Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 forgiver sana kötü haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 işçisinden memuruna bütün fabrikaya yaydım durumu mesele 3 saat değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Şindi bizim kurumu alt yüklenicisi olarak denetleyen kuruma iş başvurusu yaptım Mülakat listesine alırlarsa diret trol ve atara başlıycam Sadece şu işi yapıyorum Canım istediği zaman mazeretimi alıp çıkcam İşinize gelirse vs. En az 1 ay gider bu süreç Mülakatta patlarsam ne olur bilmiyorum Öte yandan şu an yaptığım işi 2-3 tane insan hariç zevk alarak yapıyorum Müracat ettiğim yer masabaşı artı toplantı salonu ağırlıklı arada bir de denetim için sağa sola gidilir Bu da bana 2. Bir intikam şansı daha verecek Bir de şimdi serbest kıyafetle çalışıyorum ondan vazgeçmem gerekecek Kazamırsan atar yap demeyin çünkü o zaman heyecabı kalmaz bir de gitmekten vazgeçerim büyk ihtimal Şimdi ben ne yazdım bilmiyorum mantık hatalarını belirtin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 zazazaaaaaaaa zazazaz zazaaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Şu an çalışıyorum ve teyip benim mesai ücretimi kestirdiği için bir kuruş para alamayacağım. Çıkmam gerek buradan. Tamamen kurtulmam gerek. Engerek. not: benim alacağım 200 lira sana dert olduysa, burdan kurtulduktan sonra her ay sana 200 lira burs yollayacam teyip amca. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 fazla mesai yapan pati de burada var. bos bos oturup bi skm yapmıyorum sadece mudur hazretlerinin keyfini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 az atarlı plan da yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kurumsal firma veriyo ya fazla mesai falan çat diye yatırıyolar, küçük işletmede çalışınca patronun küçük hesapların peşinde olan küçük bi adam oluyo fazla mesainin yanında maaşların geç yatması falan bonus olarak geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 eskiden çalıştıgım yer mesela, 8 e kadar kalıyosun 7 yazıyolardı. şimdi çalıştıgım yerde 6ya10 kala çıkmayanlar kitli kalıyor,mesaiye kalmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 eskiden çalıştığım yer diyemedim hiç be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 İşin içine kadın faktörü sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 düzenli sex hayatım var, düzenimi bozamam pşikolojim bozuluyo de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 neyse toparlıyım ben şu konu yeni topic de ankara mı daha kötü kırıkkale mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 monoscope said: kurumsal firma veriyo ya fazla mesai falan çat diye yatırıyolar, küçük işletmede çalışınca patronun küçük hesapların peşinde olan küçük bi adam oluyo fazla mesainin yanında maaşların geç yatması falan bonus olarak geliyo garanti bile vermiyor sen ne diyorsun ya :D denetim firmaları da vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fazla mesai iğrenç birşey, parasal karşılığını alsan bile bir süre sonra yeter diyorsun. Bizim misal saatlik ücret hesaplanıyor iki katını veriyorlar, 22:00'dan sonrasına sarkıyorsa x3, bir de taksiyle eve götürme hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 O hangi firmaymış bende bankada görmedim fazla mesai filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kurumsal firmaların %95 i fazla mesai ücreti ödemez. banka olarak garanti teknoloji veriyor. o da banka değil, bankanın IT si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bizde ödeniyor. Şöyle yani haftada 45 saati geçince ödenmeye başlanıyor. Ve eğer 8' e kadar kalırsan yemeğin şirketten. 10a kadar kalırsan taksin şirketten. Arkadaş bahçeşehir de oturuyor. 120tl taksi tutmuş verdiler. Hep veriyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 daha rahat bi iş arayın bence böyle hayat geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 forgiver said: Şindi bizim kurumu alt yüklenicisi olarak denetleyen kuruma iş başvurusu yaptım Mülakat listesine alırlarsa diret trol ve atara başlıycam Sadece şu işi yapıyorum Canım istediği zaman mazeretimi alıp çıkcam İşinize gelirse vs. En az 1 ay gider bu süreç Mülakatta patlarsam ne olur bilmiyorum Öte yandan şu an yaptığım işi 2-3 tane insan hariç zevk alarak yapıyorum Müracat ettiğim yer masabaşı artı toplantı salonu ağırlıklı arada bir de denetim için sağa sola gidilir Bu da bana 2. Bir intikam şansı daha verecek Bir de şimdi serbest kıyafetle çalışıyorum ondan vazgeçmem gerekecek Kazamırsan atar yap demeyin çünkü o zaman heyecabı kalmaz bir de gitmekten vazgeçerim büyk ihtimal Şimdi ben ne yazdım bilmiyorum mantık hatalarını belirtin lütfen abii tek aday olarak mülakat listeye girmişim hay karasızlığımı silkeim ne yapayım şimdi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 olduğu kadar olmadığı kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 hayırlısı olur inş. da seçim yapmak gerekiyor işte yeni yer ankara'da şu an çalıştığı yer kırıkkale açıkçası 2side şehir olarak beni sarmıyor, kırıkkle daha kolay ve ucuz bir şehir olduğu için işime geliyor 80 km farkediyor istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ilk iş tercihimde de cetveli elime almıştım çankırı ya da kırıkkale vardı ölçtüm bi kaç mm daha yakındı istanbul'a çankırı ilk orayı yazdım Allah'tan kırıkkale gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 karar verdim kovulana kadar çalıştığım yeri düzeltmek için elimden geleni yapacam müdürün de taaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Şantiyeciler olarak kafamıza sıkalım.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar