MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Harbi herkesin bilgisayar karşısında davranışları çok komik oluyo. Mesela benim davranışlarım şunlar olurmuş. Hiç bir şey duymuyomuş, ama hiç bi şey. Sinir oluyolarmış. Bide komik bişi görürsem yarılırım. Bu umumi bir yerde oluyosa millet çok garip bi şekilde bana bakıyo. Ulan ne bu , adam kendi kendine yarılıyo gibisinden oluyomuş. Siz mesela sadece sırıtır mısınız? Yoksa çok fazla güleniniz var mı ekran karşısında? Diğer özel davranışlarınız nelerdir? ps:şimdi ilk 2-3 mesaj dalga geçer gibi gelirse, gerisi öyle devam eder. Dalga geçicek gibi atacaklar varsa da, bu mesajdan sonra kasılıp atamayabilirler. Ama hiç kasılmayıp, ben çok rahatım, dalga geçilcek mesajdır bu, hiç kasılmam yine de dalga geçerim diyenlerde olacaktır. Ama bir önceki mesajı yazmamlada onların içinden bir eleme olacaktır. Ve bu böyle devam edecektir. ps2: yukardaki mesajı anlamadıysanız dikkate almayın. Kafam güzel ondan olabilir..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Aralık 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Balkon kapısı açıkolduğundan titreme hareketm var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
wraog Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Yalnız kalınca burnumu karıştırmadan duramıyorum.Uzayan kıllar fena kaşındırıyor.Kesmem lazım.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bilgisayara, kitaba ve televizyona karşı kilitlenme huyum var. Hiçbir şey algılamıyorum söylenen. Televizyon da izlemem işin komiği normalde, sadece bakıp düşünmeye başlıyorum bir şeyler. Bir de yarış oyunlarında kendi kendime merkezcil(merkezkaç her neyse) kuvveti yaratıp koltukta yan yatarım :) KArdeşim Borbag daha kötü, First person oynarken, köşedeki adamı görmek için kafasını çeviriyor :) eheheheheheh[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Böğğk. Söyleme bari.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 şarkı dinleyip söylerim ben. bazen de bir sorun olduğunda (mesela az önceki adsl sorunu gibi) kendi kendime sabırlı olmamı, sinirlenmememi öğütler, en sonunda kendimi tutamaz ve boğazım yırtılırcasına bağırırım. sesim kısılır sonra. *!öksürür*[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bi yandan müzik dinleyip bi yandan yazı okuyorum genelde o yüzden 3-4 seslenmede duyabiliyorum (6.1 hoparlörün de etkisi var bunda =) ). Neden bilmem ama dişlerimle oynarım, garip valla da öyle işte. Oynarım dediğim elimi yumruk yapıp ağız hizasına kaldırmak ve baş parmağını ön kesici dişlerin altında dayamak. Yaa, yaa.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Şimdi ''içtin mi?'' diye sorcaktım ki son p.s'yi okudum.. Valla ben tüm ciddiyetimle okurum her yazıyı..Bi kere gülmekten düşmüştüm sandalyeden o kadar :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 sadece ekrana bakıyorum arada saate bakıyorum 2 saat geçmiş bi 5 dk daha diyorum işe geç kalıyorum.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Windows veya program kurulurken sorun çıkar. Ter ter tepinir küfreder, en sonunda klavyenin durduğu bu dışarı doğru raylı yeri yumruklamaya başlarım. İki tane kırdım bugüne kadar. Çözüm: Yastık koyup onu yumruklamaya başladım.[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 çeşitli oyunlarda monitörde kafamın üstünden bişi geçiosa kafamı eğdiğim oluo bazne istem dışı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben bilgisayar başındayken ilk başlarda dik oturmaya başlarken...kalkıcam bi de bakıyorum vücut kitlenmiş...sandalyeden kaymışım...bu çok sık olmaz gerçide oldumu harbi tutulur belim felan... müzik dinlemeden çok sessiz gelir bilgisayar bana....(tercihen pentagram) çay içmeye hastayımdır bilgisayar başında...paso çay içerim..[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim...
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Deli_Haci, 01 Aralık 2004 22:56 tarihinde demiş ki: KArdeşim Borbag daha kötü, First person oynarken, köşedeki adamı görmek için kafasını çeviriyor :) eheheheheheh Ahaha onları biliyorum. FPS oynarken duvardan kayarak sağa bakarken, kendiside sağa kayıyo. İyiki uo oynamıyo o tipler. Skill: 1 - begging 50.0 2 - animal taming 50. 0 3- musicanship 50.0 bunları kasarken izlemek isterdim..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Aralık 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Çok uzunca bir şey okursam ekranda, bir süre sonra gözlerim acıyor ve aptallaşıyorum, ya boş boş ekrana bakarak ayakta uyuyorum ya da sıkılıp balıkları taklit ediyorum yanaklarımı şişirip ağzımı açıp kapıyorum. Tümüyle istemdışı olan bu hareketi neden yaptığımı çözebilmiş değilim. Yoksa ben balık mıyım?[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 atarım bacak bacak üzerine kasılırım sandalyede gören sanar küçük dağları ben yarattım :P[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 kapının açık olmasına sinirimdir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben de gerçek hayattan kopuyormuş gibi oluyorum özellikle sürükleyici bir oyunun başındaysam. bazen en hararetli forum tartışmalarında millete laf yetiştirirken gelip birşeyler soruyorlar, "sonra lütfen!" diye geçiştiriyorum ki bazen saat geçmiş oluyor ben ilgilenmek için dönene kadar.. :) dışarıdan şüphesiz bağımlılık gibi gözüküyordur, hatta bazen diyor bizimkiler.. :-) esasen ileride kelimenin tam anlamıyla elektronik devrelere bağlanmayı düşündüğümden şimdiden alıştırma diyelim.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Birseye odaklandigim veya hirslandigimda, yarislarda ve fps'lerde ozellikle, cok feci bacagimi salliyorum. Oturup sakin sakin birsey okur veya izlerken de sacimla oynuyorum, uzattigimdan beri :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Venator Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Penth aynı seyi ben sc'de drop yedigimde ya da salakca bisey yaptıgımda yapıyorum nedense. Sonucta bilgisayar bası deil mi =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bilgisayar oyunu oynarken osurursam tüm dikkat dağılıyor çok pis kokuyorr bea.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
wraog Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bilgisayar karşısında osurunca çok mutlu oluyorum. :) Ama başka yerde aynı şeyi yapınca aynı tadı alamıyorum?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ha ben bide bişiye sinirlenmişsem, veya çok heycanlıysam, yazdığım şeyleri bende söylüyorum ağzımla ama kısık biçimde.[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Düşündükçe buluyorum. Strateji oyunu oynarken de, hücuma kalkarsam "Alalalalalalalalalalalalalalala" diye nara atıyorum, kaç kere babamla papaz olduk yaptığım gürültü yüzünden. Kardeşim Borbag FPS oynarken köşedeki adamı görmek için kafayı çevirmekle kalmıyor, ona ateş ederlerse siniyor veya roket falansa sandalyeyle beraber ateş yönünün tersine kaçıyor :)[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 o söyleme olayı vardır herkezde baggio bende bacağımı sallıyordum taki abartıp 3 4 defa kramp girene kadar[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Deli_Haci, 01 Aralık 2004 23:06 tarihinde demiş ki: Kardeşim Borbag FPS oynarken köşedeki adamı görmek için kafayı çevirmekle kalmıyor, ona ateş ederlerse siniyor veya roket falansa sandalyeyle beraber ateş yönünün tersine kaçıyor :) Aha yine yarıldım..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Öne çıkan mesajlar