darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Yeni yıla doğru mmhmh ^^ 25 Aralık ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=25dVQU3JkkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Ya arkadaş şu biletler satışa çıksın bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Variety said: If “An Unexpected Journey” felt like nearly three hours’ worth of throat clearing and beard stroking, the saga gets fully under way at last in “The Hobbit: The Desolation of Smaug”… Actually shorter than the first film by nine minutes, this robust, action-packed adventure benefits from a headier sense of forward momentum and a steady stream of 3D-enhanced thrills — culminating in a lengthy confrontation with a fire-breathing, scenery-chewing dragon…” THR said: After exhibiting an almost craven fidelity to his source material the first time out, Jackson gets the drama in gear here from the outset with a sense of storytelling that possesses palpable energy and purpose. [For] the most part he moves the episodic tale along with reasonable speed for a leviathan while serving up enough fights, close shaves and action-filled melodrama for an old-fashioned movie serial or a modern video game. "The Guardian" said: The Desolation of Smaug is a cheerfully entertaining and exhilarating adventure tale, a supercharged Saturday morning picture: it’s mysterious and strange and yet Jackson also effortlessly conjures up that genial quality that distinguishes The Hobbit from the more solemn Rings stories. The absurdity is winning: you’re laughing with, not laughing at. Empire said: While An Unexpected Journey had plenty of bucolic charm, it did, for a Middle-earth film, feel oddly inconsequential. The Desolation Of Smaug remedies that. Moody, urgent and, for want of a better word, Ringsier, it’s a much more satisfying film… Verdict: Middle-earth’s got its mojo back. A huge improvement on the previous instalment, this takes our adventurers into uncharted territory and delivers spectacle by the ton. And in case you were wondering, yes, someone manages to say the title as dialogue. Time said: Who could guess, after the meandering first feature in a seemingly unnecessary eight-hour trilogy of films based on a novel of less than 300 pages, that Peter Jackson had such a vigorous and thrilling middle episode in store?… Each complex encounter, especially a flume-ride escape of the dwarves, boasts a teeming ingenuity of action and character… In all, this is a splendid achievement, close to the grandeur of Jackson’s Lord of the Rings films. Genel olarak ilk filmden çok daha fazla beğenilmiş. Hem daha hızlı ilerliyor hemde LOTR üçlemesine daha yakın tonu var deniyor. Bu reviewlerde değilde başka yerde okuduğum CGI'ın yine çok fazla olduğu ve bazı sahnelerin çok bariz sonradan eklendiği belli oluyor diyordu. Hani zor yetiştirmişler gibi. Smaug efsane olmuş ama deniyor her türlü. Birde kötüleyen iki review var ama böyle sırf popüler şeyi kötüledik bakın demek için yazılmış gibiler. Indiewire said: To wit: the Peter Jackson-directed ‘Hobbit’ sequel might be the more vigorous, action-packed, darker and more (superficially) engaging version of the series thus far, but that doesn’t actually mean it’s a keeper of any sort… The truth is, audiences are going to approve of this sequel. It’s entertaining, it’s engaging and it’s got thrills, but all at the expense and to the detriment of what stories, narrative and filmmaking should be about. ScreenCrush said: There comes a time when we must stop kidding ourselves. These ‘Hobbit‘ films – with ‘The Desolation of Smaug‘ representing the shank of the trilogy – are not real movies. These are exploitation films for Tolkien nuts, for enthusiasts of the original ‘Lord of the Rings’ movies and for audiences so hungry for high fantasy they’ll gobble up whatever is served to them and ask for seconds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 O kadar review yerine gider kitabını okurum onlar ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Weta'nın VFX'leri sırıtmaz. Abartmasınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 şu production videoları en az film kadar zevkli izlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Abi bizim için ayin gibi şu filmler. Aynı takım gidiyoruz liseden beri LotR filmlerine falan. Hepimiz farklı şehirlerdeyiz ama yine de denk düşürüyoruz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Avrupa yakasında Citylife Nişantaşı için de biletler satışa çıkmış. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bicwV1Bmcqk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 imax 3d gelecek di mi Türkiye'ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 istinye parka gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Jim_E_Rustler said: Setler LOTR gibi hakiki set yerine CGI oldugu için cücelerle gandalf aynı odada hiç olmamış, gandalf tek basına green roomda. sir ian mckellen aglamış sette "Ben bu yüzden aktör olmadım" diye. http://i.imgur.com/yLV5QiG.jpg Abi bildigin sopalara kiminle konusması gerekiyorsa ona göre surat fotosu koymuşlar. http://i.imgur.com/iWmrFO4.jpg Right in the feels. Demin şunu blu-ray extra'larında izledim de adam harbi ağladı lan. İçim parçalandı... Sonra makyaj odasını süslediler moral verme adına. Çok cana yakın insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ian amcayı anlıyorum ama ne yapsınlar işte teknoloji bu kadar şimdilik. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 first world problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Merakla bekliyorum 1 haftadan az kaldıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 gidecek adam bulamadım ya. balıkesirde takılan varsa bi pm atsın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 arkadas cosplay grubuyla hobbit galasina gitmis :/ bi an cok kiskandim ama sonra gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bu galalara nasıl gidiliyor ya. Bi yolu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben de perşembe gidiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 http://www.thewhitetree.org/forum/viewtopic.php?f=178&t=19633 HFR gelmiş gözümüz aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 cicibeybe said: Bu galalara nasıl gidiliyor ya. Bi yolu yok mu Davetiye ile oluyor. Ben two towers galasina quiz den starwars 3 de Turkcell den bilet kazanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 unluyle evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Jim_E_Rustler said: Setler LOTR gibi hakiki set yerine CGI oldugu için cücelerle gandalf aynı odada hiç olmamış, gandalf tek basına green roomda. sir ian mckellen aglamış sette "Ben bu yüzden aktör olmadım" diye. http://i.imgur.com/yLV5QiG.jpg Abi bildigin sopalara kiminle konusması gerekiyorsa ona göre surat fotosu koymuşlar. http://i.imgur.com/iWmrFO4.jpg Right in the feels. kıyamam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar