S-H Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 şans işi mi bilmiyorum da bana denk gelmedi,arkadaşlar falan 3 oyun kaybedince düştüler çok var örneği o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 duo aranıyor silver 1 1430 lks, önce bi iki normal oyun atarız senkronize olabilmek için, baktık olmadı dağılır falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 LEL DP vs GG maçını izledim bronze3 promotion tier adamlar neyseki elendiler ahah bide adcleri 16yaşındaymış baska bi tip geldide mid dışında bok gibi türk takımı hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Koreliler başlıyor birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kapadım direk OGN başlayınca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 riottan mail gelmiş, bi takım bilgiler çalındı deiştirin şifreleri kusura bakmayın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Fin said: LEL DP vs GG maçını izledim bronze3 promotion tier adamlar neyseki elendiler ahah bide adcleri 16yaşındaymış baska bi tip geldide mid dışında bok gibi türk takımı hani. dp nin oyuncu yaslarina baktin mi sen? bunun yasla cok alakasi cok 12-13 olmadikca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Fin said: LEL DP vs GG maçını izledim bronze3 promotion tier adamlar neyseki elendiler ahah bide adcleri 16yaşındaymış baska bi tip geldide mid dışında bok gibi türk takımı hani. elenmediler yahu,lig usulü bu devam edicekler.adc'leri 16 yaşında diye gidemedi işte yerine başka birini aldılar ama pek iş yok onda da. @xaty na'da çalındı diye biliyorum,sen hangi serverdasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bakmadım,elenmediler biliyorumda win almadan elenecekelr işte çok kötüler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Beğenmediğiniz adamlar gitti siz paticikten bronze tier diye dalga geçiyorsunuz ama ona ne yapacağız? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 @fin dreamhack'te 2. oldular ama bence de eu ve na kalbur üstü takımlarıyla kıyas edilemeyecek kadar zayıflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ee gitsinler ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi çok beğendiğiniz na ve eu oyuncuları da dünya karmasında ellerine aldılar döndüler. Bu adamlar diğerleri gibi bi evde kamp kurup onların imkanlarıyla yaşamıyorlar. Baksan hepsi platdır daha güçlü bi rakiple karşı karşıya gelip yenilmeleri daha doğrusu kötü gözükmeleri normal geliyor bana da sizin bu adamları küçümsemeniz bazen üzüyor ya O_o Hani gelseler büyük olasılık alayımızı döverler 5v5de oralara gitmeleri bence güzel bir şey bu kadar kötü tarafından bakmayın o yüzden. Dağ başındayım canım sıkılıyor o yüzden bu kadar uzun yazdım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tamam da kore > all zaten o yüzden kore'yi eklemeye gerek duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 S-H said: @xaty na'da çalındı diye biliyorum,sen hangi serverdasın ? na'da çalınmış evet, ama benim hesapların biri euw, diğeri tr. gerçi bi hesabı amerikada açmıştım, sonra değiştirmiştim region. o yüzden gelmiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Misal na ve eu takımları bir birleriyle pratik yapıyorlar saatlerce, Türk takımları yapabiliyor mu emin değilim gerçi hwa geçenlerde bi na takımıyla yapıyordu izlemiştim ama yani dediğim gibi şartları aynı değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hayır abi adamlara orantılı olarak kötü demedim oynadıkları oyun bronze promotion hnai bi LCS teamplayi yok direk bütün skillshotları missleyen 2 takım kapıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 e tabiki değil,mesela bazıları liseyi bırakıp ailesine ben oyuncu olucam liseyi bırakıyorum diyebiliyor,türkiye'de düşünebiliyor musunuz böyle bişeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Düşünmekle kal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 dışardan bakınca pek öyle gözükmüyor ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Delireceğim artık üst üste 5 maçta 5 ayrı troll ve bir alt lige indim tam üst lige çıkmak üzereyken riot bu şikayetleri hiç sallamamıyor mu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hangi birine baksınlar ,hele lig düşükse tam cehennemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_XGAaih_TsY http://www.youtube.com/watch?v=gxOL7eItbUw http://www.youtube.com/watch?v=hudp_X8WjT0#t=15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Öeh, müzigi ve login screen'i ne sert olmuş. Riot bazen gerçekten çok sertsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar