oldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ... direk gerizekalılar insan yerine koymaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Esh said: Noyzura said: ama doğum zamanını ve mekanını sen seçiyorsun işte ona göre de classını da önceden belirlemiş oluyorsun ama doğarken hafızanın üstü örtülüyor. Neden hollanda varken turkiyeyi seciyim abi? Bence orda da zar atiyoruz Esh said: Noyzura said: ama doğum zamanını ve mekanını sen seçiyorsun işte ona göre de classını da önceden belirlemiş oluyorsun ama doğarken hafızanın üstü örtülüyor. Neden hollanda varken turkiyeyi seciyim abi? Bence orda da zar atiyoruz Esh said: Gorunuse gore impossible baslamisim, ileride god mode acarim diye heralde. impossible değil ya gayet easy işte. öss kasıp 4 sene üni farmlayıp sonra giriyorsun bir yerlere ya da öğretim görevlisi olarak akademik kasıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 istanbulbeyfendisi said: Kız arkadaşım bu şekil yakında ayrılmayı düşünüyorum yani bu hafta agresif olacakmışım felan filan saçmalıklarını söylüyor, yok yükselenim şöyle böyle cidden bunlara inananlar hangi dinin mensupları, neye inanıyorlar , çözemedim bi türlü. ahahaha şuna koptum. bu arada ben de çok gıcık oluyorum ya... sanki dünyada 12 tip insan var anasını satiim. bir de yükselenler var gerçi o zaman kaç oluyor bilmiyorum, saat başı mıydı yükselen olayı. 24x12= 288 tip insan var yani dünyada. okki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 0ne said: jacabo said: burcum oglak yukselenim koc cok pis sevisirim sadomazo işte gerçek bir oğlak.... ahanda sictim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 burcum koç. :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 4 SAYFA OLDU HALA İKİZLERE BOK ATMADINIZ. patinin gidişati hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 kovaya bok atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 fede said: 4 SAYFA OLDU HALA İKİZLERE BOK ATMADINIZ. patinin gidişati hiç hoş değil 3 tane ikizler kiziyla ciktim arka arkaya 6 yil icinde. Hepsinin amk. Boyle sikko bi burc olamaz lan. Bi insanin ruh hali bu kadar mi degisir. Dakikasi dakikasina tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bende ikizlerden çok yandım kız konusunda, akıl hastasıyla birlikte olmak gibi, her gün farklı bir persona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 NolaxThensbane said: kovaya bok atabilirim No, you shan't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Esh said: fede said: 4 SAYFA OLDU HALA İKİZLERE BOK ATMADINIZ. patinin gidişati hiç hoş değil 3 tane ikizler kiziyla ciktim arka arkaya 6 yil icinde. Hepsinin amk. Boyle sikko bi burc olamaz lan. Bi insanin ruh hali bu kadar mi degisir. Dakikasi dakikasina tutmaz. sorunun sende olduğu hiç aklına geldi mi? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ciktigim toplam kiz sayisi 3 deil abi (: Ayrica bu foruma giren herkes kadar sorunluyum evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 cinsel gucume bok attin kova yalanciymis bu konudan bunu cikardim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 atarım atarım hatta küfürde ederim sizi tenzih ederek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 NolaxThensbane said: atarım atarım hatta küfürde ederim sizi tenzih ederek Kova kiziyla erkegi cok farkli bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 teraziyim yükselenim ise aslan : Yani çok entel dantel duygusal , popüler , karizmatik ve güçlüyüm. çin burcum : Domuz (su elementli) yani herkes ile anlaşmayı seven uzlaşmacı , alaycı maskesi altında iyi yürekli biriyim bide aşırı sevişkenim. aşkın fiziksel teması beni çok etkiliyor. maya burcum Fırtına 9 : bu burçtan ötürü ağır spiritüelim ve dünyaya gelirken büyük bir karmik yükle hizmet etmek için geldim. fazlasıyla tuhaf acılara maruz kalabiliyorum ama hepsini kendime güç olarak ekliyorum . Galactic Signature : White Crystal Wizard I dedicate in order to enchant Universalizing receptivity I seal the output of timelessness With the crystal tone of cooperation I am guided by the power of death anlayacağınız süper biriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 burç kafası baya kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JUJH-tImfqY ilk 1 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Noyan sence benim burcum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 axedice said: Noyan sence benim burcum ne? http://astroloji.mahmure.com/astrolojiler/cin-astrolojisi/okuz-burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 hayvanı : ayı hımm olabülüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 http://farm8.staticflickr.com/7269/7809696580_948d62499a_z.jpg Yine de burçlar yalan, burcumu tahmin edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 sen tam bir boğa erkeyisin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 kova master race dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Noyzura said: axedice said: Noyan sence benim burcum ne? http://astroloji.mahmure.com/astrolojiler/cin-astrolojisi/okuz-burcu noyan sayesinde bir şey daha öğrendim, tavşanmışım bende. mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar