forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CbVSJKBGMrg dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Tim Ingiltere'de zengin olup memlekete fabrika actirmis vay emenike niang sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 muhtemelen yapay aroma koyuyorlardır buna amerikada olsam dava açardım tüketiciyi yanıltan reklam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 O dava bizde de acilabiliyor ama bizim halkta ugrasan cikmiyor. Ben de ugrasmam sahsen. O kadarini dusunmuslerdir ama, dogal aroma koymuslardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Niye Garbic ama, tasiyin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 ya şu ice tea lerin tadı çok güzel ama içinde faydalı bir şey yok bari vitamin filan koysalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 GERGE said: O dava bizde de acilabiliyor ama bizim halkta ugrasan cikmiyor. Ben de ugrasmam sahsen. O kadarini dusunmuslerdir ama, dogal aroma koymuslardir. biz de kazanması daha zordur diye uğraşılmaz. ilaç sektöründe tanıdıklarım var ya orda bile bu kadar rezaletken denetim falan gıda sektöründe neler dönüyordur. adamlar resmen markasal olarak tanınan firmalara denetime gitmiyor ya nasıl olsa iyi yaparsınız siz mantığı ile. gerçi belki bu amerikada da böyledir bilemiyorum ama saçmalık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 forgiver said: ya şu ice tea lerin tadı çok güzel ama içinde faydalı bir şey yok bari vitamin filan koysalar ice tea dedigin sey bildigin boyali su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Bunların hiçbiri bırakın soğuk çayı, çay bile değil. Çay dediğin şey birkaç gün beklerse küflenir. Benim evimde küflenmeyen bardak kalmadı. Yakında kültür merkezi açacağım evimde.. Koruyucuydu, katkısıydı, kimyasal maddeydi şuydu buydu derken o çay çay olmaktan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 said: Su, Şeker, Asitlik Düzenleyiciler (Sitrik Asit, Tri-Sodyum Sitrat); Siyah Çay Ekstraktı (0,14%), Şeftali Suyu konsantresi (%0,1), Şeftali Aroması, Antioksidan (Askorbik Asit) içindekiler bunlar işte koladan çok daha zarasız serinletici ve enerji verici su işte 2 vitamin atsalar boşa içmesek diyorum ben de edit: Askorbik Asit c vitaminiymiş soda ayran meyve suyundan sonra tercih ederim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 %0.24 ü şeftalili çay yani. İçinde şeftali ve çayla alakalı bişeyler varmış en azından iyi yine :p Ekstraktı ve konsantresi kısımlarında bi hinlik varsa bilemiycem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 şeftali suyu bile değil konsantresi binde 14 oranında ve utanmadan üzerin şeftali yazıyorlar, üzücü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 aromalar cok yogun birseydir belki o yuzden o kadar az koyuluyordur. Tatlandiricilar gibi yani. aspartam sukrozdan 100 kat daha tatli oldugu icin cok az bir miktar konuluyor iceceklere mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 beğnemiyorsan şeftali nektarı içersin aroması var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Bu arada dikkatlerden kaçmadı değil böyle ürün reklamları yapmalar beğenmeyip eleştirenleri terslemeler falan sdfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 türk malı diye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 1 kilo şeftali aromasının maliyeti 20000 dolar onun yerine kullanılan Sporobolomyces odorus (mantar) 1200 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Kültürel değerler üzerinden pazarlama çalışmaları 101 gibi bir şey bu reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 cay demleyin sonra buz ve elma suyu biraz da limon mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Bu ürünün içindekiler kısmına internetten ulaşabileceğimiz bir yer var mı? Ben baktım ancak bulamadım. Bu arada hemen ekşi sözlüğe baktım ve resmen benim anlatmak istediklerimi yazmışlar. Marka adından tutun da reklam kampanyasına kadar.. http://eksisozluk.com/caykur-didi--3858342?p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 O bu değil Cappy Atom tam fiyasko , ballı mallı diyorlar resmi kocaman ön yüzde ama %0.10 bal bulunuyor ve tadı acayip dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Gidip bi' çay koyayım bari. Sigh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Çayın soğuğu mu olurmuş ya Nerede bizin ince belli bardakta elimizi yakan çaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bu gun aldim, bir seye benzemiyor. Bir daha da almam. Limonlu aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 içindekileri oku7dumda işe yarar bir şey yok yarım litre diye alınabilir ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar