oldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 BeLlow'un banka hesabını aldım pati de soranlar vardı isteyenlere ö.m. dan iletebilirim. Güvenmeselesidir aklında süphe olanlar istediklerini sorabilir dadmin olmazsa kimse bişe yapmaya zorlamıyor zati aşagıdaki de bellowun dukkanını linki nerede faln oldugu işte https://www.facebook.com/cakatunel/page_map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 esas bi ara buluşma düzenlesek ya orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bence o daha mantıklı ama hatta bu pazar zati pazarları öglenden sonra cok dolu olmuyor zaten su aralar iyicene bos olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Oldun, Utku iş bankasında müfettişlik işini bana karşı böle mi kullanıyor lan hesap numaramı filan mı alıyor vay arkadaş edik gerçi onda vardı sanırım bilemedim ne diyeceğimi. Küfür mü edeyim, sevineyim mi, ağlayım mı garip oldum destekten edik ayrıca şimdi bankaya gidiyorum hesabımda bir milyon euro yoksa yakarım burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 hepsi sana karşı, zorla para kazandıracaz sana NIHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 usengecim internetten yapim dedim onda da iban gir dedi iban yok sube kodu hesap var dedin hacıt o zmn pazartesi kaldı ps. hep bahane hep bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 oldun said: BeLlow'un banka hesabını aldım pati de soranlar vardı isteyenlere ö.m. dan iletebilirim. Güvenmeselesidir aklında süphe olanlar istediklerini sorabilir dadmin olmazsa kimse bişe yapmaya zorlamıyor zati aşagıdaki de bellowun dukkanını linki nerede faln oldugu işte https://www.facebook.com/cakatunel/page_map hesap no pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Saeros said: esas bi ara buluşma düzenlesek ya orda zis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 BeIlow said: Oldun, Utku iş bankasında müfettişlik işini bana karşı böle mi kullanıyor lan hesap numaramı filan mı alıyor vay arkadaş edik gerçi onda vardı sanırım bilemedim ne diyeceğimi. Küfür mü edeyim, sevineyim mi, ağlayım mı garip oldum destekten edik ayrıca şimdi bankaya gidiyorum hesabımda bir milyon euro yoksa yakarım burayı. Ne ayaksın olm Bana yemek verip para ödetmemek ne demek Adamın aklını alır hesabını veririm Ki zaten bende vardı mal herif, sen vermiştin kasım ayında asdfasdgfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 oldun said: usengecim internetten yapim dedim onda da iban gir dedi iban yok sube kodu hesap var dedin hacıt o zmn pazartesi kaldı ps. hep bahane hep bahane ibanda verirdik olduncan isteseydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 yere kupa atıp bi tane daha istiyorum diye bağırabileceğimiz bir mekan mı burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Yarın akşam bellowda mı buluşuluyor şimdi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Sparkcaster said: yere kupa atıp bi tane daha istiyorum diye bağırabileceğimiz bir mekan mı burası yeap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 çok ekmek hakettin abi sen, adam toplayıp geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 geldiğinde "her zamankinden" diyen ben olacağım beilow. bozma beni lütfen. çay kahve içecek birşey koyuverin önüme işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 dildo koyun bunun önüne AHIAHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Dukkana bi alet alalim bence. Ne lazim ? senocak tost makinesi? , tuplu duz grill?, ufak mesrubat dolabi? Espresso makinesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 pinball makinesi alın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 cicibeybe said: BeIlow said: Oldun, Utku iş bankasında müfettişlik işini bana karşı böle mi kullanıyor lan hesap numaramı filan mı alıyor vay arkadaş edik gerçi onda vardı sanırım bilemedim ne diyeceğimi. Küfür mü edeyim, sevineyim mi, ağlayım mı garip oldum destekten edik ayrıca şimdi bankaya gidiyorum hesabımda bir milyon euro yoksa yakarım burayı. Ne ayaksın olm Bana yemek verip para ödetmemek ne demek Adamın aklını alır hesabını veririm Ki zaten bende vardı mal herif, sen vermiştin kasım ayında asdfasdgfasg Oda doğru Uludağ'a giderken vermiştim diye hatırlayıp editledim zaten slkdfjas :D DÜkkana bir şey lazım değil valla arkadaşlar. Bardağı kırmadan yere atarsanız sevinirim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Masa sandalye alın bence hediye olarak şöyle dükkan önüne koyulacak üzerinde tavla oynanacak falan cinsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Yarın kaçta gidiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Yarın kaçta geliyonuz ona göre, geliyonuz mu ona göre malzeme hazırlığı yapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 pati buluşması mı? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Saeros said: dildo koyun bunun önüne AHIAHI ahahahsgkljklşhi lan niye kimse gülmedi on numara espri yapmış adam asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 abi sadece senin için yaptım ben o espriyi başka kimse göremiyor bu konuştuklarımızı da sadece biz görebiliyoruz mesela şimdi bana popondan bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar