Dynun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bergamotlu aldım bugün ilk defa deniyim diye. hoşuma gitti , diğer aromalar nasıldır bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bergamutlu deneyenler hep beğeniyor genelde ben daha rastlamadım bile marketlerde.. İçindekiler kısmında ne yazıyor acaba internetten bulamadım bu konu hakkında bir bilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Nestea/Fusetea'nin yerini aldi valla benim icin. Baya sevdim ben limonlusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bitek lipton içiyorum ben hala ya tadı çok değişti gerçi onunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 nestea'nın bir tane ice vardı ne süper bir tattır, içtikçe içesin geliyor. aksine hiçbir yerde bulunamıyordu. böyle adamın boğazını falan bi garip yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mentollu salem ic daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ice ti içmiyorum artık. fazla şekerli yaptılar insanın içini bayıyor. eskiden o hafif acımsı tadı çok güzel gidiyordu buz gibi şimdi şişkolara göre yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bimlerde satılan titon marka icetealer var limonlusu leş ama şeftalisi...OMFG OMFG OMFG NERF bi dahaki sefere alın abi ,2 lira 3 lira bişi zaten , bana teşekkür edeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bergamot akıyo. diğerleri için lipton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 en iyi http://basinbulteni.sirkethaberleri.com/files/news/67528/low_fuse-tea-karpuz2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bunun da bitek karpuzu iyi. o da ikincide bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 fuse tea cok kötü ya.. ice tea şeftali coca cola ise fuse tea şeftali Le'cola falan böyle içince agzımda garip bir tat kalıyor sevmedim hiç (şeftali içiyorum o yüzden onun üstnden yorum yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Litminov said: Bergamutlu deneyenler hep beğeniyor genelde ben daha rastlamadım bile marketlerde.. İçindekiler kısmında ne yazıyor acaba internetten bulamadım bu konu hakkında bir bilgi? c vitamini yok bergomat aroma şeklinde extrat değil glikoz şurubu, su ve asit geri kalanı kristal kolaya yaptırıyormuş zaten çaykur bunun viralini bıraktım, torkusporluyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bergamut acaip. Kötü değil de. Ekşi gibi ama değil de gibi. Acımsı böyle. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bergamot fena deil gerisi les Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 limonluyu hiç beğenmedim. ayrıca saçma sapan pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 soguk cay ne lan, ice tea mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 seker duzeyinizi bozabilir dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aquila said: soguk cay ne lan, ice tea mi? cold tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kristal kola ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 çok kötü lan, toz şekeri basmışlar didi'yi oynayan kadına küfrediyodum az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 toz şeker kalmadıki glikoz şurubu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 baya çirkin şerbet gibi bişey şunun aromasızını yapsalar bildiğin ayz tii yapsalar yok satacak. hiç denediniz mi bilmiyorum ama normal çay demleyip bekletip ılıyınca vurun buzdolabına şekersiz falan. inanılmaz oluyor. şekersiz olduğu saçma sapan iyi oluyor gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bergamotlusu is yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar