mani Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hay marsgate'ine koyim. boktan bir film piyasaya düştüğü zaman açamadılar mı şu boku. salı 21.30'a bilet alıcam marmara park'a 5 kişilik. 3 gündür koltuk seçimi çıkmıyor. yapınacız işe sokim.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 HFR gittim perde büyük kaldı biraz IMAX giderim ama, Tolkien sever olarak Bilbo ve yüzük arasında gidip gelmeleri yansıtmış bunu bekledim, bir kaç ince nüans vardı o kadar hikayeyi deşmesine rağmen bir kaç şeyi vermiş yine o yüzden çok rahatsız olmadım kızıl elften filan. Müzikler güzeldi ama bence yetersizdi. Genel olarak kurgu iyidi gerilim dozu iyidi, tabi smaug reiz.
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Spoiler ilk gözüken yüz peter jakson dı dimi ?
Marv Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Bu gün gittim pek beğenmedim filmi ya. İlk film çok daha güzeldi. Hatta ilk filmden aldığımız gaz ve büyük beklentilerle gittik ama hayal kırıklığına uğradık. LOTR üçlemesi ve An Unexpected Journey'den sonra serinin en kötü filmiydi bence.
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Praetorian said: Spoiler ilk gözüken yüz peter jakson dı dimi ? Yep.
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Praetorian said: Spoiler ilk gözüken yüz peter jakson dı dimi ? yep
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Marv said: Bu gün gittim pek beğenmedim filmi ya. İlk film çok daha güzeldi. Hatta ilk filmden aldığımız gaz ve büyük beklentilerle gittik ama hayal kırıklığına uğradık. LOTR üçlemesi ve An Unexpected Journey'den sonra serinin en kötü filmiydi bence. Zevksizsin abibence
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 stephen fry'i gordugum film iyidir. sirf bu yuzden bile iyiydi.
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 gerçek dragon bulup oynatmişlar filmde.
Marv Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Revenge said: Marv said: Bu gün gittim pek beğenmedim filmi ya. İlk film çok daha güzeldi. Hatta ilk filmden aldığımız gaz ve büyük beklentilerle gittik ama hayal kırıklığına uğradık. LOTR üçlemesi ve An Unexpected Journey'den sonra serinin en kötü filmiydi bence. Zevksizsin abibence Saygı duyarım.
lierozip Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 istanbulda 2D dublajsız olarak seyredebileceğimiz bir yer var mı? bulamadım bi türlü
kaczynski Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 trailerını izleyince herhalde ilk filmi ikiye katlar diyordum ama bildiğin bazı yerlerde esnedim. sürekli bir ''şimdi geliyor galiba'', ''süper şeyler geliyor'' demekle bitti film. oysa bundan çok daha fazlasını umuyordum giderken. 6.5/10
syd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Ben cok fantastik filmleri sevmem. Ilk hobbitte uyumustum. Bunu keyifle izledim. Izleyenlere Abi film orda mi kesilir yaaa
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 yukardakine cevap evet makinist falan kesti sandım ben, filmi izlerken çat diye bitiyor, ters bi durum
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 film kesinlikle ilk filmlerin epikliğıne yaklaşamıyor fazla dramatize edilmiş,karakterlerin tepkileri hep en uçlarda hele cüceler bi hayli ergen karakterli,içim baydı ibişlerin triplerini izlemekten ama benim en cok aklımda kalan komiklik: müzikler bir gaz geliyor DIRIRIIIIII diye,böyle atarlı bi müzik çalıyor,sonra hiç birşey olmuyor,30 saniye sonra yine bi DIRIRRIRI atarlı epik müzik havası,yine hiç birşey olmuyor.2. yarıda artık epik müzik enflasyonuna uğraamıştı film,sürekli arka fonda çalıp duran atarlı müzikler,ama görünürde o müziğe eşlik eden bi epiklik yok. klasik holivud filmi,klişenin düzünesi bir para ,görsel şölen fln dicem ama dandik bi salonda izledim çok eleştrisini yapamıyacağım özellkle aşırı dramatiklik beni çok yordu,karakterler hep ya maksimum karizmada,maksimum atarda,maksimum çaresizlikte vs vs,hiç normal verilen tepkiler,normal diyaloglar yok ne kadar masal,elf,cüce fln olsada önceki filmleri izlerken hiç yaşamadığım bir duyguyu yaşadım : " e abi çocuk filmi olmuş bu" sonuç : film tabiki izlenir,ama peter jacksonun gtü kalkmış
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi aşk hikayesi var... ben burada koptum konudan.. Bence de ilk film bundan daha iyiydi.
Marv Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Biz zevksiziz beyler, yoksa film epik.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Tolkien filmleri arasında en kötüsüydü. Kitabı okumayan adamı eğlendirir ama.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Şu filmi sevmeyenler için söylüyorum : Keşke izlemeseydiniz, zamanınıza ve paranıza yazık olmuş. Sizler için yas tutuyorum.
Öne çıkan mesajlar