Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 nası ya botlarla oynayınca xp mi alınıyor rp mi alınıyor? NASI YA? ARYU SERİYIS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 xp ve ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ip işte pardon : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 trdeki hesapla oynamıyordum 1 haftadır 89 puandayken 1 maç aldım seriye attı direk =) seriyi de aldım plat oldu ama her maç 10 adamdan 8i mi beş para etmez bu seviyede sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 plat 1'den diamond 5 e 3 aydır çıkamadım o adamlar yüzünden moruk. tr beş para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bi takım niye önden geliyo diye tankı keser ? bana açıklamasını yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yetenek açısından bişi diyemem ama kafa hiç çalışmıyor karşıdan 4 kişi inmiş ben turreti tanklayayım diyorum vayne hayatta gidip bizim jungle a kaçan vladı kovalıyor KİLL LAZIM BANA diye dsfsd gelse inhibitörü alıcaz ölünce caps açıp küfrediyor ha bi de vs gel lafı çok komik abi 50 cs ile oynayan adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 namus meselisi " o vlad kesilecek " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 DoruK said: vayne hayatta gidip bizim jungle a kaçan vladı kovalıyor Vayne ne, vampire hunter. Vlad ne, vampir. Adam orda roleplayin dibine vurmuş haberiniz yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 kan akacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bana da 20-30 elo lazım eskisi gibi 10+lp gelmesi için +5+5+5 çıkamıyorum seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 stimpak said: DoruK said: vayne hayatta gidip bizim jungle a kaçan vladı kovalıyor Vayne ne, vampire hunter. Vlad ne, vampir. Adam orda roleplayin dibine vurmuş haberiniz yok :D dragon hunter skinliyse? olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 DoruK said: trdeki hesapla oynamıyordum 1 haftadır 89 puandayken 1 maç aldım seriye attı direk =) seriyi de aldım plat oldu ama her maç 10 adamdan 8i mi beş para etmez bu seviyede sdfsd abi yanlış düşünüyorsun. Adamlar Bütün herolar dengeli ve antisi yok sanıyor. Karşıya anti kafalarında hero geldimi haliyle direk kill verip ölüyorlar.Beceriksizlikleri bu yönde bence.Mesela ben top fiora oynuyordum Karşımda top solo volibear + jungler ara ara gank denemeleri var öldüm 2 defa abi ben bot a geçeyim range biri gelsin yoksa bu burda deli gibi kasıcak creep bile alamıyorum. Adamlar Mal mısın sen öyle şey mi olur.Aşağıda Nidale + Range bi carry vardı.Bi kere daha öldüm fiorayı reportlayın falan çıktı. Küfür ettim dedim salak mısınız siz ya yukarı gelin dedim.Nidale "Bırakın ya Fiorayı bot herosu sanan adamla konuşuyorsunuz" demez mi.Ondan sonra bıraktım takımla konuşmayı çaldım killeri çaldım jungleları 610 ad ile penta sallayıp durdum.Bu kadar beyinsizce oynuyorlar. Anti kavramını bilmiyorlar resmen.Dotada bu mantık harikaydı mesela. Baktın lane kasılmıyor mu Alırsın yanına range paso rahatsız edersin karşındakini ama yok burda keko keko oynuyorlar.O yüzden Tr Serverında Takım arkadaşı şart. Dediğini yapacak insan şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ss scores or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 haklısın aslındada almadım :( aklıma gelmedü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ben neyi yanlış düşünüyorum orada onu anlamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 niye bunlari dusunuyosun diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 DoruK said: ben neyi yanlış düşünüyorum orada onu anlamadım :p 10 adamdan 8 i beş para etmez diye düşünüyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Fakkoo said: DoruK said: trdeki hesapla oynamıyordum 1 haftadır 89 puandayken 1 maç aldım seriye attı direk =) seriyi de aldım plat oldu ama her maç 10 adamdan 8i mi beş para etmez bu seviyede sdfsd abi yanlış düşünüyorsun. Adamlar Bütün herolar dengeli ve antisi yok sanıyor. Karşıya anti kafalarında hero geldimi haliyle direk kill verip ölüyorlar.Beceriksizlikleri bu yönde bence.Mesela ben top fiora oynuyordum Karşımda top solo volibear + jungler ara ara gank denemeleri var öldüm 2 defa abi ben bot a geçeyim range biri gelsin yoksa bu burda deli gibi kasıcak creep bile alamıyorum. Adamlar Mal mısın sen öyle şey mi olur.Aşağıda Nidale + Range bi carry vardı.Bi kere daha öldüm fiorayı reportlayın falan çıktı. Küfür ettim dedim salak mısınız siz ya yukarı gelin dedim.Nidale "Bırakın ya Fiorayı bot herosu sanan adamla konuşuyorsunuz" demez mi.Ondan sonra bıraktım takımla konuşmayı çaldım killeri çaldım jungleları 610 ad ile penta sallayıp durdum.Bu kadar beyinsizce oynuyorlar. Anti kavramını bilmiyorlar resmen.Dotada bu mantık harikaydı mesela. Baktın lane kasılmıyor mu Alırsın yanına range paso rahatsız edersin karşındakini ama yok burda keko keko oynuyorlar.O yüzden Tr Serverında Takım arkadaşı şart. Dediğini yapacak insan şart. euw farksız mı sanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 westin çivisi çıkmış tek bir dengeli oyun olmuyor 20 armorla ad topa karşı giden adam falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 oyunda rutin bir top bot mid saçmalığı var. Aşırı saçma bi sistem bu. Yok nidale top gitmezmiş yok Fiora bot olmazmış.v Karşı taraf kasıncada bu ne ara kastı feedlediniz O.che ler havada ucusuyor. Dotada Ezilen lane e pushçu yada Ani damage ci range ci gelirdi gayet güzel ezilirdi burda hiç o mantık yok. Fiora top gittiyse top kalacak. Hadi anladık Adc Bot gitti eyvallah o gelmesinde diğer 3 kişidenn biri rangese gelsin bi zahmet adamı rahatsız etsin kasamasın ya. Dota bazı yönlerde harbi lol'ü eziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Yok abi o tamamen takım oyununun suçu. Ben baktım herhangi bir koridorda biri eziliyor. Anında akıyorum kendi lane imi iteler itelemez en fazla 1 dk gidiyor oyundan ama oyunun akıbeti değişiyor. Ha bir de "first time this hero lololo" diyen çok Fransız var, Allahtan Fransızca var da sövebiliyorum kendi anadilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 meta diye bi bok oluştu ve onun sonucu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 şu oyunun dotadan en büyük eksik yanı tek metaya bağlı olması ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar