Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 cünkü why not? tabi bir nebze plat olunca daha az troll playerla oynarım diye ümit etmiyorda degilim. yada 2 sayfa önce bahsettigim, solo top karthus op, lee supp ile ezerimcilerde azalır diye ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 oyunun boku cıkmış beyler toplanın metin2 e geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 lan millete mysteryden pulsefireler battlecast chogathlar 13rd j1 akıyo bana sandstorm katarina dragonrider morde samurai yi felan sokacam böle şansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 o pulsefire geldi geleli zaten az oynuyodum son zamanlarda ulan bütün özürlü evlatlarıyla aynı takıma düşüyorum win alamaz oldum asdoaksdo mınakoyim öyle pulsefireın skdofksodf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ocelote'ın sk'i bırakmasından sonra reginald da coach olmuş yerine bjergsen'i almış tsm, nip'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bjergsen baya iyi mid bronzelotte kötüydü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben nip'ciydim ama kadro dağıldı zaten. bjergsen de avrupada en beğendiğim mid oyuncusuydu cw'dan beri. umarım tsm iyi şeyler yapar yeni sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 farmda 1 numara herhalde o eleman,feci farm yapıyor ya.bu sezon bi maçta rekor kırdı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 froggen'dan daha fazla yapamamıştır ya sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 hee doğru ben onları karıştırdım galiba farm konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 k1nJo said: ocelote'ın sk'i bırakmasından sonra reginald da coach olmuş yerine bjergsen'i almış tsm, nip'den.sonunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 vay arkadaş bu gün ne aram ne normal hangisine girsem takımda leaver veya otistik var 8 oyunda 1 galibiyet nedir amk aksdoaskod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 LOL sahnesini fazla takip etmiyorum da o oceletto tam bir apaçi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 gey o pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sanguin said: LOL sahnesini fazla takip etmiyorum da o oceletto tam bir apaçi değil mi? yılda 900k dolar mı euro mu ne kazanıyor adam,ispanyol işte zaten genlerinde apaçilik var biraz.(gelirini yazmamın nedeni iyi oyunculuğundan çok kazandığı parayla anılıyor olması.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 gondar abi sen ne iş yapıyosun ya. aşağılamak içni fln söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. nasıl bu kadar çok oynayabiliyorsun abi. ben de öyle bir hayat istiyorum ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bu aralar yokum kamka oyunda , az uyursan kendine ayırcak baya vaktin kalıyo öyle diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=460715720711820 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 asfaoskfoas of abi yazık ya , klavye kırmak daha mantıklı böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mal gibi açılmasaymış sdjfhbna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ağlıyo bide asodkasodk "kapatıyorum beyler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 arkadaşlar accountımı sattım bazılarınızda ekliydim bilgilendirme amaçlı yazayım dedim. elbet yeni bir account açıcam, açınca paylaşırım buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 OGame'de filosu uçurulan Alman veletten sonra izlediğim en iyi rage olabilir asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bana gelen 4. gift yine 520 forsaken olaf .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar