Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vps önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://www.digitalocean.com/?refcode=d00a4c2122d1

10$lık bi deneme üyeliği veriyolar.10$'ı istediğin planda kullanabiliyosun.Saat bazlı ücretlendirme sistemi olduğu için verdikleri parayı kullandığın plana göre harcıyosun.Misal 5$lık planı kullanırsan 2 ay beleş süren oluyo, yada 20$lık olanı kullanırsan 15 günlük kullanım hakkın oluyo.

Buradan üye olursan banada yararın dokunur.

"Our referral program rewards you by referring friends and colleagues to DigitalOcean. We will issue you $10 in commission for every referred customer that totals $10 in billings.
Please use the unique referral code link below when referring someone to DigitalOcean. This will allow us to track the customers that you refer as well as your commission."
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
digital ocean a başladım bende pek memnunum, SSD li veriyor adamlar.
Hatta avrupa 1 de boş yer kalmamış
https://www.digitalocean.com/?refcode=3cd0a2c134a5

burdan uye olursanız bana yarar
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
VPN guzelce calisti, hiz iyi. ownCloud filan da kurarim ben buna. ayda 5$ hic para degil hepsini birden verirse.
Mesaj tarihi:
fena degil digitalocean, iki uc hanelik olanlari productionda, besligi blog ve tunel icin kullaniyorum oyle cok sac bas yolduran sorunlar cikarmadi
Mesaj tarihi:
GERGE said:

VPN guzelce calisti, hiz iyi. ownCloud filan da kurarim ben buna. ayda 5$ hic para degil hepsini birden verirse.

Windows Vps de vpn server mi kurdun?Soyle ufak bir tuttosu olsa negzel olur :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Windows degil, Linux. Herseyimi gecirmeyi deniyorum su anda; maddi olarak cok ucuza geliyor ayda 5$'a email server, vpn server (openvpn, l2tp/ipsec), cloud sync&backup, ustune iki tane de Wordpress (biri is, biri kisisel).

Mail sunucusu olayinda sorunlar yasiyorum ama. Postfix'i epey cozdum yine de, yarin hallederim gibi. Bunun disindakileri minimal conf ile calistiriyorum.

Tuto'ya gerek var mi bilmiyorum, sitede yaziyor hepsi. Gerci birbirleriyle uyumsuzlar, biri birini bozuyor duz takip edince. Mail server'i de calistirirsam guzelce yazarim sunu yazip suna basin seklinde.

Bununla torrent kullanilmaz ama, vpn degil bu. kapatirlar hesabini yasadisi is yaparsan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

GERGE said:

Windows Vps de vpn server mi kurdun?Soyle ufak bir tuttosu olsa negzel olur :)

Buyur: http://forum.paticik.com/read.php?5,7433468,7433468#msg-7433468 =)

Herseyiyle calisan bir sunucum oldu. Dokunmam artik hic, calissin orada.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
UP.

windows VPS lazim:

4-5 tane metatrader acik olucak, haftasonu downtime olmasin.
patch ben istemedigim surece yapmasin, VPS'in hic restart olmamasi cok onemli.

trial veren varsa ilk onlara bakayim.

PS: Azure denedim, tekrar uyelik almadim ama cok memnun kaldim.
  • Yeni Oluştur...