Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 science fantasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 arkadaşlar siz çıldırmışsınız, ne gerek var 2 sayfa filmin türünün ne olduğunu tartışmaya? sıkıldım her şeyin belli kalıplara sokulmasından ve insanların bunu bu kadar önemsemesinden. bu arada 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi bence terminatör de sci-fi sonuçta akışkan robotlar falan var zaman yolculuğu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bir film birden fazla genre ile siniflandirilabilir. Embesil embesil kavga etmeye ne meraklisiniz. Allah akil fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bence sen baya embesilsin, herkes düzgün düzgün konusmuş arasında. Forum değil mi burası? Ne kadar düdük dolmuş birden topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi bu filme hatırladıgım kadarıyla burda baya sallamıştınız. yanlış hatırlamıyosam eğer de. film baya baya deli gibi sürüklüyo yani. ben beğendim tom abinin işini. güzel film. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi bu trance acayip kafa skici film cıktı yalnız bir kere daha izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mc_Lovin said: primer 7000$ bütce ile cekilmis. Enteresant. Begenmekle begenmemek arasinda kaldim. Sindirimi zor bi film =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ayfon said: Mc_Lovin said: primer 7000$ bütce ile cekilmis. Enteresant. Begenmekle begenmemek arasinda kaldim. Sindirimi zor bi film =) aynen!=) biz de geçen gün Cern'de sinema kulübüyle izledik,herkes yerinden kıpırdnmaktan bir hal oldu, ama işte sci-fiction konusu olarak ilginçti. baymadı değil baydı ama ... ilginçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Jaegerjaquez said: abi bence terminatör de sci-fi sonuçta akışkan robotlar falan var zaman yolculuğu var akışkan robotlar :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tam sevgili adayıyla ya da sevgiliyle izlenmelik korkumsu filmi korkar sarılır korursunuz sonunda ağlar teselli edersiniz falan çocuklar da pek güzel oynamışlar taktirlik 80/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 silver linings playbook jennifer lawrence sevip de izlemeyen yoktur zaten çok başarılı bir film olmuş , beklentim de düşüktü belki o da etkilidir bu kadar beğenmemde 85/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 jenniferrrr hep esmer kal jenniferrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://www.fullhdfilm.net/wp-content/uploads/celik-Adam-Man-Of-Steel-Full-HD-Film-Turk%C3%A7e-Dublaj-izle.jpg efektler, aksiyon vs. güzeldi. yinede bişeyler eksikti. görsellik dışında film yavan geldi. transformers izler gibi izleniyor yani. 6,8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 copry said: tam sevgili adayıyla ya da sevgiliyle izlenmelik korkumsu filmi korkar sarılır korursunuz sonunda ağlar teselli edersiniz falan çocuklar da pek güzel oynamışlar taktirlik 80/100 benden de bir 8/10 çalışır temiz. yalnız filmden önce yayımlanan kısa filmdeki sahneyi birebir kullanmış olması ilginç geldi sadece bana o kadar. bir de gizem unsurunu öldürüp başından itibaren korktuğun şeyi gözüne gözüne sokması da pek hoş değil ama yine de bu saydıklarım 2 puan götürür işte kalır 8. korku türünü sevenler izlesin. geçenlerde bir yarım akıllı korku türü öldü diyordu buralarda. herkes sinema eleştirmeni ve eksperi olduğu için tabii bir şey diyemiyoruz. bazı ileri zekalılar da man from earth'ü film olarak değerlendiriyor işte yalnızca. kitabını okusa muhtemelen yanından ayırmayacak da işte ne yazık ki sinemadan anlamadıkları kadar genel olarak kültür ve sanat konusunda da bayağı gerideler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ne bu şiddet bu celal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ahah mascio ve klasik leş tavrı. ona buna hakaret etmekten başka bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 oha bunu diyen red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 her konuda devamlı ona buna hakaret ettiğim mesajlarımı getir özür dileyeyim sdfs. 1 tane falan bulmicaksın ama. bu mascio her konuda böyle. gerçi 30k mesaj var lan nasıl bulcan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 evet denemek istedim korktum sfd lan yok ben her filme hakaret eden bok atan anlamında söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ben filme bok atıyorum abi olur öyle :) mascio direk kişiye dalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 terbiyesiz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://pelerinli.com/wp-content/uploads/2013/04/oldboy-poster.jpg remake muhabbetine bir daha izledim. 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 10 değil aslında 9 anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar