serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Twitterdan filan yazmak lazım belki adamlara ya. Twitterı olan bir el atsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 http://rt.com/on-air/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yüzyılın balonu lan resmen 29 krizi, ponzi şeması fln derken 2000lerde de bunu gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 balon olmasa bu kadar şişmez. yatırım tavsiyesi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 son girene iyi girecek ya şu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 serjuhan said: http://rt.com/on-air/ Keiser Report başladı bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 dayı biraz litecoin alayım dedim btc-e den de beceremedim ya lan bu işi. nereye para yatırmalıyım, paypal le gönderebileceğim bir yer var mı, ya da sadece card kabul eden falan? payeer e yaptım da, arkadaş bi mesaj göndermedi telefona. alamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 said: Sanal para olarak finans dünyası ile internet ekosistemini bir araya getiren ‘Bitcoin’, dünyada olduğu gibi Türkiye ’de de rekor değer kazanarak dikkat çekmeye başladı. Geçen temmuz ayında bir Bitcoin’in değeri 150 TL ile işlem görürken aradan geçen 5 aylık süre sonunda yüzde 600 civarında değer kazanarak 1050 TL’ye kadar ulaşmayı başardı. Türkiye’de Btcturk.com ve Travelers Box ile işlem yapılabilen ‘BTC’ sembollü sanal para birimi, özellikle Bitcoin ile ödeme kabul eden illegal şirketlerin kapatılması ve Çinli internet devlerinin Bitcoin kullanmasıyla yükselmeye devam ediyor. Yüzde 600 değer kazandı Aralarında Net Holding’in sahibi Besim Tibuk’un oğlunun da bulunduğu ve KKTC’de kurulan bir şirket üzerinden çalışan BTCTurk.com, Türk Lirası ile Bitcoin işlemlerinin yapılmasını sağlıyor. Temmuzda Türkiye’de kullanıma açılan site, ilk açıldığında 1 Bitcoin’in satışını 150 TL’den gerçekleştiriyordu. Ancak aradan geçen yaklaşık 5 aylık dönemde Bitcoin TL karşısında hızlı bir şekilde değer kazandı. Yüzde 600 değer kazanan Bitcoin’in satış fiyatı 1050 liraya kadar çıktı. Sanal para biriminin uluslararası piyasadaki değeri ise 600 dolar seviyesinde. BTCTurk’tan alınan bilgiye göre Türkiye’deki günlük işlem hacmi güncel 1 milyon TL civarında. Bitcoin alım veya satım işlemi Türkiye’de şu anda sadece BTCTurk.com internet sitesinden ve Atatürk Havaalanı’ndaki ‘Travelers Box’ kioskundan yapılabiliyor. Alış işlemi için kullanıcıların BTCTurk.com hesaplarına havale veya EFT ile TL yatırması gerekiyor. Satış işlemleri için ise kullanıcılar, özel oluşturulan adrese Bitcoin yüklemesi yapıyor. Dünyadaki ilk Bitcoin bankamatiği geçen haftalarda Kanada’da açılırken, ikincisi Türkiye’de açıldı. Atatürk Havaalanı’na yerleştirilen ‘Travelers Box’ adındaki e-cüzdanla çalışan dijital döviz gişesi kiosku ile TL karşılığında Bitcoin alışverişi yapılabiliyor. Bu Atatürk Havalimanındaki kiosk olayı doğru demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yakın tarihte fotoğrafları vardı atm'nin haftasonu gittiğimde bakarım unutmazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 2si de sağlam düşüşte. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Btcturk banamısın demiyor ya ahah 1750 TL'den alış bekleyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 BabacumMostors said: son girene iyi girecek ya şu.. Kaymağını yiyen de sağlam yiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 serjuhan said: Btcturk banamısın demiyor ya ahah 1750 TL'den alış bekleyen var başka yerden alıp btcturk'ten satamıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 satıyorsun, öyle kar ediyo millet zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ama işte aktarım süreleri filan sıkıntı şu an. Bir de arada komisyonlar var ama arada bu kadar makas varken komisyonun pek önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Abi support cevap vermiyor. Para dünden beri yatmadı deposit. Kafayı yiyecem. Biçok kişide böyleymiş. Dün akşam ne güzel vurgunu yapacaktık 7,6dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 6'ydı işte ben yatırırken sonra 9a kadar fırladı bu mallar parayı iç etti. sdfsfds gg beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btc turk e attigim para hala gecmemis, daha btc e ye transfer edecem ohooo oolo dun 1300 e inmisti, simdi 1850 btcturkte ya üf ya üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 benim şeyim kaçtı ya valla para yatsın ilk fırsatta satıp çıkarım bunla mı uğraşılır lan 15 saat oldu yatıralı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Düzeltirler hacı sorun neyse. Paranı çekiceksen 1000'i geçince sat-çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Yatmış sonunda para. Aslında hemen yatacağını bilsem gidip 3-5bin atıp BTC alıp BTCtürkte satacam anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hangi site bu sorun yaşadığınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btc-e ye parayi gondermek icin payeer kullaniliyo o sirada sorun oluyor baya bekletiyor baska site yok mu ya kredikarti ile btc alabilecegimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 karttan nakit avans cekip btcturke havale - ordan bitcoin - bitcoini btce ye yolla yontemi var su anda ama oda maliyetli .. de gozyumuyoruz yani ltc nin 50$ i 2 ay icerisinde gorecegine inandigimzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 cuma günü mayış aldım, bitcoin 800 lira falandı btctürkte, dedim daha fazla artmaz heralde. 1 btc alsam 1k kardaydım lan şu an, böhühü şimdi de almaya yemiyor bi tarafım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar