Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Pati Buluşma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Buluşmadan bir fotoğraf.

Bu arada gelen herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten ilk defa gelcem diyipte herkes geldi, sığamadık hatta fazlası geldi :) Tadımızı bozan olaylar olmasına rağmen en son gece 2 gibi dükkandan kaçtık. Çok teşekkürler

Mesaj tarihi:
tiLi said:

kimsesiz direnisci olarak gelip orda birilerini bulayim direneyim diyorum

gel gel tek çıkmayın buradan toplanıp gidin. Başka tek olanlarda gelsin de ortamda tek olmak çok sakat. Birbirini kollayan birileriyle gitmek daha iyi.
Mesaj tarihi:
BeIlow said:

Buluşmadan bir fotoğraf.

Bu arada gelen herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten ilk defa gelcem diyipte herkes geldi, sığamadık hatta fazlası geldi :) Tadımızı bozan olaylar olmasına rağmen en son gece 2 gibi dükkandan kaçtık. Çok teşekkürler

Asıl biz teşekkür ederiz abi, örgüt evi gibi kullandık kafeyi asdf. Çok oturtmadık malum olaylardan ötürü, başka zamana artık.
Mesaj tarihi:
bende malum cok oturamadım çok birşeyde yiyip içemedim yararım oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama ev sahipliğin için teşekkür ederim bellow :)

ordaki tüm arkadaşlarada selamlar , hepinizle tanıştığıma cok memnun oldum inşallah daha az gerilimli mecralarda yine görüşürüz

ben caddede orda burda koştururken kız arkadaşıma " git cafeye , orda kalki içim rahat olsun" dediğim bir mekan oldu o akşam ve gerçektende hem mekan hem insanlar saolsun içim rahattı .

mervede cok sevmiş hepnizi selamlar söylüyor

öpüldünüz kib bye.
Mesaj tarihi:
Herşeyden çok , beilow çok para kaldırdı mı o akşam onu merak edıyorum ben . O kadar gaz verildi verildi bari boşa çıkmamış olsa gerek , o gecenin profit ne kadar bana belge belge açıklayın derhal! :D
Mesaj tarihi:
jacabo said:

mercimek topu istiyorum!

ahahaha gece biz kalan mercimek toplarını, sigara böreklerini filan kaan lara verdiydik sanırım.Şu an yenisi yapılıyor ama :P
  • Yeni Oluştur...