Bathory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Az once oyundan ciktim tekrar girdigimde one for all diye bi mod gelmis. "Vote with your team and play five copies of the same champion in this featured game mode! Average game length is 30-45 minutes." Patch notes'da vardi da ben mi kacirdim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 one for all gelmiş ilk oyunuma giriyorum. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 10x malphite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 abi lee sinle ne eğlenceli olur ya. uçan uçana yemin ediyorum. tekme fest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Trinket olayından sonra tam oynamam derken, "your move" çekti adamlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 oha bu ne beee bi takım farklı diğer takım farklı şampiyon seçiyo lan bi defol git riot ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ahaahha edit : same pick oynamadım ama ahaahha yani tahmin edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 5 panth vs 5 zyra oynadik az once. Takimdaki 3 kisi ilk defa panth oynadigindan oyun biraz zevksiz gecti ama genelinde keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben howling abysste yaparlar diyodum bi de herkeste aynı champ olur diye tahmin ediyodum. böyle güzel olmamış bence. biz de riven vs fiddle oynuyoruz şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 5 caitlyn nasıl aktı öyle böyle değil ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Vingthor said: abi lee sinle ne eğlenceli olur ya. uçan uçana yemin ediyorum. tekme fest az once 5 lee sin geldi. uçan kaçana. kırdılar ağzımızı gözümü biz gank plank oynadık. ama ben bu modu 10 champde aynı olacak diye bekliyordum ve aram haritasında oynancak sanıyordum. öyle değilmiş. şu hali çok keyif vermez gibi. bazı champler malum diğerinin antisi durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Jinx hükmediyor tabi one for all'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 customdan howling abysste oynanabiliyor ya hatta karşılıklı anlaşmayla aynı chample bile oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 5 fiddle gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Nidalee vs Fiora döndü, Nidalee kısmı olarak 0-42 kaybettik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Leona Fiora Heimer Zyra akıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 10 tane alistar denemek istiyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 23/11/2013 e kadar busted diyor giremiyorum ya ne zaman sistem geçiyor yeni güne? bi elektrik kesintisi nelere mal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Abi one for all'da Zilean. Allahım aklımı yitiriyordum sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Best hero ever. Wind wall said: RANGE: 400 COOLDOWN: 26 / 24 / 22 / 20 / 18 PASSIVE: Yasuo generates a percentage of his maximum Flow whenever he uses Sweeping Blade or Last Breath. FLOW: 4 / 8 / 12 / 16 / 20% ACTIVE: Yasuo creates a wall of wind that slowly drifts forward over the next 3.75 seconds. The wall blocks all enemy projectiles. http://www.youtube.com/watch?v=IhLdBuirmRA http://www.youtube.com/watch?v=LG6Z7Gn7DLI Şu wind wall cidden bug olmadan çalışırsa en zevkli hero geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Şu skill'le bizim ahri'ye atılan lux'un ultisini block'larmışım, sonra ezreal'in ultisi de gelirmiş, o da takılırmış kalkanıma. Biraz sonra benim carry'e dalarlarmış sonra ben knockback koyarmışım, riven gelirmiş ulti atarmış, kalkanla korurmuşum hepsini. Sonra ulti basarmışım, bu sırada ahri görürmüş beni. Hoşlanırmış, yaklaşırmış yanıma hmfssfds. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/310/276/89e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 O neymiş ya http://us2.memecdn.com/excited-little-black-kid_o_199413.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 loldeki tüm olasılıkların toplamını summonlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar