Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam tamamen çingen muhabbeti olacak ama deny yok eheheh muhabbeti döndü mü bu başlıkta. arkadaş başlayayım dedi ondan soruyorum. döndüyse sayfa linki alıvereyim pls.
Mesaj tarihi:
Ren said:

selam tamamen çingen muhabbeti olacak ama deny yok eheheh muhabbeti döndü mü bu başlıkta. arkadaş başlayayım dedi ondan soruyorum. döndüyse sayfa linki alıvereyim pls.

döndü
Mesaj tarihi:
beyler bişey sorcam, lol açtım girdim 1 oyun attım çıktım.Pc kapadım çıktım.Geldim lolü açtım cilent açılmıyo reset atıp denedim olmadı oyunu sildim tekrar yükledim ve yine cilent açılmıyo.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa çok kral olur.
Mesaj tarihi:
oyunu silmiştim pc de hazır olan setuptan tekrar kuruyorum şu an denicemde , hani direk cilent açmıyo yeni kurduğum oyuna patch atma gibi bi durum yok . Bi yandan siteden tekrar setup indiriyorum.Ulan 2dk önce calısan oyuna niye böyle bişey olur anlamadım anasını satteym
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

beyler bişey sorcam, lol açtım girdim 1 oyun attım çıktım.Pc kapadım çıktım.Geldim lolü açtım cilent açılmıyo reset atıp denedim olmadı oyunu sildim tekrar yükledim ve yine cilent açılmıyo.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa çok kral olur.

acılmayan clienti aynen beklet bi kaç dk sonra kendi kendine acılıo ben forumda okumustum ben de böle cözdüm sorunu
Mesaj tarihi:
abi sildim tekrar lolü siteden 2gblık setup ı indi inicek 5dk ya , onu kurarım tekrar açılmassa dediğiniz gibi beklerim hatta çıkarım bi köşe başına dertli dertli çekirdek falan çitlerim gelirim, hee yok hala açılmamışsa oracıkta kafama sıkarım
Mesaj tarihi:
Kaede said:

hmpfs pax kodlarından arcade hecarim ve riot blitz kaptım 2. acca
euwde kapmak imkansız tabi

reddit'te geziyor paso kodlar ama %75i feyk,ben kardeşimin accounta hecarimi alamadım
Mesaj tarihi:
banner cıkıyorsa dokunma win 7 de üstüne falna tıklayınca abi bozuldu kapiyimmi diyor o yüzden exeyi calıstır üstüne falan tıklama bannerın hiç oralı olma ac bekle
Mesaj tarihi:
valla ben 3-4dk bekledım acıldı oyun sonradan. forumda 8 10dk bekledım acıldı falan diyen de var. hiç tıklama aç beklesın altta uzunca bi süre. o yazılan metotlardan 3-4tanesını denedım hiçbir sonuç alamadım valla
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...