Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends - Nickname & Server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
North America - JarIexle

Nicki kafam iyiyken almaya çalıştım kaniş ismi gibi bişi oldu.

Tr de Akhlaur var da hiç oynamadım sanırım daha.

Yok lan dur yanlışmış o.Düzelttim nicki.
Mesaj tarihi:
eu west dışındakilerin de lolking sayfalarını ekledim

yalnız tr'de HarveyQuinn ve kthxbye gözükmüyor, büyük ihtimal nickler yanlış yazıldı mesaj atarsanız doğrusunu yazalım

bir de daha bir çok adam var patiden, en azından benim listemde olup burada adı olmayanlar var, belki sayfada adı yazsın istemiyorlardır diye mesaj atmadan eklemiyorum.
Mesaj tarihi:
bugünbaktım, na accountunu euya mergeletmiştim ama kolaya kaçmış direk ip karşılığını eklemiş sanırsam, na hesabı olduğu gibi duruyor , çok yalnızsan geleyim
Mesaj tarihi:
LethE said:

bugünbaktım, na accountunu euya mergeletmiştim ama kolaya kaçmış direk ip karşılığını eklemiş sanırsam, na hesabı olduğu gibi duruyor , çok yalnızsan geleyim

Abi iyi oynuyon güzel oynuyon da millet sana çok dengesiz oyun atmam diyor, beni de patlatma.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

eu west dışındakilerin de lolking sayfalarını ekledim

yalnız tr'de HarveyQuinn ve kthxbye gözükmüyor, büyük ihtimal nickler yanlış yazıldı mesaj atarsanız doğrusunu yazalım

bir de daha bir çok adam var patiden, en azından benim listemde olup burada adı olmayanlar var, belki sayfada adı yazsın istemiyorlardır diye mesaj atmadan eklemiyorum.

abi benim tr deki nick ChaosVII :D yazdırmıştım listeye. ama belkide 30lv olmadığımdan gözükmüyodur
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...