Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 paradoksalkedi said: EUWest'de takılan patiler var mı? Flamerlar ile oynamaktan yemin ediyorum psikolojim bozuldu. Sinirden pc masasını kemiriyorum. Arzamar nickim, her türlü premade takıma ayak uydururum. Bizden 5-6 kişi var. Günde en az 6-7 maç atıyoruz akşamları. Belki de daha fazla. Nickler bölümünden beni ekleyebilirisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 oyun döner mı trde vea westte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Rotweiler said: paradoksalkedi said: EUWest'de takılan patiler var mı? Flamerlar ile oynamaktan yemin ediyorum psikolojim bozuldu. Sinirden pc masasını kemiriyorum. Arzamar nickim, her türlü premade takıma ayak uydururum. Bizden 5-6 kişi var. Günde en az 6-7 maç atıyoruz akşamları. Belki de daha fazla. Nickler bölümünden beni ekleyebilirisn. kaç kişi var abi orda? :D bi chat room falan yok mu ve ya asıl invite atan bir arkadaş onu eklesem? Ya da Arzamar'ı siz eklerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 war mi west veya tr oyun atmaya gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 çok mükemmel bir oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ged nick ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 westte girdiğinizde paticik kanalına girin oradan yazın ya genelde online oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Rotweiler said: ged nick ver http://forum.paticik.com/read.php?34,7005014 WEST GEd ohohof TR GEd hahahoo TR de oynuom su anda oyun varsa gelicem westte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ben seni geri ekliyeyim,tanıyamayınca silmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 S-H said: ben seni geri ekliyeyim,tanıyamayınca silmiştim bende seni sileyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi şu işi muhtemelen yabancılardan görmüşlerdir zaten ama https://www.facebook.com/LigBoost?fref=ts herifler türk serverında para karşılığı maç satarak milleti lig yükseltiyor ama twitchten canlı yayın falan yapıyorlar, çekiliş yapıp millete ödül dağıtıyorlar, bir yandan iş yükü fazla diye çalışacak adam arıyorlar. Maç başına 10 lira istiyorlar. türk serverı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 gir bi internet kafeye görürsün zaten bunları,veletler silver'a çıkarıyor abilerini.ben 2-3 ay önce görmüştüm ilk kez,int cafede çalışan arkadaşı ziyarete gitmiştim,bu ne lan diye sordum 1 yıldır yapılıyor zaten bu dedi,yeni değil yani de ticarete dökmüşler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 abi son 2 günde, tüm oyunlarımın; ama gerçekten hepsinin trollpickler ve afklar tarafından rezil edilmesinden dolayı bayağı soğudum oyundan. arka arkaya öyle kötü takımlara denk geldim ki, dün gümüş 1'dim ve şu an gümüş 2'de 25 puanım. ranked solo/duo işini bırakıp 5v5 ranked takımına adam arayan, kişiliği gelişmemiş insanlardan oluşmayan bir takım arıyorum. Var mı takım kuruyorum, adam arıyorum diyen? Her rol oynayabilirim ancak support konusunda ne rün, ne de karakter çeşitliliğine sahibim. not: oyundaki nickim de keneagan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 euwestde isen Arzamar'ı ekle. 3 kişiyiz şuan 5 olup kasma planı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 türkiye sunucusundayım ne yazık ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ABİ. BANA RP ALIN 400 FALAN. GOLD 5'E KADAR ÇIKARIRIM HER TÜRLÜ. PARA VERMEYİN LEAGUEBOOSTA asdksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Weste gelebilirsiniz. Sabit bi takımımız var sayılır. Quietsouls nickim. Patiden 4-5 kişi oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=EbIx0dGY7B0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 keneagan said: abi son 2 günde, tüm oyunlarımın; ama gerçekten hepsinin trollpickler ve afklar tarafından rezil edilmesinden dolayı bayağı soğudum oyundan. arka arkaya öyle kötü takımlara denk geldim ki, dün gümüş 1'dim ve şu an gümüş 2'de 25 puanım. ranked solo/duo işini bırakıp 5v5 ranked takımına adam arayan, kişiliği gelişmemiş insanlardan oluşmayan bir takım arıyorum. Var mı takım kuruyorum, adam arıyorum diyen? Her rol oynayabilirim ancak support konusunda ne rün, ne de karakter çeşitliliğine sahibim. not: oyundaki nickim de keneagan Support öğren kasalım seni. Yoksa "ben support oynamam, rune yok master yok, hero yok" diyen 1 milyon gümüş lig oyuncusu var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 master yi ne iyi olmus ya agir nerf gelir cok saglam vuruyor kule alti falan allahsiz gibi diveliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ağır nerf değil de düzenleme gelicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 westte .ok kişi yok trde oyun döner mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 m3g4kill said: keneagan said: abi son 2 günde, tüm oyunlarımın; ama gerçekten hepsinin trollpickler ve afklar tarafından rezil edilmesinden dolayı bayağı soğudum oyundan. arka arkaya öyle kötü takımlara denk geldim ki, dün gümüş 1'dim ve şu an gümüş 2'de 25 puanım. ranked solo/duo işini bırakıp 5v5 ranked takımına adam arayan, kişiliği gelişmemiş insanlardan oluşmayan bir takım arıyorum. Var mı takım kuruyorum, adam arıyorum diyen? Her rol oynayabilirim ancak support konusunda ne rün, ne de karakter çeşitliliğine sahibim. not: oyundaki nickim de keneagan Support öğren kasalım seni. Yoksa "ben support oynamam, rune yok master yok, hero yok" diyen 1 milyon gümüş lig oyuncusu var zaten. ranked support win/lose'larım: blitzcrank 14/7, nunu 9/4, alistar 5/4. bi oyun support girip böyle solo top adc mid diye lane kavgası yaparak kuduran adamların feedlediğini görünce deli oluyorum abi, harcanıyorum supportta dfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 TheRiverBelow said: ABİ. BANA RP ALIN 400 FALAN. GOLD 5'E KADAR ÇIKARIRIM HER TÜRLÜ. PARA VERMEYİN LEAGUEBOOSTA asdksdf league boost a para veren mi varki inanmıyorum ben öyle şeylere fake dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 EU West daha level 14 üm ama birlikte arada oyun atmak isteyen varsa benim levellarımda eklesin plx. Yardang oyun ici ismim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar