Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 3.5 saat film izleyip, öldüm tripleri. dayanamıyorsanız 5 dakika ara verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Fistan'ı yerinden edecek birisi mi geliyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 edemez bunda o yetenek/beyin kombinasyonu yok. küçükken havaya 3 kere atıp 1 kere tutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Biyik said: 3.5 saat film izleyip, öldüm tripleri. dayanamıyorsanız 5 dakika ara verin. bunun bi de bütün gün salak gibi bişey yemeyip sonra "off bütün gün bişey yemedim" diye ağlayanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Fransuxa said: edemez bunda o yetenek/beyin kombinasyonu yok. küçükken havaya 3 kere atıp 1 kere tutmuşlar. o 3'ün 1'i de sana denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 keko musnuz? film izlerken ara mı verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 niye verilmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 nympho'yu bile 1 gün arayla izledik festivalde, adam filme ara mı verilir diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Flassh said: keko musnuz? film izlerken ara mı verilir saerosu bilmemde bıyık keko onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 2014'teyiz ne kekosu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 bu arada keko nostalji http://s1.ttnetmuzik.com.tr/TTNETMuzik/img/cacheimg/300/album_17042_300_300.jpg?cacheID=1268251632 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 çok keko diyince gerçek keko geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Gangster's paradise yıllardır listemde durur dinlerim şimdi klibi tekrar izledim gaza geldim filmi de tekrar izlicem vivavale said: 10 / 7 hafta içi power fm de birer gün ara ile denk geldi filmin soundtrack i ganster's paradise. sabah da aklıma geldi izledim dayanamadım. Michelle Pfeiffer güzelliği ile aktrist olacak nadir hatunlardandır kendisi şimdi nine olmuş ama olsun saygımız var. bi de soyadını öğrenene kadar canım çıktı. heh gerçek bir hikaye filmin konusu. izlenir 95 yapımı. soundtracki de koymadan geçmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 tatlı film. 7/10 spoiler öleceklerini bilerek izlemek biraz tuhaf bir his yaratıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://www.movieposterdb.com/posters/09_09/2009/898367/l_898367_f64a1fd0.jpg the road (2009) biraz temposu düşük ama ortalama bir post apocalypse filminden iyi. ortamlar, çekimler güzel. aragorn da iyi gitmiş. pek bi olayı yok filmde ama zaten filmde olay yok. çocuğun embesil gibi davranması ve bunca zamandır yol kenarlarında konaklamamayı öğrenememiş olmaları filmin saçma yanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://www.thehollywoodnews.com/wp-content/uploads/RoboCop_Quad-1024x770.jpg karakterler birbirinden kötü. plot çok dağınık ve kötü. 2 saate yakın sürmesine rağmen. idiotluğa varan bir amerikan propangadası vardı. amerikalılar bile cringe olmuştur sanırım. gary oldman çok bozdu. kült klasiğin içine etmişler 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu ne ki şimdi? iyi ki sinemaya gidip para vermemişim. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Sufi said: çocuğun embesil gibi davranması ve bunca zamandır yol kenarlarında konaklamamayı öğrenememiş olmaları filmin saçma yanları. spoiler hocam hangi filmde akıllı davranan amerikalı velet gördün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Sympathy for Lady Vengeance 7/10 film genel itibarı ile fena değil.kadının oyunculuğunu beğendim,rolde sırıtmamış.arada oldboy'dan karakterler görmek de iyi geldi.filmin en büyük eksisi koreceden ingilizceye çeviri yapılan sahne. leş ötesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 3/10 çok kötü (td) hiç beğenmedim dün tv de denk geldim 2. kez izledim hep en iyi (tu) 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Esnaf said: 3/10 çok kötü (td) hiç beğenmedim sonu ile vasatı 1 basamak geçer bence. 5-6 sene önce olmuştu izleyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 http://collider.com/wp-content/uploads/snowpiercer-poster-international.jpg olmamış ya işin içine aptal amerikalılar girince bok etmiş güzelim kore kafasını bi tane daha vardı böyle kore/amerikan yapımı o kadar hevesli bekleyip meh çıkmıştı o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 İtirazım var. Senaryoyu SSÖ yazmış öyle laylaylomuna sinemaya gittik kız arkadaşımla beklentisiz olunca ikimizde memnun kaldık izlenir gideri var. http://www.beyazperde.com/filmler/film-227064/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar