Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 imamizer said: kendi seviyemize çekip tecrübemizle alt ettik resmen hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Fistan said: bence sen pek arastirmamissin bitcoini o yuzden bi sonuca varamiyoruz Bosver, siz de forexi, irs swap'i falan bilmiyorsunuz. Muhim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 faiz haram bi kere lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sen onu milyarder arap musterilerimize soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 asdhahd kıcı kırık bitcoinde bile atıştınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Azmodai said: sen onu milyarder arap musterilerimize soyle. onlara o konuda ben de kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bir müşterinin gelip "sen bana doları 1.1 den sat faizsiz dursun" demişliği var not: dolar o ara 1.7 lol faiz yok tabii. adam benden 1.1 e alacak, 1.7 den satacak, benim zararım onun karı. ama faiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Azmodai said: imamizer said: kendi seviyemize çekip tecrübemizle alt ettik resmen :P yillardir birakmistim internette tartismayi, neden biraktigimi hatirladim size cevap verirken, bir yere varamayacagiz, o yuzden iyi dileklerimu sunup hayatima devam etmeye karar verdim. Ben araplari zengin etmeye devam edeyim. Yanlissin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 git bitcoinlerine oyna, piramit falan yap... oh wait... pew pew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bitcoine azmodai ŞOKU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi ben Azmodai'nin neye içerleyip bu kadar kendini can siparhane eder biçimde bitcoine sallamasını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Hizmet ettiği arap lortları bitkoyin yüzünden para kaybettiği için olumsuz spekülasayon yaratmaya çalışıyor. Ne demiş atalarımız, ne arabın hurması ne azmonun kaysısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 > Olm niye düşmüyor lan bu meled 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 200$ geriledi geri cikti daha ne yapacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Öyle bi şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yildirimokur said: > Olm niye düşmüyor lan bu meled 2 gündür. Hep ayni yerlerde takilmayin btc nin anlamini yitiriosunuz Satan birileri bulun ucuza satanlar oluo ihtiyaci oluo vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dün 650 den fln 400 e düştü. şimdi yine çıktı. tarihin en dalgalı kur'u abi daha ne olsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Şu elden satanlar varmış. Nerden bulabiliriz o adresleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 btc-e payeer açık mı kapalı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 btc-e'de parası olan birine steam oyun fln bir şey alsam da benim btc-e'ye yollasa. kartım sıkıntı çıkarıyo denediğim iki sitede de. ortalama 25 dolar fln atsam yeter. uzun vade için 2-3 ltc alcam. kendi para atarken yaşadığı kesintiyi kesebilir bana yollarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yildirimokur said: Öyle bi şey olmadı. 24 saat nöbettemisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yildirimokur said: Öyle bi şey olmadı. bok olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 btcturkte olmadı gercekten :D btc-e den 5-6 saat sürdü btcturke gonderme bitcoinleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 tabi btcturk gayet sabit =) ben btce için konustum valla satıp cıkasım var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar