BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Arkadaşlar striptiz parti sırasında birisi yeşil t shirtünü burada unutmuş .
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Buluşmadan bir fotoğraf. Bu arada gelen herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten ilk defa gelcem diyipte herkes geldi, sığamadık hatta fazlası geldi :) Tadımızı bozan olaylar olmasına rağmen en son gece 2 gibi dükkandan kaçtık. Çok teşekkürler
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 kimsesiz direnisci olarak gelip orda birilerini bulayim direneyim diyorum
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 tiLi said: kimsesiz direnisci olarak gelip orda birilerini bulayim direneyim diyorum gel gel tek çıkmayın buradan toplanıp gidin. Başka tek olanlarda gelsin de ortamda tek olmak çok sakat. Birbirini kollayan birileriyle gitmek daha iyi.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 bi haftasonu daha gelebilirim aslında ben ya çok kalabalık olmasın lan yer bulamıyoruz :3
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Ben bu haftaiçinden sonra sizinim, deadline bitiyor, kafalar rahatlıyor, direnmeler devam ediyor.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 BeIlow said: Buluşmadan bir fotoğraf. Bu arada gelen herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten ilk defa gelcem diyipte herkes geldi, sığamadık hatta fazlası geldi :) Tadımızı bozan olaylar olmasına rağmen en son gece 2 gibi dükkandan kaçtık. Çok teşekkürler Asıl biz teşekkür ederiz abi, örgüt evi gibi kullandık kafeyi asdf. Çok oturtmadık malum olaylardan ötürü, başka zamana artık.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 bende malum cok oturamadım çok birşeyde yiyip içemedim yararım oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama ev sahipliğin için teşekkür ederim bellow :) ordaki tüm arkadaşlarada selamlar , hepinizle tanıştığıma cok memnun oldum inşallah daha az gerilimli mecralarda yine görüşürüz ben caddede orda burda koştururken kız arkadaşıma " git cafeye , orda kalki içim rahat olsun" dediğim bir mekan oldu o akşam ve gerçektende hem mekan hem insanlar saolsun içim rahattı . mervede cok sevmiş hepnizi selamlar söylüyor öpüldünüz kib bye.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Herşeyden çok , beilow çok para kaldırdı mı o akşam onu merak edıyorum ben . O kadar gaz verildi verildi bari boşa çıkmamış olsa gerek , o gecenin profit ne kadar bana belge belge açıklayın derhal! :D
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 gerçekten pofuduk ayı gibi bir ortam vardı, bozulmayaydı iyiydi
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Saeros istemedi diye gelmedim ben.
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ehehehe Bende dün ev taşıdım dükkan kapalıydı full daha bugün şimdi açabildim.
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 jacabo said: mercimek topu istiyorum! ahahaha gece biz kalan mercimek toplarını, sigara böreklerini filan kaan lara verdiydik sanırım.Şu an yenisi yapılıyor ama :P
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 sirf o yuzden kaanlarda kaldim zaten asdasd aksam ugrayabilirim =)
Seele Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ben gelemiyorum ya ben ona yaniyorum :(
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Abi kiz yok niye bu kadar heveslisiniz ):
Seele Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Esh hayvansin bunu biliyorsu dimi.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Aksam istanbula geliyorum yarin bir ugrarim resmen safe zone
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bekleriz. Bu arada Salı ve Perşembe günleri frp oyunu günü isteyenler gelebilir. Birthright oynuyoruz
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yer tam olarak nerde ben de gelmeyi düşünüyorum ama çıkartamadım bi türlü..
Öne çıkan mesajlar