bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 dijital her şey yapılır. asıl soru neden sana yaptırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bizim sektorde oluyor hindistandan remote destek veren binlerce insan var onun disinda yazilim falan iste abi, bu bahsettigim ark mobil programliyor. kendi ulkesinden bulacagindan ucuza yaptirabiliosa bide guveniyorsa kriterlerinin olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 dijital ney var başka onu soruyorum evet doğru yazılım felan labilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 türk olarak iş düşürmek için ya buradaki bilginize ihtiyaçlarının olduğu bir iş olacak ya da alanınızda exceptional adamlar olacaksınız. onun dışında milyonluk denizde ufacık bir balıksınız, şans olmadıktan sonra düzgün bir şey düşürmeniz çok zor. hindistan gibi bir gerçek var. adamlar her yönden daha iyiler ve daha ucuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 vardı benim öyle bi arkadaşım ingilterenin asgari ücreti ile çalışıodu. genelde starbucksta saatlerce otururdu bilgisayar başından iş yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ya işte hindistan çin gerçeği var ama yinede bize iş düşüyor. O kadar olmayacak bişey değil gözünüzde büyütmeyin. Özellikle doğuda "türk" demek başka bişi. yaklaşık 15k mühendis var bizim alanda hindistanda sadece bizim şirket için çalışabilecek, takıma onlardan 6 ayda bir "1" tane alırken, onlardan olmayanlardan daha çok alıyorlar. İşinin ehli olmak biraz da güzel algı ilerletir. Bunun için, cv ve referans gerekir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 illa yazılım, design olmasına gerek yok. bir şirkette düzenli olarak çalışmadım fakat freelance olarak data entry falan yaptıydım üni dönemlerinde. adam yüzlerce otel ismi gönderiyor mesela, diyor ki git excelde isimlerinin yanına adreslerini tel nolarını web adreslerini gir diyor. bir bok bilmene gerek yok, sadece türkçe bileceksin ki okudğuunu anla ilgili kolona yaz. adamda dil yok yapamıyor, e gelip burda sokak sokak tercümanla gezecek hali de yok. sana 150$ veriyor kapatıyor konuyu. sen de dizi film izlerken yapıyorsun işte işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar