oldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 BeLlow'un banka hesabını aldım pati de soranlar vardı isteyenlere ö.m. dan iletebilirim. Güvenmeselesidir aklında süphe olanlar istediklerini sorabilir dadmin olmazsa kimse bişe yapmaya zorlamıyor zati aşagıdaki de bellowun dukkanını linki nerede faln oldugu işte https://www.facebook.com/cakatunel/page_map
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 esas bi ara buluşma düzenlesek ya orda
oldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bence o daha mantıklı ama hatta bu pazar zati pazarları öglenden sonra cok dolu olmuyor zaten su aralar iyicene bos olması lazım
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Oldun, Utku iş bankasında müfettişlik işini bana karşı böle mi kullanıyor lan hesap numaramı filan mı alıyor vay arkadaş edik gerçi onda vardı sanırım bilemedim ne diyeceğimi. Küfür mü edeyim, sevineyim mi, ağlayım mı garip oldum destekten edik ayrıca şimdi bankaya gidiyorum hesabımda bir milyon euro yoksa yakarım burayı.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 hepsi sana karşı, zorla para kazandıracaz sana NIHAHAHAHAH
oldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 usengecim internetten yapim dedim onda da iban gir dedi iban yok sube kodu hesap var dedin hacıt o zmn pazartesi kaldı ps. hep bahane hep bahane
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 oldun said: BeLlow'un banka hesabını aldım pati de soranlar vardı isteyenlere ö.m. dan iletebilirim. Güvenmeselesidir aklında süphe olanlar istediklerini sorabilir dadmin olmazsa kimse bişe yapmaya zorlamıyor zati aşagıdaki de bellowun dukkanını linki nerede faln oldugu işte https://www.facebook.com/cakatunel/page_map hesap no pls
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Saeros said: esas bi ara buluşma düzenlesek ya orda zis
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 BeIlow said: Oldun, Utku iş bankasında müfettişlik işini bana karşı böle mi kullanıyor lan hesap numaramı filan mı alıyor vay arkadaş edik gerçi onda vardı sanırım bilemedim ne diyeceğimi. Küfür mü edeyim, sevineyim mi, ağlayım mı garip oldum destekten edik ayrıca şimdi bankaya gidiyorum hesabımda bir milyon euro yoksa yakarım burayı. Ne ayaksın olm Bana yemek verip para ödetmemek ne demek Adamın aklını alır hesabını veririm Ki zaten bende vardı mal herif, sen vermiştin kasım ayında asdfasdgfasg
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 oldun said: usengecim internetten yapim dedim onda da iban gir dedi iban yok sube kodu hesap var dedin hacıt o zmn pazartesi kaldı ps. hep bahane hep bahane ibanda verirdik olduncan isteseydin ya
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 yere kupa atıp bi tane daha istiyorum diye bağırabileceğimiz bir mekan mı burası
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Yarın akşam bellowda mı buluşuluyor şimdi nedir?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Sparkcaster said: yere kupa atıp bi tane daha istiyorum diye bağırabileceğimiz bir mekan mı burası yeap
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 çok ekmek hakettin abi sen, adam toplayıp geliyoruz.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 geldiğinde "her zamankinden" diyen ben olacağım beilow. bozma beni lütfen. çay kahve içecek birşey koyuverin önüme işte.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Dukkana bi alet alalim bence. Ne lazim ? senocak tost makinesi? , tuplu duz grill?, ufak mesrubat dolabi? Espresso makinesi?
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 cicibeybe said: BeIlow said: Oldun, Utku iş bankasında müfettişlik işini bana karşı böle mi kullanıyor lan hesap numaramı filan mı alıyor vay arkadaş edik gerçi onda vardı sanırım bilemedim ne diyeceğimi. Küfür mü edeyim, sevineyim mi, ağlayım mı garip oldum destekten edik ayrıca şimdi bankaya gidiyorum hesabımda bir milyon euro yoksa yakarım burayı. Ne ayaksın olm Bana yemek verip para ödetmemek ne demek Adamın aklını alır hesabını veririm Ki zaten bende vardı mal herif, sen vermiştin kasım ayında asdfasdgfasg Oda doğru Uludağ'a giderken vermiştim diye hatırlayıp editledim zaten slkdfjas :D DÜkkana bir şey lazım değil valla arkadaşlar. Bardağı kırmadan yere atarsanız sevinirim bide.
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Masa sandalye alın bence hediye olarak şöyle dükkan önüne koyulacak üzerinde tavla oynanacak falan cinsinden
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Yarın kaçta geliyonuz ona göre, geliyonuz mu ona göre malzeme hazırlığı yapam
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Saeros said: dildo koyun bunun önüne AHIAHI ahahahsgkljklşhi lan niye kimse gülmedi on numara espri yapmış adam asdfghjk
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 abi sadece senin için yaptım ben o espriyi başka kimse göremiyor bu konuştuklarımızı da sadece biz görebiliyoruz mesela şimdi bana popondan bahset
Öne çıkan mesajlar