle giderse.

volume'u yüksek olan coinler kolay kolay 3-5 dolar düşmüyor ama nvc gibi düşük volume olan coinlerde oynama cok fazla dun geceki 16 dolarlık fark gibi. riskli ama zamanında yakalarsan efsane.

suan en güvenli liman nmc yüklenin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...