Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 nerf lucian plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bu oyunu türkiyeden oynayıpta ingilizce kelimeler kullanmadan herşeyi türkçeleştirerek oynayan tüm lol severlerinin abv. EŞŞEK KADAR PENTAYA ADAMLAR 5TE5 OLEEEY YAŞASINN TELETABİLER dedi kim lan bu twitchtekiler? yokmu bunların bi msn i bişeysi? ibnemi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 fazla kuulsun bence,rahatla biraz,sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 msn mi kaldı la dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fikrimi degistirdim. Lucien dünyanın en kötü champ'i. Scaling'i adeta yok, oyun ilerledikçe işlevsizleşiyor. Kesin buff gelicek, şu haliyle oynanacak gibi değil, sabahtan beri Lucien zorluyor destiny ve an itibariyle bıraktı, böyle bir dmg düşüklüğü olamaz, umursamıyor adcleri bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi adam bi yana adım atınca ulti boşa gidiyo dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ve ult damage korkunc az, MF ult'un az vuranı, creeplerden geçmeyeni, aoe olmayanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ilk defa bir hero imba halde çıkmasın die uğraşmışlar bu seferde hiç olmamış lucian ağlattı resmen late game de bu kadar etkisiz bir adc olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 chaox seve seve oynuyordu saat 1 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Jim_E_Rustler said: Ve ult damage korkunc az, MF ult'un az vuranı, creeplerden geçmeyeni, aoe olmayanı. hareket edebiliyosun ama daha fazla dmg koymak için değil daha çok kovalayanı vazgeçirmek için ya da kaçmaya çalışan adamı öldürmek için kullanılıyor. iyi lucian ağlatıyor. belki biraz buff gerekebilir ama dediğiniz kadar da çöp değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ultra çöp, mid game'de çok çok az iş yapıyor, 5 saattir Lucien izliyorum, underfed graves'le kapıstı ve adamın canı tank hızıyla düşüyor yani, 20 takla dodge kastı destiny ama yok yani, dövdükleri halde kaybettiler son oyun. Hani kaçabiliyor rahatça, ama tehdit oluşturmuyor damage'ı az oldugu için, ignorelanıyorsun yani çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben de kaç saatir oyun atıyorum ve haliyle çoğunda lucian vardı. dediğim gibi, iyi lucian ağlatıyor. senin izlediğin adam beceremiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 iyi lucian ağlatmasından değil de genelde olan yeni heroya karşı nası oynayacağını bilmeme sendromundan olabilir o bir kaç güne anca oturur zaten oynanışı taktiği vs. o zaman görürüz iyi mi kötü mü ayrıca, yeni heca skini omgomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Vidar said: ben de kaç saatir oyun atıyorum ve haliyle çoğunda lucian vardı. dediğim gibi, iyi lucian ağlatıyor. senin izlediğin adam beceremiyor bence. Diamond 1 herif oynamayı bilmese. Yok yani izliyosun damage yok yani, türlü türlü build denedi bütün gün, bir türlü bütün adc'lerin ulastıgı critical mass'a ulasamadı. Yeni Heca skin'i direkt alıyorum, AAAALWAYS~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 animasyonlu lucian launcher ekranı çok harika olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Jim_E_Rustler said: Vidar said: ben de kaç saatir oyun atıyorum ve haliyle çoğunda lucian vardı. dediğim gibi, iyi lucian ağlatıyor. senin izlediğin adam beceremiyor bence. Diamond 1 herif oynamayı bilmese. Yok yani izliyosun damage yok yani, türlü türlü build denedi bütün gün, bir türlü bütün adc'lerin ulastıgı critical mass'a ulasamadı. Yeni Heca skin'i direkt alıyorum, AAAALWAYS~ oynamayı biliyodur da lucianı iyi oynamayı öğrenememiştir henüz. diamond 1 olması adamı iyi lucian yapmıyor. benim bugün gördüğüm bazı tipler büyük ihtimalle ptrda falan da oynamışlar çok iyilerdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Abi herif gayet MLG oynuyor da, bir fizikalite gerçegi var. Q'nun ezreal gibi skillshot olmaması ve çok düşük vurması sıkıntı numara 1. Poke olarak kullanılabilirligi yok team fightlarda ve damage çok weak. Mesela çok komik bir şekilde 9-1 Lucien damage olarak taşıyamıyor, o kadar kill'i başkasına bıraksan takımı sırtlar. Vayne 9-1 olunca oyunu kapatıyosun mesela, Lucien'dan korkmuyosun hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Hakkaten az önce karşımda vardı bi tane şu ışın gibi şeyi atarken kıpırdamıyorum bile oto atakla daha çok vuruyor benim hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 El feneri damage'ı abi işte, gözüne tutuyor, retina damage'ı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Bide u açıp üstüme üstüme gelmeye çalışıyor creeplerin yoluna çıkmamaya çalışarak.Çabası bile gözlerimi yaşartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 aslında q'nun amacı, early game'de damage yemeden adamı harasslamak.. late'de zaten pasif için atarsın, pasifi çok iyi gibi geldi bana. 3 skill kullandığında direk 6 kere vurmuş oluyorsun. o kadar scale'ı olan bir skill'in damage'ı zaten fazla olmasın da 10-20 artabilir base damage'ı q'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 off cınıms kartus ya. kaç yıldır oynamadım ama direk sırtladım takımı. [hr] 6 olana kadar mid takılsak, sonra gold per sec rün ve masterylerle cdr veren itemleri kassak nasıl bişi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Promenader said: off cınıms kartus ya. kaç yıldır oynamadım ama direk sırtladım takımı. [hr] 6 olana kadar mid takılsak, sonra gold per sec rün ve masterylerle cdr veren itemleri kassak nasıl bişi olur ? http://www.youtube.com/watch?v=ABsMXB-pqvk ne gerek var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 koduğumun türkiye serverında her maçtan önce 20-30dk q da bekliyorum abi nedir bu? yaklaşık 01:11 güncel 17:37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 demek ki tercih edilmeyen bi sıraya giriyorsun. lvl 30dan önceyse blind pick miydi şu herkesin oynadığına girecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar