Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kalem bıçak satan yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstanbulda böyle hem kalem özelliği olan hemde arka tarafında gizlenmiş bıçak olan kalemler satan yer biliyor musunuz?

Av/silah malzemeleri satan yerlerde olabilir diye düşünüyorum?
Avrupa yakasında olursa ulaşımım daha kolay olur?

Birine hediye olarak alıcam.
Mesaj tarihi:
masa said:

İstanbulda böyle hem kalem özelliği olan hemde arka tarafında gizlenmiş bıçak olan kalemler satan yer biliyor musunuz?

Av/silah malzemeleri satan yerlerde olabilir diye düşünüyorum?
Avrupa yakasında olursa ulaşımım daha kolay olur?

Birine hediye olarak alıcam.

kalem kılıçtan keskindir esprisi yaptın di mi?
Mesaj tarihi:
Sevgili patiler, bıçak kolleksiyonu yapan arkadaşımızın babasına hediye alıcaz. Av/silah malzemesi satan yer bilen varsa söylerse çok sevinirim.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Tophanede nargilecilerin karşı tarafında av malzemesi dükkanları var. Bide kadıköy pasajında askeri malzemelerle birlikte satanlar var oralara bak.

İstanbullu değilim de tophane ne tarafta oluyor tarif eder misin
Mesaj tarihi:
Tophane kabataşla beşiktaşın arasında kalıyor sahil tarafında. Kabataş iskelesinde inip beşiktaş tarafına doğru yürürsen bi 5dk sonra göreceksin zaten nargilecileri.
Mesaj tarihi:
http://swiss-army-discounts.com/wp-content/uploads/2009/02/swiss-army-rescue-tool-53900.jpg

arabada bundan var koltuk altında. her türlü kaza mahaline müdahale edebilirim. kalem desen torpido gözünde zaten not defteriyle var. kalemli bıçak ne lan. alakasız iki ürün. birini kullanırken diğerini ne yapacaksın, not mu düşeceksin birini keserken.
Mesaj tarihi:
Sundan benim cuzdanda vardi havaalaninda direk haciladilar seve seve vermek zorunda kaldim.

elesso said:

seyyar satıcılarda vardı bir ara çok dandik oluyor onlar.

bu daha bi hediyelik

http://www.bunlardanistiyorum.com/6034/Iain-Sinclair/Cardsharp/
  • Yeni Oluştur...