Pascha Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 cogu zaten suya bile inmemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 varmı abi oynayan. mal gibi gitmiş NA clientini indirmişim diyorum ulan amerikadan başka server yokmu. 4 tane daha server varmış bide 180 pinglerle saatlerce oynadımda tier 5 gemi falan açtım fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Yeni başlayacak olan varsa benim referal ı kullanabilir mi acaba :) http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/0JEvrvO Referral ı kullanıp yeni hesap açan oyunculara 2 tane bedava gemi ve oyun içi bonus eşyalar (bayrak, kredi vs veriyor). Referral ı kullanılan kişi ise bonus eşyalar alıyor :p Yeni başlayacaksanız bu link i kullanmasanız bile başkasınınkini kullanmadan açmayın, o bedava verilen gemiler bende bile yok :D http://eu-lrlfe-wowsp.gcdn.co/media/images/diana_HU8fa3v.png http://eu-lrlfe-wowsp.gcdn.co/media/images/texas.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 rare den süpercontainer düştü 20m oh oh ilaç oldu. 250lik damage control II düşmüş birde sonradan farkettim. Halloween event var, oyun başına 2-3 adet %100xp camuflajı düşüyor parada geliyor ilgilenen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Dibindeki gemilerin veya devasa gemilerin aniden ortadan kaybolma muhabbeti halen devam ediyor mu? son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=gNQReC3y0cE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Fighter kullanmayan cvleri ıslak odunla dövmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 usa da 1 fighter 2 dive boomber oynamak yerine 3 dive 1 toorp oynuyorum ve gayet 3 gemi batırıp ortalama 150k damaj yapıorum ;) japonlar zaten ucak sıcıyolar tier 6 7 lerde 2 toorp 2 figher yetmez gibi birde dive bomber var herturluı varyasyonu yapabiliyosun. toorp saldırısında pruvayı uvak yonune cevirirsen max 1 toopr yersin dive zaten şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 fir3blad3 said: Dibindeki gemilerin veya devasa gemilerin aniden ortadan kaybolma muhabbeti halen devam ediyor mu? son durum nedir? oyle bir durum yok su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Bu dediğim olay bug değildi yalnız. Oyunun kendi özelliğiydi. O muhabbeti kaldırdılarsa tekrar yükleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 visibility olayı hala vardı 3 ay önce filan, destroyerler 3km ötede vanish atan rogue gibi kayboluyor mu hala onu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Vanish smoke yüzünden değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Smoke başka mevzu. Ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bi tane saçma siklon çıkan harita vardı o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Görevler 01.01 e kadar devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 cadılar bayramı görevleri ve gemileri gelmiş sonunda rasputinle kapışıyorsun ilk aşamayı geçtimde 2.de teamdekiler işi bilmiyor transilvanya gemisi önde kalıp dağılıyor bu hellowen gemilerinde kaptaan skillerini verirken bs : normal verdim kendi kullandığım alman gemisi gibi batarya atış eğitimi ağırlıklı manuelde açtım cruiser : hiç kullanmadım ama galiba uçakları yok zaten lvl 3 bütün gemiler destroyer : japon destroyer gibi hızlı torpido ağırlıklı verdim ama yanlış olabilir hangi ülke gemilerine denk geliyor bu cadı gemiler :P ne skill verelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar