-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 jacabo said: -Deno- said: iki gün de uyar. ama sonra beraber takılıp, meydan-park takılacaksak uyar. aklım orda kalır. Ictikten sonra ters olur biraz içmeyiz abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bende gelemiyorum istanbula bu arada istanbulda olsaydım hergün uğrardım sanırım. beilow'u benim yerime de öpün birde candan bir sarılın adama. teşekkürler beilow tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 -Deno- said: jacabo said: -Deno- said: iki gün de uyar. ama sonra beraber takılıp, meydan-park takılacaksak uyar. aklım orda kalır. Ictikten sonra ters olur biraz içmeyiz abi ? o olur =) planlar hep icme uzerine diye suledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 içmesiz pati buluşması mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Jedi said: içmesiz pati buluşması mı olur olur abi. en son tost yedik evlere dağıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Jedi said: içmesiz pati buluşması mı olur kaç kere geldin len buluşmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 off deno susamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 acıktım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 abi bir kerede ben ordayken yapin su bulusmayi. ayip gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ya neyse lel geliyorum cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 cumartesi saat 19:00 tamamdır geliyorum ben +1'imle. beilow ona göre hazırlık yapacak, adamı boş yere masrafa sokup göte getirmeyin zaten bi sürü masrafa girdi yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Alkolsüz denilmiş, alkollü denilmiş, ne olduğu belli değil gibi denilmiş :) Ben 10 kişilik bir hazırlık yapıyorum arkadaşlar. Alkol ve alkolsüz olarak. İsteyen istediği gibi takılır. Bira, vodka, şarap vs alıyorum. Atıştırmalık yemek filan yaptırıyorum. Kişi sayısı artarsa daha fazla yaparız sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bu arada kimler gelecek kesin yada kimler uğrarım belli değil yazsın bi. liste yapalım, beilow ona göre hazırlansın. ben geliyorum +1'im var. xaenin +1'i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Beni de yazin [+1] hem de kiz ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Artık 10 kişilik kota hayatta yetmez. Meydanda felan buluşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Sayın corpy, affınıza sığınarak, mahsuru yoksa +1'inizin capsini özel mesaj yolu ile rica edebilir miyim ? Unutmayınızki yuva yapanın, yuvası olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Masakari said: Sayın corpy, affınıza sığınarak, mahsuru yoksa +1'inizin capsini özel mesaj yolu ile rica edebilir miyim ? Unutmayınızki yuva yapanın, yuvası olurmuş. Maalesef , kendileri bana zimmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 kermit dövmücekse ben de geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Pazar yapin geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 copry said: Beni de yazin [+1] hem de kiz ^_^' missgs dsfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 dreagloth said: Pazar yapin geleyim cumarteside gelebiliyorsun.. gel işte abi zaten halı sahalardan sonra zor görüyorum yüzünü kalk gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 yav said: kermit dövmücekse ben de geleyim niye döveyim ya saçmalama kalk gel tabikide gelmezsen döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Fin said: copry said: Beni de yazin [+1] hem de kiz ^_^' missgs dsfsdfsf tek arkadaişim o değil yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Ben de çok gelmek istiyorum ama finaller dolayısıyla katılamıyorum. Öptüm, kib, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar