slickers Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hakikaten o neydi öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 losers bracket da yok fnatic çok acımasız koydu c9'ı uzak doğu takımlarına karşı görmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 slickers said: noldu hani fnatic yargılar diyordun abi erken yazmışsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 lan yarın sabah işe gidicem ama najin sword'u da görmek istiyorum 1 saat mi var şimdi maça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yoo birazdan başlaması lazım sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 /offtopic yayında kullandıkları panasonic ekran harika ya evime istiyorum şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Fnatic resmen LOLOL MAHALLE TAKIMI GİDİN KUMDA OYNAYIN dedi. 26-2 ne lan dünya şampiyonasında. c9 bir önceki maçı xpekenin yetoluğuna alınca herkes bir coştu, o YU ES EY YU ES EY sesleri falan. Sonra direk ölüm sessizliği sfsdsd içimin yağları eridi resmen. Bir de fnatic inanılmaz koordine inanılmaz temiz ya. c9 ne kadar yeni kan ne kadar heyecan verici olsa da fnaticin yarı finale çıkmasını istedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 2 takım da çeyrek finale kalan takımlar arasında en zayıf halka ve de najin, gambite göre biraz daha zayıf gibi bana göre. bakalım n'olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 koreden direkt katılmış bir takıma zayıf demek talihsizlik olur ne olursa olsun najin'in ad carrysi korede gold II peak division bu arada :) supportları da dünyanın en iyi nami oyuncusu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ya korelilerin hesaplaması farklı kışın oynanan turnuvaları falan da puanlamaya dahil ediyorlar. şu an najin o kadar güçlü değil bence ama tabi korelidir belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 najinde mid yerine subları oynuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 European mids, outsmarting you since 2010. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 alex orianna aldı yine herhalde feedleyecek. mobil bi şey almadığı zaman felaket rezil oynuyor bakalım yine aynı şey olacak mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 0-2 oldu bile şom ağızlıymışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 biliyorum abi, ward olsa bile her gank i yer o çünkü mobil bi şey olmayınca kaçamıyor sonra direk veriyor kill i. o malphite ı da renektonun karşısına aldılar galiba o da son derece yanlış mesela. bi kere kesinlikle counter değil, malphiteta sustain yok, renektonda var ve renekton çok güzel E-W-Q-E yaparak malphite karşılık veremeden girer çıkar. combatta desen 2den fazla kişiye ulti atma şansı çok düşük o comp a karşı. bi de her sürekli sona pickliyorlar uyuz oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Gragas, alacak hiç bir şey kalmadı bunu alalım bari picki oldu tam. Win rate'i kaç acaba bu turnuvada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi okumaya çok ama çok üşendim yeni geldim bana bi öze geçsenize maçlar noldu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Fnatic c9a YAVAŞ dedi. Gerçi c9 resmen YETOLUK BUDUR diye haykırarak 3. maçın daha başında bronze5 tier invade killeri verdi heriflere. Alex ich de mal gibi oynadı feedledi falan najin rahat aldı. Gragas midler, 2. pickde saniyesinde sonaya lock-in yapmalar falan ben 429423792349 km ötede daraldım tükendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HpA0vlXGMEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 o kız napıyo lan öyle hiç yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 şu kostüm harikaymış ancak tr ne zaman gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 gelmez. çindeki classic skin art'ı o. mesela taric'in classici de bu adamlarda. http://lolwp.com/wp-content/uploads/Taric-Classic-Chinese.jpg ne güzel di mi ? çünkü riot mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 BioHazarD said: http://www.youtube.com/watch?v=HpA0vlXGMEU abi bu ne ya hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi rankedda aşırı iyi oynadıgım maçlar oluyor ve alayını takımım kaybediyor, sonrasında başlarım la böyle oyuna deyip abuk sabuk bebe gibi oynamaya başlıyorum ve hepsini kazanıyoruz nasıl iş çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar