GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 varmı maçı izliyen? tsm seviyorum ama faker fena iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 birazdan izliycem o maçı. bu arada grup maçları bugün bitiyor, son 10 maçın hepsi oynanıcak akşam saat 10'da başlıycak yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 çıkanlar belli oldu zaten ya gambit de 2 maçtan birini alsa çıkıyor 2 na takımı gruplarda kaldı 2 eu takımı çıkarsa manidar olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Lan son 3 gündür sik gibi oynuyorum asdfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 gambitin durumu belli değil daha ya. 2 tane takım 5W-3L durumuna gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 simdi arkadasın hesapla girdim. ilk oyunlarım. bi bok bilmiyorum normalde. ama oyun asırı kolay. takımdaki en iyilerdenim hep filan. nesine zor diyordunuz bu oyuna anlamıyorum. challenger lig hariç baya baya kolay. iyi adam ile kotu adam arasındaki fark azalmıs kolay olmasıyla. DOTA DAHA İYİ. LOL-->lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 sick b8 m8 http://i.imgur.com/vHIZv0b.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 gambit ne çevirdi bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 %50 hp ile girerlerse barona keserler cezasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 mnskym diye takım mı olur lan resmen troll olsun diye katılıp 0/8 yaptı herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 of ne güzel tiebreake maçıydı o ya. gambitin çıkmasına sevindim. toplane oyuncularına güvenmeyip worlds e başka bi oyuncuyla gelen ozone a da yenilmek müstehaktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 dade reginaldın kore şubesi resmen şampiyonada şimdiye kadar en çok seçilen 2. supp sona ve %30dan az bi win rate i var bu arada c9'nın kore takımlarıyla yapacağı maçları iple çekiyorum asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 aynen benim de her zaman söylediğim şey abi sona çöp başka bi şey değil. en kötü 3 kişiye ulti atman lazım tfde yoksa 5v4 oyun direk. nami varken sona niye alırlar anlamam hatta alistar bile alınır. zyraya karşı sustain lazım diye dayıyorlar sonayı. zyra vs sona görmekten kusucam artık. c9 fena çuvallayacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sonanın win rateinin kötü olması sona nın suçu değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 #sonayasahipçık eşleşmeler belli olmuş http://lol.gamepedia.com/Season_3_World_Championship#Bracket_Stage c9-fnatic eşleşmiş, c9 asyalılarla oynayamadan gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ahah jinxlemeyeyim diye yazmadım ama c9 a yazık olacak heralde bi koreliyle maçını görsrydik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 pati kanalına giren yok mu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 patiler tırt ya , daha bi tane oyun atmadık şöyle oturup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 lel yeni hesapla oynuyorum 10luk promotiondan sonra silver2 ye attı ama golda çıkmak imkansız mmr falan yalan direk. win alınca +9 +11 lp geliyor bi oyun yenilince -20 gidiyor challenger rank kasan adama bile böyle gitmiyor amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 silver gold plat diamond falan hepsinin elo range var,onun altında düştüysen dediğin gibi oluyor üstüne çıkarsan da +30-40 gelip -10-15 gidiyor. sen silver elosunun altına düştün herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ekleyin atalım dostlar. adamsinfreddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 atsın abi bronze a böyle kanser gibi rank mi kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 gta v çıktığı günden beri bir kere bile log in olmamışım ya çok anlamsız geliyor şu an oyun. gta v bitince tekrar bir şansımı denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 çeyrek finaller başlamak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Youtube linkini koyun da keyfimiz yerine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar