xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Fistan sen 24change'den okpay'e ordan mı btce'ye aktarıyorsun? direk btce'ye niye aktarmıyosun? 24change ne kadar yavaş? ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Max 1 saat... Sİstemleri süper, ama işte işler yolunda gitmeyince kallavisinde ticket açmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Fistan nasıl onaylattın ya. Herifleri bekleyeceksek işimiz zor. Bir de gönderilen belge ile ilgili sorun çıkardılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Teşekkür ederim Rot eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Rica ederim umarım işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Rotweiler, hangi siteden yatırıyorsunuz parayı ? Maaşı alınca biraz yatırmayı düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Abi yazdığımı cidden okumuyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi boşver her 2sayfada aynı muhabbet dönüyor cevap verip yorulma daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Rotweiler said: Abi yazdığımı cidden okumuyor musunuz? hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 tutorial bölümüne yazasım var şuradaki bilgileri toplayıp alıntılayıp fln ama karman çorman oldu artık hepsi kafamda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 benim hala hic bi fikrim yok sdf hayir anladim da % kesintilerden al sat yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 o kadar al sat ile uğraşmak için boş vakit olmalı ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Kesinti bile olsa kâr çok rahat ediyorsun. Boş vakite ihtiyaç yok, işyerinde tablar arasında gezerken yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 gün içi 650 dolar civarından alıp ~750'den satınca zaten 200 lira geliyo 1 bitcoinde al sat'a gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 adam akıllı düşüp yükselmiyor ki çakıldı 2gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 trade etmek altına göre fln çok kolay, gaza gelip altın / EUR / USD falan alıp paraları kaybetmeyin altın alıp satmak daha maliyetli volume tek bar halinde 1 saat için falan yükselince genellikle, ters tarafa hareket dönüyor. volume yüksekse aynı hareket devam ediyor vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Rotweiler said: Kesinti bile olsa kâr çok rahat ediyorsun. Boş vakite ihtiyaç yok, işyerinde tablar arasında gezerken yapıyorum. sen yaladın yuttun olayı sana kolay tabii gerçi bende riske edecek para da yok şu an o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 serjuhan said: Bu arada çok stabilleşti coinlerin kurları. OKpayde verify etmedi hala allahın cezaları. 2 haftada bir $200-300 fiyatı oynuyor 2 haftadır mı takip ediyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 24change den okpaya ya da 24change den btc-e ye atiyorum bazen oluyor bazen olmuyor arada liqpay sıkıntı cıkarıyor okpaye onaylatmak için belgeleri falan 1 hafta neredeyse yazıştım yok bu olmaz yok scan et gonder falan filan cok ugrastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 kredi kartı scan'i yolluyorsanız bir yere son 4 sayı haricindeki heryeri kapatmanızı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 pasaportla ikametgah gonderdim fatura varsa adınıza o da olur adres için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 24change > btc-e yaptım önce yaptıgımda 3dk da maile kod gelmişti şimdi 20dk geçti mail gelmedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi liqpayin allah belasını olmuyor hangi kartla denediysem söyleyin hangi bankadan hangi kartla oluyorsa gidip 50k limitli kart alıcam direk o bankadan direk cc usd -> btc-e yapmak istiyorum liqpay taş koyuyor hep bu arada fistan liqpayi geçebiliyorsan neden araya okpayi karıştırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 benim deneye deneye 4000 limit götürdü liqpay sdfs bekliyorum geri gelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ne bileyim ben de anlamadım okpayde limiti kaldırdım ama 24change>btc-e ye limit yok heralde? bazen deniyorum oluyor bazen deniyorum okpay oluyor falan aynı kartla bazen tutup eror veriyor sacmasapan olmayan mastercardlar : finansbank, garanti, işbank duydugum başarılı mastercardlar; denizbank sanal, yapı kredi, akbank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar