Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burçlara inanan insanlar

istanbulbeyfendisi

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Noyzura said:

ama doğum zamanını ve mekanını sen seçiyorsun işte ona göre de classını da önceden belirlemiş oluyorsun ama doğarken hafızanın üstü örtülüyor.

Neden hollanda varken turkiyeyi seciyim abi? Bence orda da zar atiyoruz

Esh said:

Noyzura said:

ama doğum zamanını ve mekanını sen seçiyorsun işte ona göre de classını da önceden belirlemiş oluyorsun ama doğarken hafızanın üstü örtülüyor.

Neden hollanda varken turkiyeyi seciyim abi? Bence orda da zar atiyoruz

Esh said:

Gorunuse gore impossible baslamisim, ileride god mode acarim diye heralde.

impossible değil ya gayet easy işte. öss kasıp 4 sene üni farmlayıp sonra giriyorsun bir yerlere ya da öğretim görevlisi olarak akademik kasıyorsun =)
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulbeyfendisi said:

Kız arkadaşım bu şekil yakında ayrılmayı düşünüyorum yani bu hafta agresif olacakmışım felan filan saçmalıklarını söylüyor, yok yükselenim şöyle böyle cidden bunlara inananlar hangi dinin mensupları, neye inanıyorlar , çözemedim bi türlü.

ahahaha şuna koptum.

bu arada ben de çok gıcık oluyorum ya... sanki dünyada 12 tip insan var anasını satiim. bir de yükselenler var gerçi o zaman kaç oluyor bilmiyorum, saat başı mıydı yükselen olayı. 24x12= 288 tip insan var yani dünyada.

okki.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

fede said:

4 SAYFA OLDU HALA İKİZLERE BOK ATMADINIZ.

patinin gidişati hiç hoş değil

3 tane ikizler kiziyla ciktim arka arkaya 6 yil icinde. Hepsinin amk. Boyle sikko bi burc olamaz lan. Bi insanin ruh hali bu kadar mi degisir. Dakikasi dakikasina tutmaz.

sorunun sende olduğu hiç aklına geldi mi? ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

teraziyim yükselenim ise aslan : Yani çok entel dantel duygusal , popüler , karizmatik ve güçlüyüm.

çin burcum : Domuz (su elementli) yani herkes ile anlaşmayı seven uzlaşmacı , alaycı maskesi altında iyi yürekli biriyim bide aşırı sevişkenim. aşkın fiziksel teması beni çok etkiliyor.

maya burcum Fırtına 9 : bu burçtan ötürü ağır spiritüelim ve dünyaya gelirken büyük bir karmik yükle hizmet etmek için geldim. fazlasıyla tuhaf acılara maruz kalabiliyorum ama hepsini kendime güç olarak ekliyorum .

Galactic Signature : White Crystal Wizard

I dedicate in order to enchant
Universalizing receptivity
I seal the output of timelessness
With the crystal tone of cooperation
I am guided by the power of death

anlayacağınız süper biriyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...