Odeon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.twitch.tv/jessierogers sunu bileydim onceden lolden baska oyun oynamazdim .10k viever 9ksi turk zaten chat akiyor hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 cod oynuyormus bide onuda aliyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 selam tamamen çingen muhabbeti olacak ama deny yok eheheh muhabbeti döndü mü bu başlıkta. arkadaş başlayayım dedi ondan soruyorum. döndüyse sayfa linki alıvereyim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.progamingleague.com/ladders/214#ladder-menu 1v1 turnuvası var acayip sardı olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ren said: selam tamamen çingen muhabbeti olacak ama deny yok eheheh muhabbeti döndü mü bu başlıkta. arkadaş başlayayım dedi ondan soruyorum. döndüyse sayfa linki alıvereyim pls. döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 DoruK said: nası oluyo bu turnuva. açtım hesap bi maç atak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ney deny yok mu ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 abi aram'da blitz oynamak ne guzelmiş ya easy win direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ne tartışma dönmüş be okurken 2 öğün yemek yedim karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 beyler bişey sorcam, lol açtım girdim 1 oyun attım çıktım.Pc kapadım çıktım.Geldim lolü açtım cilent açılmıyo reset atıp denedim olmadı oyunu sildim tekrar yükledim ve yine cilent açılmıyo.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa çok kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Rads_user_kernel.exe hatası olabilir şuradan yenisi indir ve eskisiyle değiştir bakalım belki olur. Link direk riottan virüs yoktur. League of Legends/RADS/system'in içinde dosya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 oyunu silmiştim pc de hazır olan setuptan tekrar kuruyorum şu an denicemde , hani direk cilent açmıyo yeni kurduğum oyuna patch atma gibi bi durum yok . Bi yandan siteden tekrar setup indiriyorum.Ulan 2dk önce calısan oyuna niye böyle bişey olur anlamadım anasını satteym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 neyse yine aynı şey olursa denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hmpfs pax kodlarından arcade hecarim ve riot blitz kaptım 2. acca euwde kapmak imkansız tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yok abi malesef buda olmadı, artık siteden inen kendi setupından kurup denicez oda olmassa mınakiim öyle işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 GONDARCENGIZ said: beyler bişey sorcam, lol açtım girdim 1 oyun attım çıktım.Pc kapadım çıktım.Geldim lolü açtım cilent açılmıyo reset atıp denedim olmadı oyunu sildim tekrar yükledim ve yine cilent açılmıyo.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa çok kral olur. acılmayan clienti aynen beklet bi kaç dk sonra kendi kendine acılıo ben forumda okumustum ben de böle cözdüm sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 evet acılmıyorsa veya %33de kaldıysa patch bekleyin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 abi sildim tekrar lolü siteden 2gblık setup ı indi inicek 5dk ya , onu kurarım tekrar açılmassa dediğiniz gibi beklerim hatta çıkarım bi köşe başına dertli dertli çekirdek falan çitlerim gelirim, hee yok hala açılmamışsa oracıkta kafama sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Kaede said: hmpfs pax kodlarından arcade hecarim ve riot blitz kaptım 2. acca euwde kapmak imkansız tabi reddit'te geziyor paso kodlar ama %75i feyk,ben kardeşimin accounta hecarimi alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Maedhros said: evet acılmıyorsa veya %33de kaldıysa patch bekleyin sadece abi tekrar setup indirdim kurdum otomatik cilent aç dedi tamam dedim bekledi bekledi yine tık yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 oyunun bannerı acılıyor mu ? öyle kalıyorsa acılması lazım hiç açılmıyorsa kernel hatası falan veriyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yok abi tıklıyorum league of legends yazısı çıkıyo sarı sonra kitleniyo, ve kapanıyo açılmıyo yani. sistem geri aldım 3 kere sildim yükledim indirdim ettim banamısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 banner cıkıyorsa dokunma win 7 de üstüne falna tıklayınca abi bozuldu kapiyimmi diyor o yüzden exeyi calıstır üstüne falan tıklama bannerın hiç oralı olma ac bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 valla ben 3-4dk bekledım acıldı oyun sonradan. forumda 8 10dk bekledım acıldı falan diyen de var. hiç tıklama aç beklesın altta uzunca bi süre. o yazılan metotlardan 3-4tanesını denedım hiçbir sonuç alamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 dediğin gibi yapıyorum broda bi yerden sonra kayboluyo kayıplara karışıyo arkaplanda falan çalışmıyoda yöneticiden bakınca lolle alakali hiç bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar