Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hay marsgate'ine koyim. boktan bir film piyasaya düştüğü zaman açamadılar mı şu boku. salı 21.30'a bilet alıcam marmara park'a 5 kişilik. 3 gündür koltuk seçimi çıkmıyor. yapınacız işe sokim.
Mesaj tarihi:
HFR gittim perde büyük kaldı biraz IMAX giderim ama, Tolkien sever olarak Bilbo ve yüzük arasında gidip gelmeleri yansıtmış bunu bekledim, bir kaç ince nüans vardı o kadar hikayeyi deşmesine rağmen bir kaç şeyi vermiş yine o yüzden çok rahatsız olmadım kızıl elften filan.

Müzikler güzeldi ama bence yetersizdi.

Genel olarak kurgu iyidi gerilim dozu iyidi, tabi smaug reiz.
Mesaj tarihi:
Bu gün gittim pek beğenmedim filmi ya. İlk film çok daha güzeldi. Hatta ilk filmden aldığımız gaz ve büyük beklentilerle gittik ama hayal kırıklığına uğradık.

LOTR üçlemesi ve An Unexpected Journey'den sonra serinin en kötü filmiydi bence.
Mesaj tarihi:
Marv said:

Bu gün gittim pek beğenmedim filmi ya. İlk film çok daha güzeldi. Hatta ilk filmden aldığımız gaz ve büyük beklentilerle gittik ama hayal kırıklığına uğradık.

LOTR üçlemesi ve An Unexpected Journey'den sonra serinin en kötü filmiydi bence.

Zevksizsin abibence
Mesaj tarihi:
Revenge said:

Marv said:

Zevksizsin abibence

Saygı duyarım.
Mesaj tarihi:
trailerını izleyince herhalde ilk filmi ikiye katlar diyordum ama bildiğin bazı yerlerde esnedim. sürekli bir ''şimdi geliyor galiba'', ''süper şeyler geliyor'' demekle bitti film. oysa bundan çok daha fazlasını umuyordum giderken.
6.5/10
Mesaj tarihi:
film kesinlikle ilk filmlerin epikliğıne yaklaşamıyor
fazla dramatize edilmiş,karakterlerin tepkileri hep en uçlarda
hele cüceler bi hayli ergen karakterli,içim baydı ibişlerin triplerini izlemekten

ama benim en cok aklımda kalan komiklik: müzikler bir gaz geliyor DIRIRIIIIII diye,böyle atarlı bi müzik çalıyor,sonra hiç birşey olmuyor,30 saniye sonra yine bi DIRIRRIRI atarlı epik müzik havası,yine hiç birşey olmuyor.2. yarıda artık epik müzik enflasyonuna uğraamıştı film,sürekli arka fonda çalıp duran atarlı müzikler,ama görünürde o müziğe eşlik eden bi epiklik yok.

klasik holivud filmi,klişenin düzünesi bir para
,görsel şölen fln dicem ama dandik bi salonda izledim çok eleştrisini yapamıyacağım

özellkle aşırı dramatiklik beni çok yordu,karakterler hep ya maksimum karizmada,maksimum atarda,maksimum çaresizlikte vs vs,hiç normal verilen tepkiler,normal diyaloglar yok

ne kadar masal,elf,cüce fln olsada önceki filmleri izlerken hiç yaşamadığım bir duyguyu yaşadım : " e abi çocuk filmi olmuş bu"

sonuç : film tabiki izlenir,ama peter jacksonun gtü kalkmış
  • Yeni Oluştur...